26 května, 2016
Skvely dezert, diky za recept! Vyzkousena varianta s horkou cokoladou
26 května, 2016
Já moc díky zprávu. Vždycky mě moc potěší, když někdo recept vyzkouší a chutná mu.
1 září, 2016
Recept jsme z nedostatku času zjednodušila – jen těsto, do kterého jsme přidala kakao a nalila do malé dortové formy. Upečeno a čtvrtina sežrána ještě za tepla. Je to opravdu vynikající dort (jinak tomu říkat nemůžu) a nepaleojedlíci vůbec nezjistili, že není ani s cukrem či jiným sladidlem, ani že není z mouky. Díky moc Lucie!!!
1 září, 2016
Takovéto komentáře čtu obzvlášť ráda 🙂 mám radost, že chutnalo. A moc díky za zprávu
8 října, 2016
Chtela bych se zeptat jaky je rozdil mezi kakaovym praskem a kakaovou hmotou ? Dekuji za odpoved
8 října, 2016
Pouze v konzistenci. Kakaový prášek (neplést s kakaem) je najemno rozdrcená kakaová hmota.
8 října, 2016
Děkuji za odpověď
9 listopadu, 2016
Dokonalý dezert! Během minulého týdne pečený hned dvakrát, aby mohla ochutnat i návštěva. Sklidil velký úspěch!
9 listopadu, 2016
Ani nevíte, jakou mám radost. Takovéhle pochvaly se čtou obzvláště hezky 🙂
14 února, 2017
Půjde to i bez bananas 🙂
Díky
14 února, 2017
To mi oznamujete, nebo se mě ptáte? 🙂
21 února, 2017
Luxusní záležitost!
Jednoduchá příprava, směs mokro – sladko – hořké chuti je dokonalá 🙂
Banány, kokos a čokoláda, nejlepší kombinace. Jedinou nevýhodu má – není ho neomezeně 😀
21 února, 2017
A ještě ho chodí někdo tajně ujídat 😀 Moc díky za zprávu. Mám radost, že chutná.
18 září, 2017
Zdravím, Lucie,
vyzkoušela jsem a moc dobré, jen těsto prakticky nevzešlo – chuti to nevadí, jen si nejsem jistá, že to tak má být. Dala jsem kypřicí prášek s vinným kamenem a také jsem přidala kakao.
18 září, 2017
Zdravím, Věro, ono to vyloženě nenakyne. Kokosová mouka je hodně suchá a hodně saje. Pokud jste přidala kakao i to může mít vliv. Pak by možná pomohlo ubrat trošku mouky. Ale piškotové těsto to vyloženě být nemá. Nejdůležitější ale je, že jste si pochutnala 🙂
4 prosince, 2017
Dobrý den,
mohla bych se, prosím, zeptat, jakou velikost nádoby na toto množství používáte?
Děkuji za odpověď a zároveň děkuji za velikou inspiraci!!!
4 prosince, 2017
Dobrý den, žádnou 🙂 Těsto roztírám na plechu do obdelníku s výškou cca 1 cm.
8 března, 2018
Lucinko, opravdová dobrota.. akorát to nevypadá tak jak ten tvůj. Těsto jsem upekla podle návodu jen trochu dýl to potřebovalo a bylo světle a namazala jsem ho pouze tím tvým avokadově-čokoladovym krémem…víc už to nebylo potřeba… půlku jsme už s manželem snědli.
Zajímalo by mě kolik to má zhruba kalorií a sacharidů … děkuji Veronika
9 března, 2018
Veroniko, to mám radost, že chutnalo 🙂 Podle receptu těsto světlé je, to je záměr pro kontrast s tou čokoládou. Kalorie a sacharidy jsem zatím nepočítala. Ale ony by stejně na ten tvůj zákusek neseděly, pokud jsi nepoužila všechny suroviny.
1 srpna, 2018
Dobrý den,Lucie,čím nahradit banány,abychom z toho mohli udělat i keto variantu?napadlo mě avokado, nezkoušela jste?dekuji
2 srpna, 2018
Dobrý den, Kristýno, nezkoušela jsem, ale dle mého by to fungovat mělo. Pokud vyzkoušíte, budu se těšit na sdílení vaší zkušenosti. Samotnou mě to zajímá 🙂
22 září, 2018
Dobrý den, Luci,
opět vynikající! Musím říct, že když jsem ochutnala ještě horký upečený korpus, musela jsem zbrzdit. Jinak bych neměla na co dát krém ☺️ A teď už je dezert komplet hotový a víc jak z půlky snědený. Pochvala i od manžela ☺️
23 září, 2018
Dobrý den, Jani, mám velkou radost, že chutná <3 Pochvala patří vám, to vy jste pekla, váš úspěch 🙂
13 dubna, 2019
Jdu do toho. Vypadá to lákavě. Můžu místo kakaa použít svatojánský chleba?
13 dubna, 2019
To bohužel přesně neporadím, nepoužívám vám ho. Ale myslím, že ano. Ať chutná ♥️
18 dubna, 2019
Píšu už po vyzkoušení. Luxusní. Mňam. Polovinu těsta jsem obarvila kakaem, tak to pak při řezu vypadalo moc pěkně. Nahoru jsem použila hořkou čokoládu a kokos….sbíhají se mi sliny, jak o tom píšu. A všem, komu jsem dala ochutnat, tak to chutnalo. Jste kouzelnice.
19 dubna, 2019
No jak já? To vy jste kouzelnice. Jenom to čtu a tečou mi sliny ❤️ Mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Petr Novák
10 dubna, 2016
Vyzkoušeno, upečeno, slupnuto a naprostá spokojenost. Geniální recept.