13 března, 2017
Jsou výborné!!I jako krekry s česnekovou pomazánkou:)Díky moc!!!!
13 března, 2017
To mám radost, že chutná. Díky za sdílení nápadu na podávání. Hned bych si dala 😉
14 března, 2017
Dobry den,sla by prosim vas dat i jina mouka nez tapiokova?dekuji
14 března, 2017
Dobrý den. Nemám jinou variantu vyzkoušenou, ani jich v paleo moc není. Napadá mě arrowroot, ale ten se hůř shání a je i dražší. Mimo paleo pak bramborový, kukuřičný či rýžový škrob. Ale nezkoušela jsem. Tapioku seženete už celkem snadno.
15 března, 2017
Dobrý den,
tyčinky jsou naprosto famózní a strašně rychlé na přípravu. Stihla jsem upéct ráno, než děti vstávaly do školy …. jen si “chrochtaly” blahem . Moc díky za recept! Ukládám do sekce “luxusní mňamky”. Díky a krásný den 🙂
15 března, 2017
Dobrý den, to já děkuju vám. Nejen že jste receptu věřila a zkusila ho, ale také jste mi dala vědět, že se tyčinky povedly a chutnaly. Takže já děkuju vám 🙂
22 dubna, 2017
Děkuju, přesně toto mi chybělo!!!
22 dubna, 2017
Mám radost, že máte radost 🙂
16 července, 2017
Inspirovala jsem se tu dnes hned dvakrát – receptem a komentářem o krekrech s česnekovou pomazánkou 🙂 Udělala jsem krekry s mákem, uzenou paprikou a parmezánem (byly toho asi 4 plechy), byly výborný a už jsou fuč 😉 Překvapilo mě, že šlo těsto krásně vyválet a jaká to byla rychlovka. Díky moc!
7 srpna, 2017
Tyčky jsou výborné
7 srpna, 2017
To mám radost, díky za zprávu 🙂
23 srpna, 2017
Dobrý večer, dnes jsem tyčinky upekla, chuťově výborné, jsem nadšená, ale během dne změkly – mám příště nechat déle péct nebo je chyba jinde? Děkuji
24 srpna, 2017
Dobrý den, Moniko. Vyloženě křupavé dlouho nevydrží. Ale máte pravdu, že prodloužení doby pečení jim pomůže. Navíc je zkuste uchovávat v uzavřené nádobě, zabalené v papírovém ubrousku.
21 prosince, 2017
Uzasny variabilni recept,ktery chutna naprosto vsem. Ohromila jsem nekolik navstev a z testa uz jsem zkousela bagetky i pizzu. Parada!
22 prosince, 2017
Evi, to mám radost, že tolik chutná 🙂 Použití těsta na bagetky či základ pizzy je skvělý nápad.
30 prosince, 2017
Lucie, tento recept je nevhodný pro LC z jakého důvodu prosím?
30 prosince, 2017
Z důvodu vysokého obsahu sacharidů. Tapioka je prakticky téměř čistý škrob.
4 dubna, 2018
Upekla jsem pro návštěvu, ale bohužel na ni nezbylo. Tyčinky jsme spořádali s manželem. Jsou vynikající.
5 dubna, 2018
Chudák návštěva 😀 Ale naprosto chápu 🙂
24 května, 2018
Místo tapioky mandlová mouka? Co myslíte?
25 května, 2018
To nebude fungovat. Obě mouky mají úplně jinou konzistenci i vlastnosti.
7 srpna, 2018
Dobrý den, dá se prosím z tapiokových perel umlýt mouka? 🙂 Moc děkuji. Určitě budou luxusní, jak všechny recepty… Co jsem zatím vyzkoušela.
7 srpna, 2018
Dobrý den, nikdy jsem to nezkoušela, takže to neumím potvrdit, ale myslím, že to nepůjde.
Moc děkuji za pochvalu receptů, mám velkou radost, že podle nich chutná 🙂
18 září, 2018
Dobrý den Luci, dá se něčím nahradit kokosová mouka? Syn má alergii na kokos.
18 září, 2018
Dobrý den, Hani, nikdy jsem to u tohoto receptu nezkoušela nahradit. Kokosová mouka má hodně specifické vlastnosti – je hodně suchá a savá, což jiné mouky moc nejsou.
Ale možná bych zkusila sáhnout po najemno umletém lnu.
23 září, 2018
Poslušně hlásím že jsem toto taky pekl. Tyčinky které jsem udělal pouze placaté se v troubě ještě více zplácli a byly takové vysušené. lepší mi přišlo tyčinky zatočit protože potom zůstaly na povtrchu křupavé a ve vnitř vláčné.
5 října, 2018
Opět musím jen chválit. Dělala jsem už podruhé. nejdřív posypané sýrem a chilli a dnes jsem do nich přidala tři lžíce škvarek. Což tedy není vůbec dietní, ale jednou za čas se to nezblázní. Jsou úžasné.
6 října, 2018
Mám radost, že chutnají. Ty varianty zní úžasně <3 Troška škvarků občas neuškodí 🙂
18 října, 2018
Prosím Vás, jak se to kroutí? Mně se to láme, zvládám jen placaté. Ale luxus!!!
19 října, 2018
Těžko na dálku radit, v čem by mohl být problém. Těsto by mělo být tvárné a dobře držet pohromadě. Ale tvar není důležitý, hlavní je, že chutná 🙂
5 prosince, 2018
pro LC namisto tapiokove mouky…existuje nahrada? Lze pouzit vyse zminovanou lnenou mouku, nebo slunecnicovou?
5 prosince, 2018
Bohužel o žádné odpovídající náhradě nevím. Lněná nebo slunečnicová mouka má úplně jinou strukturu a také se při pečení jinak chová. Osobně bych je do tohoto receptu pro stejný výsledek nepoužila 🙂
1 června, 2022
Lucko, jednou jsem se těžko dopátrala, že “arrowroot” je anglický název pro “tapiok”.
1 června, 2022
Kláro, máte pravdu, že obě suroviny mají téměř shodné vlastnosti (vzhled, barvu, strukturu, chování v receptech), ale tapiokový škrob a arrowroot se získávají z jiných rostlin. Tapiokový škrob (mouka) z hlíz manioku (také jako cassava či yuka), arrowroot z kořenů rostliny Marantha. Ve velké části receptů lze ale obě suroviny zaměňovat (zejména při zahušťování).
16 srpna, 2022
Dobry den. Myslíte, ze se dá použit toto těsto jako pizza? Jak dlouho by se měla pečeť v tom případě? Diky
16 srpna, 2022
Dobrý den, bohužel neumím správně odpovědět, nikde jsem to nezkoušela. Ale spíš bych se přikláněla k variantě, že to úplně dobře fungovat nebude. Těsto na pizzu by mělo být uvnitř příjemně měkké, toto je spíše tvrdší.
6 února, 2023
Si vyborne.. ja ich robievam synovi ako male zemlicky, velmi mu chutia s natierkami na ranajky
6 února, 2023
Mám radost, že vám chutnají 🙂 Děkuju za super nápad s těmi žemličkami! To musí být paráda, mňam ❤️
Denisa
13 března, 2017
JSOU VÝBORNÉ, UDĚLALA JSEM I TVAR KREKRŮ S POMAZÁNKOU A MĚLA PLNOHODNOTNÉ ČESNEKOVÉ JEDNOHUBKY;-)..DÍKY ZA SUPER TIPY NA TAKOVÉ MŇAMKY;-)