Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
4 Recenzí / komentářů
Lucie
16 února, 2016
Přesně tak 😉
Miroslav
27 května, 2016
Používáte zelený nebo zralý? Viděl jsem někde recepty na kaši ze zralých plantainů, ale zatím nevyzkoušel.
Lucie
27 května, 2016
Na tenhle recept jedině nezralé, zelené. Kaši z plantainů jsem jedla. Když se dobře ochutí, je to paráda. Hodně receptů na použití plantainů najdete v latinsko-americké kuchyni.
Zdeněk Strnad
16 února, 2016
To zní jako skvělá low-sugar verze banánů!
Plantains are members of the banana family, but they are starchier and lower in sugar, which means that when they are ripe, they will still be green in color. If you get them when they are overripe, they may have started to turn yellow or black. While a banana makes a great, raw on-the-go-snack, plantains aren’t usually eaten raw because of the high starch content.