2 listopadu, 2020
Dobrý den, můžete použít jakékoliv kakao jste zvyklá. Osobně nemám holandské kakao moc ráda. Raději používám neodtučněný prášek z nepražených kakaových bobů, např. https://www.grizly.cz/grizly-kakaovy-prasek-bio-250-g nebo https://www.cokoladovnatroubelice.cz/kakaovy-prasek/kakaovy-prasek-natural-10-12/
5 prosince, 2020
Dobrý den, jak dlouho košíčky vydrží, prosím?
Děkuji 🙂
5 prosince, 2020
Dobrý den, přiznám se, že jsem trvanlivost vyloženě nikdy nezkoušela. Ale vzhledem k použití mléčných výrobků to odhaduji na cca 10 dní.
10 ledna, 2021
Pekla jsem a byly výborné, děkuju za recept! Ani jsem lískové oříšky nezbavovala slupek, těsto bylo akorát o trochu tmavší.
10 ledna, 2021
Moc děkuju za komentář. S radostí čtu, že se košíčky povedly a chutnaly ❤️
3 listopadu, 2021
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je košíčky nutné péct i v papírové formičce na muffiny nebo lze péct rovnou v teflonové formě bez papíru? Předem děkuji!
3 listopadu, 2021
Dobrý den, těsto lze z většiny forem naprosto bez problémů vyklopit. Není vyloženě měkké, takže se netrhá. Zádrhel bývá jen u vroubkovaných formiček.
Pokud chcete mít větší jistotu, můžete formičky jemně vymazat. Ale myslím, že to nebude potřeba, ani ty papírové košíčky.
Miriam
2 listopadu, 2020
Dobrý den, tím hořkým kakaem je myšleno například holandské kakao nebo něco jiného konkrétního?