15 ledna, 2021
To moc ráda čtu, že se s těstem dobře pracovalo ❤️ Děkuju za vyzkoušení receptu a milý komentář 🙂
23 ledna, 2021
Moje první roláda v životě a vše šlo snadněji než jsem čekala 🙂 je výborná, jednoduchá, super recept!
24 ledna, 2021
To mám velkou radost, že se roláda hned na poprvé povedla a chutnala ❤️ Šikovné ruce! 🙂
10 února, 2021
S těstem se pracuje dobře, ale zbyl mi krém – použila jsem ho jinde. Roláda je jemná a chutná. Pekla jsem již několikrát a hned byla pryč. 🙂
10 února, 2021
Moc děkuji za milý komentář a vysoké hodnocení receptu ❤️ Mám radost, že se roláda daří a že chutná 🙂
30 května, 2021
Roláda se mi z toho sice nepodařila, ale na nadýchaný řez s lahodným krémem, prostě mňamka. Netušila bych, že i ze smetanového sýra se dá vykouzlit tak skvělá náplň. Za mě celkově báječná kombinace. Vaše recepty jsou pro mne vskutku velkou inspirací. Děkuji moc 🙂
31 května, 2021
Jak to, že se roláda nepovedla? Těsto se trhalo? To mě mrzí 🙁
Ale mám radost, že jste si nakonec pochutnala ❤️
A moc děkuju za pochvalu receptů. Potěšila ❤️
31 května, 2021
Myslím si, že vím kde byla chyba. Použila jsem dýni ze zásob z mrazáku, takže byla podle mě plná vody. Jinak byla vláčná a lahodná. Příště si ji udělám znovu 🙂
1 června, 2021
To máte pravdu, to asi na konzistenci těsta vliv mělo. Díky moc, že jste dala vědět. Pomůže to dalším.
Beru jako mega pochvalu, že se k receptu hodláte vrátit ❤️ Mám vážně velkou radost, že jste si pochutnala 🙂
7 října, 2021
Dobrý den ,lze použít místo mandlove mouky arašídová mouka . Dekuji
7 října, 2021
Dobrý den, neumím s jistotou odpovědět, protože arašídovou mouku nepoužívám. Ale podle odhadu by to fungovat mělo 🙂
14 října, 2021
Dobrý den, hmotnost dýně udáváte před pečením? Díky..
14 října, 2021
Dobrý den, ano před pečením. Po upečení by se její hmotnost měla snížit na cca 130-140 g.
6 listopadu, 2021
Jak to tady čtu, že se Vám s těstem pracovalo dobře, tak jsem ještě více zoufalá, co jsem asi mohla udělat špatně??? 🙁 Použila jsem tedy kokosový cukr jako sladidlo a jela podle postupu, ale málem jsem při mixování zavařila mixér a musela ho celý rozebrat, vydlabat z něj slepené těsto a uhňásat ho nakonec ručně… nemám do těsta přidat nějakou tekutinu navíc, když používám toliko sypkého sladidla? Sice s přidanými bílky bylo těsto už trochu vláčnější, ale další boj nastal při nandávání na plech, kdy šíleně lepilo a měla jsem chuť vše vyhodit! 🙂 Samozřejmě roláda se mi tudíž nepovedla, těsto bylo přesušené a lámala se mi úplně, ale za to rozdrobený dezertík (dle Vašich rad) je chuťově grandiózní a vzhledově zajímavý! 🙂 Ale přeci jenom bych chtěla, aby se mi povedla jednou i ta krásná roláda !!! 🙂
6 listopadu, 2021
To mě moc mrzí, že se těsto nepovedlo 🙁 Takhle na dálku se jen velmi těžko odhaluje, v čem by mohl být zádrhel. Ale už zmínka o téměř zavařeném motoru mixéru mě navádí k jedné otázce – nepoužíváte mandlovou mouku z DM drogerie? Ta má totiž úplně jiné vlastnosti než běžně prodávané mandlové mouky. Ta z DM je odtučněná, proto extrémně saje a chová se spíše jako kokosová, těsta z ní jsou hutná a suchá.
Kokosový cukr v uvedeném množství by na hustotu těsta neměl mít vliv.
Ale mám radost, že jste si nakonec poradila a pochutnala si na poháru ❤️
Zdenka Haškova
15 ledna, 2021
Výborné. Žádné problémy s lamanim upeceneho testy při staceni.