7 dubna, 2017
Díky za vyzkoušení a pozitivní zprávu 🙂
23 května, 2017
Musím pochvalit…. výborné!! I děti si pochutnaly…
23 května, 2017
A já zase moc děkuju za vyzkoušení a za to, že jste dala vědět, že chutnalo 🙂
1 února, 2018
Mám doma pouze kokosovou mouku. Máte zkušenost i s ní? Můžu jí použít místo mandlové? Děkuji 🙂
2 února, 2018
Tady by to mohlo fungovat, ale počítejte s tím, že těsto bude sušší, vysušenější než s mandlovou moukou. Kokosové stačí dát o něco méně než polovinu. Hodně saje, takže jí stačí mnohem méně.
14 března, 2018
Dobrý den. Dalo by se těsto udělat i bez těch dvou banánů, aby se to dalo vzít jako LC těsto?
15 března, 2018
Dobrý den, zrovna tento dort jsem jinak dělat nezkoušela, ale dle mého by mělo fungovat nahrazení banánu v těstě za třeba dýni nebo cuketu.
29 dubna, 2018
Milá Lucie, musím říct, že dort je výbornýJá ještě do mascarpone přidávám trošku zakysané smetany, protože se mi krém zdá někdy moc hustý. Už jsem jej dělala i malinový a borůvkový, místo banánů nahoru a všem moc chutnalo. Ovoce pridávám i do krému, ať má barvudíky za skvělý recept.
30 dubna, 2018
Milá Andreo, mám radost, že dort chutná. Obměny s malinami a borůvkami musí být skvělé, úplně se mi sbíhají sliny. Díky za komentář 🙂
5 listopadu, 2018
Naprosto vynikající a jednoduchý recept!!! Doporučuji :))
5 listopadu, 2018
Díky za doporučení recept vyzkoušet <3
28 listopadu, 2018
Právě zkouším péct,tak jsem zvědavá a místo mascarpone jsem použila tvaroh a k tomu jsem trochu přidala kokos smetanu a do prostřed dortu dám jahody a okolo banány,měla jsem málo:)
28 listopadu, 2018
To zní skvěle <3 Budu se těšit na zprávu, jak chutnalo 🙂
13 února, 2019
Už jsem ho pekla 3x, rychlý a vynikající recept všem doporučuji
13 února, 2019
Mám velkou radost, že se k receptu opakovaně vracíte. To je ta největší pochvala 🙂 Děkuji za komentář.
6 července, 2019
Dobrý den, bohužel mám problém narychlo sehnat mandlovou mouku. Můžu se zeptat, jaká by se na tento recept dala použít jiná? Recept mě velice láká děkuji
Jířa
7 července, 2019
Dobrý den, mandlová mouka jsou vlastně najemno umleté mandle. Podobným způsobem budou fungovat i jiné ořechy (třeba lískové či vlašské). Jinou mouku jsem nezkoušela, takže bohužel neporadím. Snad se dort podaří i tak a bude chutnat 🙂
23 července, 2019
Dobrý den já jsem si z dovolením dortík upravila..do těsta jsem dala napůl vlašský a mák a nahoru jsem rozmixovala banány s tvarohem..a pak skořici..základ je ale prakticky stejný..a dort je luxusní
23 července, 2019
Dobrý den, i bez dovolení 🙂 Zní to jako naprosto skvělá obměna. Moc děkuji za sdílení <3
27 května, 2020
Můžu se prosím zeptat do jak velké formy je vhodné toto množství těsta? Děkuji moc
27 května, 2020
Záleží na požadované výšce korpusu. Pro nižší vrstvu 25-27 cm, pro vyšší okolo 20-22 cm.
29 září, 2020
Zkoušela jsem z kokosové mouky dala jsem jí 50g, vyšlehala sníh a je to zatím nejlepší těsto co jsem z kokosové mouky pekla. Moc díky za recept
30 září, 2020
To já moc děkuju, že jste sdílela tip na obměnu receptu. Mám velkou radost, že se povedlo a chutnalo ❤️
14 ledna, 2021
Skvělý recept,krém jsem nakonec udělala z tvarohu a trocha kysané smetany spolu s 1/2 tabulky rozpuštěné hořké čokolády a navrch ozdobila banány. Je to delikatesa
15 ledna, 2021
Děkuji za sdílení tipu na přípravu krému. Moc ráda čtu, že se dort povedl a chutnal ❤️
16 února, 2021
Včera jsem pekla, je úžasný, ani jsem to nečekala, vzala jsem do práce a musela předat 3x recept na youtube. Děkujeme za inspiraci.
16 února, 2021
To já děkuju za vyzkoušení receptu a za milý komentář ❤️ Vždycky mě ohromně nabije pozitivní energií, když si někdo pochutná.
A velký dík i za “reklamu” ❤️
2 května, 2021
Dobrý den, chtěla bych dort upéct potomkovi k prvním narozeninám a chci se zeptat: zvládne to těsto být upečeno v dortové formě tak, aby bylo ve vyšší vrstvě a abych to pak mohla prokrojit a uprostřed plus nahoře potřít krémem a poklást banány? Zkrátka aby to vypadalo jako dort 🙂 Nespadne to, udrží to těsto krém? A úplně poslední dotaz: jaký průměr dortové formy byste na tohle množství těsta prosím doporučila? (Dort může být klidně i s malým průměrem…) Moc děkuju, Tereza
4 května, 2021
Dobrý den, těsto je vlhčí než tradiční piškot, ale na klasický dort promazaný krémem by použít mělo jít.
Velikost formy úplně přesně nevím, nikdy jsem ho takto péct nezkoušela. Ale odhaduji max 17 cm.
Doufám, že se dort povede a bude malému chutnat. Všechno nejlepší k prvním narozeninám ❤️
18 února, 2022
Dobrý den, chci se zeptat, zda jde použít něco jiného místo mascarpone. Nejím totiž mléčné kravské výrobky, pouze ovčí nebo kozí a mascarpone má ve složení mléko, kde předpokládám, že je kravské. Proto hledám nějakou alternativu, popřípadě recept na nějaký jiný krém.
Děkuji 🙂
19 února, 2022
Dobrý den, variantou může být ovčí nebo kozí jogurt či tvaroh, ale umím si představit i kokosovou šlehačku (našlehat tuhou část z vychlazeného kokosového mléka).
17 června, 2023
Kde som prosím urobila chybu? Cesto bolo veľmi tuhé a po upečení mi príde ako špongia.
18 června, 2023
To mě mrzí, že se dort nepovedl. Jakou mandlovou mouku jste použila? Není odtučněná? Pokud máte odtučněnou mandlovou mouku (poznáte to podle toho, že obsahuje mnohem méně tuků na 100 g než 50 g), tak ta se bohužel chová v receptech úplně jinak než ta běžná. Mnohem více saje, je suchá, drolivá.
12 března, 2024
Tak musím zase pochválit, dnes jsem pekla už podruhé. Peču ve formičkách na bábovičly nebo tartaletky, dozdobím zakysankou a ovocem na které mám zrovna chuť. Zbylé korpusy čekají na mrazáku až přijde jejich chvíle 🙂 Zatím se vše co jsem dělala podle Vašich receptů povedlo a moc chutnalo. Díky za inspiraci 🙂
13 března, 2024
Pochval není nikdy dost, děkuju ❤️ Jsem moc ráda, že vám chutná.
Pečení po porcích a uchovávání v mrazáku je naprosto boží nápad! Díky za jeho sdílení ❤️
Karolina
7 dubna, 2017
Je skvělý,manžel ani nevěřil, že je to paleo těsto. Opravdu chutná výborně