16 února, 2016
Díky za postřeh. Doma to tak dlouho nikdy nevydrží 😀
29 června, 2018
Skvělé! Sice jsem vynechala chilli a přidala trosku skořice, ale vyšlo z toho výborné jídlo. Udělala jsem k tomu květákový kuskus (rýže se nepovedla ) a určitě jsem to nevařila naposledy
1 července, 2018
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Děkuji za komentář.
18 srpna, 2018
Jednoduché, chutné, výživné. Ako príloha celerové hranolky a dip.
18 srpna, 2018
Skvělá volba! 🙂 Mám radost, že chutnalo.
2 srpna, 2019
Vynikajícííí 🙂 miluji plněné papriky bez paprik 😀 a toto jídlo mi je připomíná. Přidala jsem ještě cuketu a bez přílohy úplně v pohodě. Luci čest vaším chutím 🙂
2 srpna, 2019
To mám obrovskou radost, že jsem se receptem trefila do vašich chutí <3 Moc děkuju za vyzkoušení receptu, komentář a pochvalu :-*
23 ledna, 2024
Dnes ochutnáno (vařeno již o víkendu) a sice mi málem shořela pusa, nevypadá to úplně tak dokonale jako Vaše fotka ale ta chuť….Skvělá práce…
23 ledna, 2024
Jak je to možné, že vám hořela pusa? Byla velká špetka chilli? 😀 Mám radost, že jste si i přes ten oheň pochutnala ❤️ Na vzhledu až tak nezáleží, důležitá je chuť! 🙂
19 dubna, 2024
Geniální recept! Dělám ho opakovaně, chutná i mému synovi s PAS, který zeleninu moc nemusí! Paráda, děkuji za inspiraci do naší kuchyně!
20 dubna, 2024
Moc ráda čtu, že vám doma podle receptu chutná. Díky za vložení milého komentáře a vysoké ohodnocení ❤️
Budu se těšit na viděnou zase u nějakého dalšího receptu 🙂
Danwe
16 února, 2016
Vyzkoušeno! Nejvíc nám tento recept chutnal druhý a třetí den, kdy se vše krásně rozleželo 😉