7 července, 2017
Je to piplačka, já vím 🙂 Ale ten výsledek za to stojí, že? 🙂 Mám radost, že chutnalo.
11 července, 2017
Naprosto vynikající !
I když jsem si to chtěla ze začátku ulehčit jenom pokládáním plátů na sebe. Nevím jak by to dopadlo…
Ta práce stála za to 🙂
11 července, 2017
Ona by to také byla samozřejmě varianta a la lasagne. A rozhodně méně pracná. Ale ty ruličky tomu dají šmrnc a lépe se vypečou.
23 ledna, 2018
Výborný recept! Přiznám, že jsem přidala více česneku a sýrovou směs ještě trošku ochutila pažitkou :-). Ta piplačka za to určitě stojí! Lucie, moc děkuji za takto skvělé recepty, jste úžasná!
23 ledna, 2018
Míšo, skvělé doplnění. Česnekem navíc a bylinkami se nikdy nic nezkazí 🙂
Mám radost, že se recept líbí a chutná. Děkuju za pochvalu <3
16 března, 2018
Báječné! Překvapilo nás, jak moc dobré to je. Jen ta příprava, trvalo mi to věčnost :-))))
16 března, 2018
Příprava je náročná, uznávám 🙂 Ale ten výsledek za to stojí. Mám velkou radost, že vám doma chutnalo.
1 dubna, 2018
Můj dnešní oběd. Bylo to maximálně výborné! Zařadím mezi své stálice. Děkuji za recept
2 dubna, 2018
Já děkuju za jeho vyzkoušení. Mám radost, že chutnalo. Dostat se mezi stálice je pro recept ta nejlepší pochvala.
22 května, 2018
Dobry den Lucko, vcera som sa v kuchyni trochu nudila, tak som sa pustila do tohto receptu – fantasticke! Nabuduce pripravim rovno dvojitu davku, pretoze to zmizlo zo stola hrozne rychlo 😀 Naozaj vyborna zalezitost, za tu namahu to stalo. Dakujem!
22 května, 2018
Dobrý den, Zuzko, nejlepší řešení na nudu 😀 Tenhle je recept je piplačka, ale je mega dobrý! Tak moc ráda čtu, že jsem z něj nadšená nejen já 🙂
11 července, 2018
Skvělý recept. Dnes jsem ho dělala podruhé a na radu manžela jsem si dala směs do cukrářského rukávu, šlo to o poznání lépe.
12 července, 2018
Super tip, díky moc za sdílení. Mám radost, že chutná <3
11 února, 2019
Udělala jsem si dvě porce a snědla jsem je obě, nedalo se jednat jinak! <3 Děkuju, vynikající!
11 února, 2019
To já děkuju – za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo <3
Daniela
7 července, 2017
Výborné! Nemala som širokú škrabku, takže z tých tenučkých plátkov to bola fakt piplačina. Akosi sa mi podarilo preskočiť krok sušenia plátkov v bavlnenej utierke, takže mi to po upečení trochu plávalo v šťave. Napriek tomu, že to plávalo, takže v tanieri to nevyzeralo nijak delikatesne, chutilo to vynikajúco! A to podotýkam, že cuketu nemusím 🙂 Aha, a parmezán som vymenila za dostupnejšiu variantu – klasický eidam.. Ďakujem za recept, hoci je príprava zdĺhava, určite som ho nerobila naposledy!