Omáčky, dipy Bez lepku, Bez masa, Low Carb, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Vegetariánské, Whole30 červená řepa, křen, majonéza
2014-10-19
Ohodnotit receptNedávno jsem zkoušela připravit různé omáčky a dipy ke grilovanému masu. Kromě majonézy s pečeným česnekem, měla největší úspěch zářivě růžová majonéza s řepou a křenem.
30 minut
1 hodina
1 hodina 30 minut
Přidejte se k 40 tisícům odběratelů a nechte mi tu na sebe kontakt. Dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás to přestane zajímat, můžete se kdykoliv odhlásit.
Stáhněte si ZDARMA základní verzi mé mobilní aplikace a získejte přístup ke stovkám receptů a spoustě užitečných funkcí. Vaření bude hned snadnější!
30 minut
1 hodina
1 hodina 30 minut
Řepu zabalte do alobalu, vložte do trouby a pečte 1 hodinu na 200°C.
Pak ji nechte chvíli vychladit v lednici, oloupejte ji a najemno nastrouhejte.
Nastrouhanou řepu smíchejte s majonézou a čerstvě nastrouhaným křenem.
PS: Pokud chcete mít majonézu opravdu krásně hladkou, „prožeňte“ ji mixérem. Vždy ale použijte opravdu hodně hustou majonézu, ať výsledek není příliš řídký.
Zkuste mých 316 šťavnatých receptů, po kterých se bude oblizovat celá vaše rodina i přátelé 😋
Nová Svěží kuchařka a Voňavá kuchařka, díky kterým už nikdy nebudete muset řešit, co zdravého a chutného zase uvařit.
Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..
Vypadá to, že jste si do košíku ještě žádné zboží nepřidali. Není to škoda?
Podívat se na produtky