8 května, 2017
Použití pomalého hrnce je skvělá volba. Mám radost, že vám chutnalo 🙂
9 dubna, 2018
Naprosto luxusní jídlo. Miluji Hovězí po burgundsku, a i když je tohle bez vína a mouky, na chuti to neubralo. Pochutnal si i manžel. Brusinky tomu daji úžasnou chuť.
10 dubna, 2018
Brusinky a hovězí nebo zvěřina je skvělá kombinace, ta vyjde vždycky. Mám radost, že chutnalo 🙂
29 ledna, 2019
Myslite, ze se daji pouzit I cerstve nebo mrazene brusinky?
29 ledna, 2019
Určitě dají. Jen pozor, ty bývají hodně kyselé, takže s nimi raději opatrně.
23 února, 2022
Dobrý den,děkuji za recept,mohla bych se zeptat,zda dáváte balsamico ocet nebo krém?Děkuji za odpověd
23 února, 2022
Dobrý den, používám klasický balzamikový ocet.
Katharina
8 května, 2017
Náš dnešní výtečný oběd a opět nelze než poděkovat za další skvělý recept! My jsme pomalili v našem “hrnečku vař” a prostě “nebe v hubě” :-))