22 února, 2016
Miloši, já moc díky za zprávu. Jsem ráda, že chutnalo a že jste mi tenhle recept připomněl 🙂 Brzy ho asi taky znovu udělám.
22 února, 2016
recept sa mi paci ale rozmyslam ci je nutne piect dynu dvakrat… nestacilo by raz?
22 února, 2016
Podle mého to stačit nebude, pyré z neupečené dýně bude příliš tekuté. Ale nezkoušela jsem.
16 září, 2016
Jsem kuchař amatér, ale mám nápad… Neodhadnu, zda realizovatelný… Kdybych použil pyré jako spodní, boční i vrchní vrstvu, tak by mohl vzniknout něco jako australský pie, který by se dal snadno přenášet a případně rozpéci. Vyvedete mne z omylu, nebo mi to potvrdíte? Jam moc se případně bude pyré připékat ke stěnám?
16 září, 2016
To dle mého fungovat nebude. Pyré není těsto, je příliš řídké, aby udrželo masovou náplň a výsledek se dal snadno přenášet klasický koláče. Osobně ale nevidím důvod, proč by se ve vhodné nádobě nedal přenášet tento pastýřský koláč a pak si ho v případě potřeby ohřát.
29 května, 2017
zdravím 🙂 dá se vyměnit za máslovou dýni? byl by velký rozdíl v chuti? 🙂
29 května, 2017
V chuti ani ne, spíš v konzistenci. Dýně hokaido je více moučná a ne tolik vodnatá. Ale máslová bude také fungovat.
21 října, 2017
Lucie je úžasný, stavu mírného vychladnutí se nedožil
22 října, 2017
To úplně chápu 😀
17 dubna, 2019
Dobrý den, děkuji za úžasný receptík, poprvé jsem dělala s máslovou dýní, kterou jsem pekla v troubě, ale dnes jsem si recept poupravila na pyré jsem použila 3 střední batáty 25minut jsem je pařila v parním hrnci a 3 vejce sůl pepř a štávu z půlky citrónu, je to také velmi chutné
19 dubna, 2019
Dobrý den, já děkuji za vyzkoušení receptu, komentář a za sdílení nápadu na jeho obměnu. Mám velkou radost, že chutnalo ❤️
18 října, 2022
Kolik gramů dýně je potřeba v tomto receptu? Děkuji
19 října, 2022
To vám bohužel přesně neřeknu, protože jsem si to při sepsání receptu nepoznamenala. Ale odhadem 800 – 1000 g očištěné dýně.
11 listopadu, 2023
Teda květákový pastýřský kolíč podle Lucky jsem dělala už několikrát a miluju ho. Ale řekla bych, že tenhle dýňový je ještě leší!!
12 listopadu, 2023
Lucko, mám radost, že jste si pochutnala ❤️ Díky za komentář a krásné hodnocení receptu 🙂
Miloš Sedláček
22 února, 2016
Pred chvíľou som dopiekol a nemohol som neskúsiť. Je dokonalý!
Ďakujem za recept.