Přílohy Bez lepku, Bez masa, Bez vajec, Low Carb, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Whole30 cibule, ocet
2014-08-29
Ohodnotit receptCibule je u mě „královna kuchyně“ (bez ní prostě neumím vařit :-)), většinou ale v receptech hraje vedlejší roli. V tomto receptu na netradiční přílohu k masu je ale za „hvězdnou sólistku“
15 minut
1 hodina
1 hodina 15 minut
Přidejte se k 40 tisícům odběratelů a nechte mi tu na sebe kontakt. Dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás to přestane zajímat, můžete se kdykoliv odhlásit.
Stáhněte si ZDARMA základní verzi mé mobilní aplikace a získejte přístup ke stovkám receptů a spoustě užitečných funkcí. Vaření bude hned snadnější!
15 minut
1 hodina
1 hodina 15 minut
Přibližně 1 kg cibule nakrájejte na proužky a dejte smažit na sádlo do větší pánve. Osolte, opepřete a smažte cca 45 minut na středním plameni. Přibližně po 30 minutách začne cibule karamelizovat, proto je potřeba jí pravidelně promíchat. Po 45 minutách přidejte podle chuti cca 3 polévkové lžíce octa. Nechte ocet vyvařit a pak horkou směs dejte do vyvařené sklenice, zavřete ji, otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout. Cibuláda vydrží v lednici i několik týdnů. Je skvělá jako příloha k masu, karbanátkům, cuketovým placičkám apod.
Zkuste mých 316 šťavnatých receptů, po kterých se bude oblizovat celá vaše rodina i přátelé 😋
Nová Svěží kuchařka a Voňavá kuchařka, díky kterým už nikdy nebudete muset řešit, co zdravého a chutného zase uvařit.
Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..
Vypadá to, že jste si do košíku ještě žádné zboží nepřidali. Není to škoda?
Podívat se na produtky