26 května, 2020
Nic mi nedělá větší radost, než když se trefím receptem do chuti ❤️ Moc děkuju za milý komentář a skvělé hodnocení 🙂
5 června, 2020
Moc Vás zdravím, paní Lucie. Právě jsem uvařila toto naprosto skvělé jídlo. Je to naprostá pecka a jen těžce odolávám, abych nesnědla celý hrnec rodině! Možná jsem i něco v receptu pokazila, nepodařilo se mi marinované maso opéct do hněda, stále se v hrnci držela kašička-tak jsem to vzdala, prostě maso bylo obdělané, ale nebylo opečené :-)-poradíte, jak na to příště? . Při výrobě omáčky, jsem se rozhodla dát pouze 240g krájených rajčat z plechovky, připadalo mi to až dost. Omáčky mám přesto dostatek a řekla bych že je oranžovější než vaše na obrázku. Napadlo mě, že by byla omáčka dobrá i bez rajčat, lépe by vynikla chuť koření, příště to zkusím. Moc děkuji za tento skvělý recept! Dala bych i 6 hvězd!
6 června, 2020
Zdravím, Renčo 🙂 Děkuji za milý komentář. Mám velkou radost, že chutná ❤️
K opečení masa je nutné mít hrnec rozpálený na vyšší teplotu a příliš jimi nemíchat. Nechat opéct krustičku a pak teprve maso obrátit.
Barvou na fotce se nenechte zmást. Velmi často je úplně jiná na různých monitorech či displejích. Vliv má i konkrétní značka konzervovaných rajčat 🙂
Bez rajčat to určitě také půjde. Jen už to nebude klasické Butter Chicken, kam rajčata patří 🙂 Ale je fajn, když se člověk nebojí zkoušet a experimentovat. Hlavní, že je chutná ❤️
Ještě jednou děkuji za milý komentář a vysoké hodnocení ❤️
8 července, 2020
Dobrý den Lucko.
Děkuji za skvělý recept. Máslové kuře bylo boží a povedlo se. Recept je výborně napsaný, u ničeho jsem nemusela přemýšlet, jak to udělat. Pěkně krok po kroku jsem uvařila a nakonec jsem podávala jídlo, jak z tvého obrázku. Měli jsme ho také s květákovou rýží a strávníci moc chválili.
8 července, 2020
Dobrý den, Evi,
to mám velkou radost, že chutnalo a že to moje podrobné navádění v receptu má význam a je pro někoho užitečné 🙂 Občas dostanu vynadáno, že nepíšu recepty, ale rozvláčné romány 😀
Moc děkuju za vyzkoušení receptu a za čas věnovaný komentáři – potěšil ❤️
22 července, 2020
Lucko opět další úžasný jídlo 🙂 Vy jste prostě jednička. Zbožňuji všechny Vaše jídla a manžel na máslové kuře říkal, že je ukrutně brutální 😀 Udělala jsem k tomu grusetky a opravdu vynikající jídlo 🙂
22 července, 2020
Dominiko, taková pochvala! Moc děkuju ❤️ Ale víte jak – vy vaříte, vám se jídla daří, vám patří chvála 🙂 Ukrutně brutální – že bych si to půjčila jako nový název webu? 😀
24 ledna, 2021
Dobrý den,Lucko,taky musím jedině vychvalovat jídlo se mi moc povedlo a poprvé jsem si udělala grusetky,děkuji moc moc za úžasné receptiky a rady .❤️⭐⭐⭐⭐⭐
24 ledna, 2021
Dobrý den, Jano 🙂 Pochvalte hlavně sebe! Vy jste vařila, vám se jídla povedla ❤️ Ale pokud se mi povedlo přinést inspiraci, ždibek té pochvaly si s radostí ponechám 🙂 Děkuju.
27 ledna, 2021
Dobry den,
Lze smetanu nahradit kokosovym mlekem?
Dekuji
28 ledna, 2021
Dobrý den, ano můžete. Už to nebude tradiční Butter Chicken, ale chutnat bude skvěle 🙂 Případně zkuste jiné, podobné recepty, kde je použité kokosové mléko přímo
https://paleosnadno.cz/recept/kure-v-kesu-omacce/
https://paleosnadno.cz/recept/zlute-kureci-curry/
https://paleosnadno.cz/recept/pecene-kure-po-thajsku/
https://paleosnadno.cz/recept/kureci-korma/
Ať už vyberete jakýkoli recept, doufám, že si pochutnáte ❤️
23 března, 2021
Nejlepší recept na Butter chicken, co jsem kdy jedla, díky za něj.
23 března, 2021
Nejlepší komentář, díky za něj ❤️ Mám velkou radost, že jste si pochutnala 🙂
16 ledna, 2022
Dobrý den Lucie,
vynikající , další z vašich super receptů, manžel konstatoval, že lepsi než jedl v indické restauraci…
Ať se vám daří i v novém roce a těším se na další ” víkend s Lucií” to vařím vše dle vašich receptů. ( včera karbanátky se žampióny a špenátem)
17 ledna, 2022
Dobrý den, Táňo, mám velkou radost, že jste si doma pochutnali ❤️ Chvála patří vám – vy jste vařila, vám se máslové kuře povedlo na jedničku s hvězdičkou 🙂
Také přeji vše nejlepší v novém roce a budu se těšit na další společné vaření.
24 dubna, 2022
Dobrý den,
Chtěl jsem se zeptat, použil jsem pasirovaná rajčata a omáčka byla strašne dlouho prostě kyselá a musel jsem tam nasypat asi kilo cukru aby to začalo chutnat tak jak má, ale díky tomu chutnala možná už moc sladce… jsem měl blíž k chicken mangu než burger chicken. Jestli byste mohla poradit nějakou značku, která nebývá kyselá. Dekuji 🙂
24 dubna, 2022
Dobrý den, máte naprostou pravdu, že některá rajčata jsou extrémně kyselá. Osobně nedám dopustit na značku Mutti. Jejich výrobky jsou sice dražší, ale kvalitativně a chuťově jedny z nejlepších https://mutti-parma.com/cz/produkty/
26 září, 2023
Vynikající! Nechala jsem s kuretem mírně vařit asi 40 minut a pak ještě zredukovala bez masa.
Trochu pikantní
27 září, 2023
Omáčka by měla být krásně hustá i bez potřeby redukovat. Měla by se o to postarat opečená cibule, rajčatový protlak a také částečně smetana ke šlehání. Ale ve vaší kuchyni jste královnou vy, do toho já vám nebudu mluvit 🙂
Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️ Díky za komentář 🙂
22 ledna, 2024
Včera jsem vařila a musím uznat, že chutnalo skvěle. ❤
22 ledna, 2024
Mám radost, že jste si pochutnala ❤️ Děkuji Vám za milý komentář a krásné ohodnocení receptu 🙂
Barbora
25 května, 2020
Děkujeme za skvělý recept! Tak nějak jsem doufala, že po chicken kormě a kešu omáčce přidáte i moje nejoblíbenější indické butter chicken, a dočkala jsem se. S přítelem nám Vaše zdravá indická jídla hrozne moc chutnají! Děkujeme! 🙂