Můj web používá cookies (🍪 sušenky), které mi pomáhají vás lépe poznat, vymýšlet stále lepší recepty a další obsah, který pro vás bude zajímavý a užitečný.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Patrik Matoušek
30 dubna, 2020
Bůček jako dort!
Je to jeden z pracnějších a zdlouhavějších způsobů přípravy bůčku, ale stálo to za to.
Vařil jsem v pomalém hrnci podle receptu s coconut aminos a povedl se výtečně. Nechtěl jsem dávat horký bůček do lednice, tak jsem ho nejdříve nechal venku zchladnout na pokojovou teplotu. První plátky jsem odkrajoval při pokojové teplotě a nebyl žádný problém s rozpadáním masa.
Když plátky ohřívám opečením v pánvi, k opečeným plátkům naliji nakonec trochu nálevu a nechám zredukovat na hustou omáčku. Výborné!