20 května, 2016
Tak ať chutná 🙂
14 září, 2016
moc dobré. 🙂 muž se mohl utlouct. naučil se je a pokaždý, když vaří, tak je máme. dělá je i na různé párty a všem o nich vypráví 😀
14 září, 2016
Jeeeeee, to jsem ráda! Takovéhle komentáře mi vždycky udělají obrovskou radost 🙂
10 března, 2017
Dobrý den, Lucie.
Prosím, o radu, čím je možno nahradit tapiokovou mouku?
Děkuji.
10 března, 2017
Dobrý den, Renáto. Jedině jiným typem škrobové mouky. Zrovna tapioková je ale jedna z těch nejdostupnějších paleo variant. Mohl by fungovat arrowroot (další paleo varianta), nebo třeba rýžová mouka (ta už ale paleo není) či bramborový škrob (také není paleo a to už bych raději udělala klasické bramborové krokety).
15 července, 2017
Luci nevíte, šly by v troubě, bez smažení.. pro dítě bych to chtěla trochu “ozdravit” 🙂
15 července, 2017
Kačko, nezkoušela jsem. Ale podle mého to půjde.
26 listopadu, 2017
Krokety jsem upekla v troubě, byly výborné. Udělali jsme si je jen se šalvějovým máslem a posypali trochou sýra 🙂
27 listopadu, 2017
To zní báječně! Skvělý tip, díky.
17 ledna, 2024
Luci, co třeba dýňová nebo lupinová nebo lněná mouka?
17 ledna, 2024
Magdo, neumím přesně odpovědět 🙂 Ani jednu jsem v tomto receptu nezkoušela (dýňovou a lupinovou ani nikde jinde). Tapioka má velmi specifické vlastnosti, které se klasickými moukami ze semínek a ořechů nedají nahradit. Proto odhaduji, že to nebude ani s jednou jmenovanou surovinou fungovat se stejným výsledkem.
Nina
20 května, 2016
Hahaaaa, tak to bude zítra k večeři 😀