10 ledna, 2021
Děkuji za milý komentář a pochvalu. Moc ráda čtu, že se povedlo a chutnalo ❤️ Doufám, že si podobně pochutnáte i na dalších receptech.
13 ledna, 2021
Robila somz maslovej tekvice a bez vajicka a noky boli vyborne ❤️
13 ledna, 2021
Super, úżasně jemné a chutné nočky. Těsto jsem neměla dost pevné abych vytvořila váleček ale vůbec to nevadilo. Dávala jsem na plech pomocí dvou lžiček a jsou krásné. Mnohem lepší než bramborové noky. Jiné už dělat nebudu
13 ledna, 2021
Ivono, moc ráda čtu, že chutnalo ❤️ Děkuji za sdílení zkušenosti s obměnou receptu 🙂
13 ledna, 2021
Jano, mám velkou radost, že noky chutnají ❤️ Moc děkuji za pochvalu.
Ale překvapuje mě zmínka o řidším těstu… Nejste totiž první, kdo o tom píše. Měla jste prosím hustou ricottu? Vážila jste psyllium přesně na gramy? Parmazán byl extra najemno strouhaný?
Omlouvám se, že se tak vyptávám, ale ráda bych přišla na to, proč se někomu těsto nedaří. Protože to mě pak vždycky hrozně mrzí, když se někomu jídlo nepovede 🙁
18 ledna, 2021
Dobrý den, 250g dýně má být v syrovém nebo už upečeném stavu ? Děkuji za odpověď
18 ledna, 2021
Dobrý den, hmotnost je uvedená pro syrovou očištěnou dýni. Po upečení by jí mělo být cca 160 g.
20 ledna, 2021
Zdravím,jen se chci podělit o to,že noky s omáčkou byly luxusní a když je jedla i moje 10letá dcera,která není moc velký jedlík,tak to už je co říct:-).Díky za Vaše stránky a super recepty.Mějte se krásně:-)
21 ledna, 2021
Zdravím, děkuju, že jste se podělila s úspěchem receptu ❤️ Mám radost, že vám doma chutnalo a že jídlo prošlo nepřísnější dětskou kritikou. Pochvala patří mamince, která tak dobře uvařila ❤️
24 ledna, 2021
Dobry den, teprve začínám, ake tento recept me naprosto uchvatil. Je naprosto skvělý. S těstem na noky se krasne pracovalo a ta chut po upeceni, a omacka s masem, mnam. Moc dekuji. Uz pecu jogurtovy chleb a pekla jsrm i gulas. Vse naprosto genialni. Moc dekuji
24 ledna, 2021
Dobrý den, ani nevíte, jakou mám radost, že se noky povedly a chutnaly ❤️
Doufám, že si podobně pochutnáte i na dalších receptech.
Moc děkuji za milý komentář 🙂
26 ledna, 2021
Vynikajici…byla jsem nucena improvizovat a misto ricotty jsem pouzila mascarpone…noky byly chutove moc dobre, jen se mi v troube trosku rozjely, tak to byly spis placicky-ale to je asi tim mascarpone
26 ledna, 2021
S velkou radostí čtu, že se povedlo ❤️ Tvar není až tak důležitý, důležitá je chuť 🙂
8 února, 2021
Miluji gnocchi, takže tohle byla jasná priorita na vyzkoušení. Jsou měkčí než normální noky, ale vůbec to nevadí. Určitě je lepší nechat je nejdřív zchladnout, pak trochu ztuhnou. Byl to můj první recept vyzkoušený z Paleosnadno ještě s grusetkami. Postup je skvěle popsaný, nic neodradí člověka od vaření víc, než když se v něm plácá 😉 Povedlo se napoprvé.
9 února, 2021
Mám opravdu upřímnou radost, že se noky povedly a chutnaly, a moc děkuju za pochvalu popisu postupu ❤️ Snažím se vždy vychytat většinu zádrhelů, které by během přípravy mohly nastat. Je ale pravda, že některé recepty jsou pak dlouhé jak román na pokračování 😀
25 března, 2021
Dělala jsem noky a jsou úžasný, Luci. Děkuji! Neměla jsem doma dýní, tak jsem použila batáty a super.
26 března, 2021
Já děkuju, Evi ❤️ Mám radost pokaždé, když si někdo pochutná. Takže moc děkuju za milý komentář a sdílení tipu na obměnu receptu 🙂
29 března, 2021
Noky byly vyborne! Kam se na ne hrabou ty bramborove! Testo jsem mela dost ridke, myslim, ze to bylo vetsim mnozstvim dyne, nevazila jsem totiz zadne ingredience, vzdy tak podle oka;) tudiz jsem misto rozkrajeneho valecku delala kulicky/placicky, coz na celkove chuti nic nezmenilo. Opravdu super, uvarim znovu.
29 března, 2021
Moc ráda čtu, že se noky povedly a chutnaly ❤️
Řídké těsto může být zaviněné i ricottou (některé druhy jsou řidší). Každopádně jste si poradila skvěle a mám velkou radost, že jste si pochutnala.
Moc děkuji za milý komentář ❤️
21 dubna, 2021
Vyzkouseno a genialni. Strasne jsem se prejedla :-). Trochu jsem bojovala s texturou testa ale troska psyllia navic to nakonec vyresila. Moc dobre, urcite opet zopakuji. A jdu prozkoumat dalsi recepty. Diky!
21 dubna, 2021
Moc ráda čtu, že chutnalo ❤️ Až na to přejedení 😀
Těsto bylo moc řídké? Měla jste spíše sušší ricottu? Ono je to pro výsledek zásadní. Pak opravdu pomůže o trošku více psyllia 🙂
Doufám, že u mě najdete i nějaké další recepty, na kterých si pochutnáte ❤️
9 května, 2021
Úžasný recept, nočky jsou výborné povedly se na první pokus a myslím, že je budu vařit pořád
Napadlo me, byla by možná obměna? Za DÝNI… třeba květák, celer nebo bataty?
10 května, 2021
To mám velkou radost, že noky chutnají ❤️
Myslím, že obměna zeleniny bude skvěle fungovat. Pokud vyzkoušíte, budu ráda, když dáte vědět 🙂
26 května, 2021
Dýńové noky jsou výborné a určitě je do jídelníčku zařadím . Už si dokážu představit k jakým jídlům je budu vařit.Dáša
27 května, 2021
Dášo, moc ráda čtu, že se noky povedly, chutnaly a že se z nich stane oblíbená příloha. Větší pochvala pro recept není ❤️
21 července, 2021
Vyzkouešl jsem – chutově výborné 🙂 těsto bylo dost řídké, musel jsem s z něj udělat placky.. všechny ingredience jsem přesně odvážil, psyllium jsem rozmixoval s parmezánem.
21 července, 2021
Díky za komentář. Mám radost, že jste si pochutnal ❤️
To řídké těsto mě mrzí 🙁 Nebyla ricotta moc tekutá? Nechal jste ji předem vykapat, jak je uvedeno v Tipech?
21 července, 2021
Zdravím, Lucko, reaguji na předchozí komentář. Co se týče té ricotty tak tu jsem kupoval od Galbani a byla v podstatě suchá.. skoro nic z ní nevykapalo, zkoušel jsem jí na sílu vyždímat přes utěrku a to už jsem jen pasíroval sýr přes utěrku. Nevidím to jako problém, ty placky jsou chutově skvělé. Jen to nejsou noky, což mě ve výsledku vůbec netrápí 🙂 Díky za super recept
22 července, 2021
Zdravím, Vláďo 🙂 Když mě vždycky tyhle rozdílné výsledky hrozně vrtají hlavou a snažím se zjistit příčinu. Kuchyně je jedna velká fyzikální a chemická laboratoř 😀 Stačí jedna malá drobnost, kterou zapomenut v postupu zmínit, a může být všechno jinak 🙂
Každopádně moc děkuju za vyzkoušení receptu a za čas věnovaný komentářům. Mám velkou radost, že chutnalo ❤️
14 září, 2021
Dobry den, opet Vas recept nezklamal. Naprosto uzasny recept. Mate uzasne vyladene recepty. Jeste se mi od Vas nestalo, ze by se něco nepovedlo. Dekuji za sdileni Vasich receptu. Jste neuveritelna. Neumim si ani predstavit kolik casu nad tim musite travit. Proto si vazim lidi jako jste Vy. Děkuji
15 září, 2021
Dobrý den, milá jmenovkyně, děkuju za úžasnou pochvalu a ocenění ❤️ Máte pravdu, že času to spolkne hodně, ale já prostě miluju, kdy lidem chutná 🙂
Ještě jednou velký dík a budu se těšit na viděnou u nějakého dalšího receptu ❤️
10 října, 2021
Postup jsem dodržela přesně na gram, Ricotta hustá, parmazán strohaný na jemno a přesto těsto úplná břečka absolutně nemožné z něj udělat kuličku natož váleček. Myslím že je to dle dýně, některá může obsahovat více vody, jindy trouba peče jinak než druhému a tím se dýně méně vysuší. Nebo nevím. Mrzí mě to o to více, jelikož suroviny na noky použité, nestály zrovna málo peněz.
10 října, 2021
To mě moc mrzí, že se noky nepovedly 🙁 Už jsem je zkoušela připravit několikrát, protože zmínky o řídkém těstě mi nedávají spát, ale pořád nemůžu přijít na to, v čem by mohl být zádrhel.
To s tou dýní je možné. Proto je v receptu zmíněná potřebná výsledná gramáž dýně po upečení. Zkoušela jste ji prosím převážit?
Vážně mě moc mrzí, že těsto nevyšlo 🙁 Nicméně řídké těsto se dá zachránit – stačí přidat trošku psyllia navíc a také parmazánu. Po krátkém odstátí by měla směs více zhoustnout.
29 října, 2021
Mám dotaz,jdou udělat noky i z obyčejné velké dyně nebo musí být hokaido nebo máslová. Děkuji za zprávu.
30 října, 2021
Přiznám se, že jinou než hokaido či máslovou dýni nepoužívám, takže neumím 100% odpovědět. Ale pokud bude po upečení dýně dostatečně měkká a zároveň zbavená přebytečné vlhkosti, mělo by to fungovat bez problémů 🙂
31 října, 2021
Dobrý den Lucko,
noky vyzkoušené a je to super příloha :-D. Moc nám chutnaly. Čtu tu, že někdo měl těsto řídké, já naopak, ještě jsem přidala bílek. Moc děkuji za Vaše recepty. Ještě mě žádný nezklamal.
31 října, 2021
Dobrý den, Jiřino, moc děkuji za vyzkoušení receptu a za čas věnovaný komentáři. Mám velkou radost, že se noky povedly a chutnaly ❤️
26 září, 2022
Vcera vyzkouseno. Bylo to moc dobre. Take jsem mela ridsi testo, takze jsem v ruce delala kulicky a ty pak zmackla vidlickou. Ridila jsem se radami – nechala pres platynko okapat ricottu (jeste jsem ji i vyzdimala), dyni hokaido jsem mela castecne i se slupkou. Psyllium jsem presne vazila a pomlela v mlynku na kavu spolu s pamarmazem (ten byl teda najemno uz kupovany, ale presto jsem ho tam supla). Takze nevim ♀️, nemuze to byt tou dyni? Ze treba byla vic vodnata i presto, ze se pekla? Nicmene noky byly dobre, jen jsem je udelala trosku versi a tak zustaly v troube dele. Me i manzelovi jidlo moc chutnalo.
26 září, 2022
Občas mi ty kuchyňské záhady nedávají spát! Jak je možné, že jeden recept i při dodržení postupu vychází v tolika v různých výsledcích a podobách? Záhada jak bermudský trojúhelník 😀
Zkoušela jste prosím dýni po upečení zvážit? Je pravda, že rozdílný zůstatkový obsah vláhy (třeba když se dýně peče ve větším množství a/nebo naskládaná v hromádce) může hustotu těsta ovlivnit. Ještě mě pak napadá jiné chování různých značek ricotty.
Tohle se bohužel tak těžko zjišťuje… Ale moc ráda bych tomu přišla na kloub 🙂 Jakékoliv nepodarky mě mrzí.
Mám velkou radost, že se vám ve finály noky povedly a doma jste si pochutnali ❤️ Děkuju za komentář a sdílení zkušenosti s přípravou receptu 🙂
10 října, 2022
Dobry den. V jakem stavu doporučujete zmrazit noky? Před nebo po upeceni? Noky jsou vyborne, takže příště chci udělat do zásoby. Děkuji:)
10 října, 2022
Dobrý den, mám radost, že vám noky chutnají ❤️ Doporučuji je zmrazit po upečení.
3 prosince, 2023
Tohle je moje komfort food. Může se zdát, že jsou noky pracnější na přípravu, ale jak se to člověk naučí, tak zjistí, že to vlastně nic neni. A omáčka je rychlovka
5 prosince, 2023
To mám mega radost, že vám chutná, Lucko ❤️ Díky za komentář!
2 března, 2024
Úžasné
3 března, 2024
Pochutnala jste si? To mám radost ❤️ Díky za komentář.
13 dubna, 2024
Dobry deň. Môže sa použiť namiesto parmezánu aj grana padano?
14 dubna, 2024
Dobrý den, ano grana padano bude fungovat stejně.
Ludmila Vráblíková
10 ledna, 2021
Výborné 🙂 a hned napoprvé se mi vše podařilo a moc chutnalo 🙂 Moc hezky popsaný i postup přípravy a vaření. Začínám a moc se těším na další recepty.