1 dubna, 2016
😀
22 srpna, 2017
Příprava mi zabrala sice víc času, ale vyplatilo se. Tak šťavnatou roládu jsem ještě nikdy nejedla. Odteď budu dělat každé maso pouze pod pokličkou… Já jen místo bazalky použila pesto, jelikož bazalka došla. Děkuji Vám za inspiraci.
23 srpna, 2017
A já děkuji za vyzkoušení receptu. Vždycky mě těší, když někdo nějaký recept vyzkouší a chutná mu.
11 února, 2018
Příprava mi zabrala trochu víc času a pěkně jsem s tím nadělal, ale výsledek stojí za to. Doporučuji, zvláště pokud chcete LCHF představit návštěvě 😉
12 února, 2018
Asi to není na každodenní vaření, ale přesně jak píšeš – občas to stojí za to. Mám radost, že chutnalo 🙂
Nina
1 dubna, 2016
Další lahůdka z pera mistryně Grusové! 🙂 Výborné!