25 května, 2023
Super recept, určitě vyzkouším! Lze připravit i v air-fryer?
25 května, 2023
Marcelo, dejte pak vědět, jak jste si pochutnala ❤️ Mně chutnalo moc!
25 května, 2023
Johano, mám radost, že se vám recept líbí ❤️ Horkovzdušnou fritézu nemám, takže jsem to nezkoušela, ale předpokládám, že to bude fungovat skvěle. Pokud zkusíte, budu moc ráda, když dáte vědět, jak se povedlo 🙂 Aby věděli i ostatní. Děkuju ❤️
25 května, 2023
Moc hutnálo děkuji.
25 května, 2023
Mám radost, že jste si pochutnala ❤️ Díky za komentář.
30 května, 2023
Dobrý den,
díky za mnoho paleo receptů. Jen jsem tu nenašel žádného králíka. Pečenej je klasika, ale pěkně podušenej, aby zůstal šťavnatej… Berte to jako tip na recepty se surovinou, kterou jsem tu nenašel. Jinak ještě jednou, máte to tu pěkné. Dělal jsem kokosové řezy s krémem z avokáda a jsou vážně dobré. Peace.
31 května, 2023
Dobrý den, máte pravdu, že králík mi tu v receptech chybí. Přiznám se, že jako ryze městské dítě jsem mu nějak zatím nepřišla na chuť, takže ho téměř vůbec nepřipravuji. Ale zkusím se nad tím zamyslet a něco vymyslet 🙂
Každopádně mám velkou radost, že jste u mě na stránkách našel inspiraci a pochutnal si ❤️
Děkuji za milý komentář a doufám, že se uvidíme u dalších receptů 🙂
4 ledna, 2024
Jo, tak jinak ho už nedelam…jakoze klasicky…LSD, parm, mlete liskace, ci mandle…no prostě eňoňuňo…diky moc, Lucko!!
5 ledna, 2024
To LSD mě vždycky dostane! 😀 Boží zkratka! Ale pro neznalce to musí vypadat hodně vesele 😀
Díky za super komentář ❤️
Marcela
25 května, 2023
Určitě vyzkouším, vypadá to skvěle a jednoduše