Recept na paleo pečivo » Paleo snadno

Paleo pečivo

Paleo pečivo

    , , , , , ,   , ,

Ohodnotit recept
Paleo pečivo
5.0 24

Vyzkoušela jsem hodně druhů „paleo“ pečiva, ale žádné mě chuťové plně neuspokojilo. Mělo divnou strukturu či nezvyklou chuť. Ale tenhle recept je ve výsledku nejblíže standardnímu tmavému pečivu.

  • Příprava: 5 minut
  • Vaření / pečení: 1 hodina
  • 5 minut

    1 hodina

    1 hodina 5 minut

  • Množství: 5 houstiček
  • Obtížnost:
  • Autor:

💌 Chcete osobní tipy na snadné vaření, unikátní slevy a drby ze zákulisí?

Přidejte se k 40 tisícům odběratelů a nechte mi tu na sebe kontakt. Dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás to přestane zajímat, můžete se kdykoliv odhlásit.




Suroviny

150 g mandlové mouky

45 g psyllia

1 zarovnaná lžička soli

2 lžičky prášku do pečiva s vinným kamenem nebo 1 lžička běžného

2-3 lžíce jablečného octu

3 bílky

200 ml vařící vody

900+ RECEPTŮ V APLIKACI

Stáhněte si ZDARMA základní verzi mé mobilní aplikace a získejte přístup ke stovkám receptů a spoustě užitečných funkcí. Vaření bude hned snadnější!

  • Příprava: 5 minut
  • Vaření / pečení: 1 hodina
  • 5 minut

    1 hodina

    1 hodina 5 minut

  • Množství: 5 houstiček

Postup

Všechny ingredience (kromě vody) pečlivě smíchejte (ideálně v mixéru).

Pak přidejte 200 ml vařící vody.

Znovu promíchejte a pak co nejrychleji udělejte z těsta 5 bochánků, které vložte na pečícím papírem vyložený plech.

S těstem pracujte opravdu rychle, nesmí vychladnout, jinak bude mít pečivo v sobě vzduchovou kapsu.

S tvarem bulek se moc nepiplejte, hodne nabydou, zakulatí se.

Vložte do předem vyhřáté trouby a pečte na 170°C cca 1 hodinu.

Před pečením můžete bulky posypat sezamem, mákem, kmínem, solí apod.

Pečivo krájejte až po vychladnutí.

Jen aby bylo jasno – pokud držíte paleo poctivě a berete ho vážně, nebudete si péct „housky“ každý den a nebudete vlastně jen nahrazovat „zakázané“ ingredience těmi „povolenými“. K tomu vás nenavádím. Tenhle recept vám ale může pomoct zahnat občasné chutě na „něco namazané na housce“ ;-)

Skvělá volba! Máte hotovo?

Zkuste mých 316 šťavnatých receptů, po kterých se bude oblizovat celá vaše rodina i přátelé 😋

Nová Svěží kuchařka a Voňavá kuchařka, díky kterým už nikdy nebudete muset řešit, co zdravého a chutného zase uvařit.

Prolistovat kuchařky

00:00

Výživové hodnoty na 1 porci

Velikost porce1 houstička (1/5 dávky podle receptu)
Energetická hodnota220 kcal
Sacharidy5 g
Tuky15 g
Bílkoviny8 g

Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻

odkaz pak stačí vložit do textu e-mailu, komentáře na FB atd.
Facebook Pinterest Twitter Instagram E-mail

81 Recenzí / komentářů

Petra

22 února, 2016

Dobrý den, lze vynechat psyllium, nemám ho doma a na pečivo mám velkou chuť:)děkuji, Petra

Lucie

22 února, 2016

Dobrý den. Nikdy jsem to bez psyllia nezkoušela, ale podle mého to bez něj nebude fungovat. Psyllium částečně svými vlastnostmi nahrazuje lepek v běžné mouce. Jinak psyllium běžně koupíte v lékárně.

Petra

22 února, 2016

Dobrý den, zkoušela jsem o víkendu…ale asi jsem někde udělala chybu…nenabyly tak jak bych čekala a jsou takové hutné….napadlo mě z bílků udělat sníh, jestli by je to trochu neodlehčilo??

Lucie

22 února, 2016

Dobrý den, tak nadýchané jako z klasické mouky nebudou nikdy. Mrzí mě, že se nepovedly 🙁 Důležité je použít neodtučněnou mandlovou mouku (ne odtučněnou, nebo jen nahrubo umleté mandle) a také použít opravdu vařící vodu, těsto dát do vyhřáté trouby ještě teplé a pečivo krájet až po vychladnutí. Sníh podle mého nepomůže, protože právě vařící voda všechny jeho benefity zcela smaže.

Petra

22 února, 2016

Ale oni se myslim povedly…..jen jsem čekala něco jiného 🙂 ale chutově to bylo moc dobré …měli jsme je k pečeným žebírkům, na vybrání štávičky ideální 🙂 zkusím to dnes znovu….jen přemýšlím nad dalšími varianty … Nějaký typ na pomazánky?

Lucie

22 února, 2016

Pomazánek je nepřeberné množství! Osobně třeba miluju domácí paštiku, bůčkovou pomazánku, avokádovou, tuňákovou…

Petra

22 února, 2016

Tak už jsem na to přišla….tentokrát jsem sehnala jinou mandlovou mouku…takovou hrubší a vláčnou…ta předchozí byla suchá a jemná..opravdu jak mouka. Z téhle vláčné jsou bochánky opravdu vláčné…s těstem se díky tomu nedá moc pracovat, ale jsou výborné 🙂

Lucie

22 února, 2016

Práce s těstem je opravdu náročnější, ale ono to není až tak důležité – všechny nerovnosti zmizí pečením. Jsem moc ráda, že se povedlo a že chutnaly.

Alena

22 února, 2016

Zdravím, dnes som piekla a myslím že sa vydarili, sú krasne vysoké. Ako ich skladovať a ako dlho vydržia? Dopiekli sa večer a už som ich nejedla,takže ani neviem ako chutia… ale verím že budú chutiť. Treba ich dať do mikrotenoveho sáčku alebo môžu byť len tak voľne na vzduchu?

Lucie

22 února, 2016

Dobrý den, do sáčku bych je nedávala. Spíš do nějaké krabičky a tu do lednice. Na vzduchu během dne okorají. Ne tak rychle jako běžné pečivo, ale i tak. Takže případně nechat vcelku, krájet až před použitím. Jak dlouho vydrží, vám přesně neřeknu, protože jsme pečivo vždy nejpozději do druhého dne snědli.

Jitka

22 února, 2016

Dobrý den, dnes jsem pekla poprvé a jsou úžané, měkké a nadýchané a výborné! Na přípravu jsem použila celé mandle a namlela z nich mouku v Thermomixu, kde jsem následně zpracovala i zbytek surovin a výsledek opravdu stojí za to! U druhé várky jsem nahradila cca 30 g mandlí slunečnicovými semínky, taky to funguje dobře. Příšte zkusím část mandlí nahradit dýňovým semínkem. Děkuji za recept, je to nejblíže klasickému pečivu ze všech variant paleo pečiva, které jsem doposud vyzkoušela.

Lucie

22 února, 2016

Dobrý den, Jitko. To mám radost, že vám chutnalo. A moc díky za tip s náhradou mandlí za semínka, to musím vyzkoušet.

Jitka

22 února, 2016

Ještě jednou zdravím a přidám tip na uchování houstiček. Pekla jsem dvě dávky, takže zbyly. Uložila jsem je do krabičky přikryté jen utěrkou a do kuch. skříňky. Obecně se pečivo nemá dávat do igelitu, brzy začnou uvnitř vznikat plísně, i když nejsou hned patrné na povrchu. A myslím, že pečivo primárně z ořechů může být ještě mnohem choulostivější.
Jinak jsem do housek udělala super hamburger a zbytek jsme snědli s domácí vepřovou šunkou ze šunkovaru. Mňamka, ještě jednou díky za recept.
Jak tak zkoumám Vaši stránku, inspirace je tu spousta, krásná práce! Jedeme na paleo/primal celá rodina už delší dobu, já téměř rok a zbytek posádky cca půl roku a jsme naprosto spokojení. Díky.

Lucie

22 února, 2016

Super tip, díky moc.

Jitka

22 února, 2016

Dobrý den, tak zase já s dalším pokusem – dnes 100g mandlí a 50 g bílého sezamu, v Thermomixu rozemleto na mouku, bílek jen jeden, ostatní dle receptu. Výsledek – 6 ks menších super houstiček se sezamovou příchutí, nadýchané, skvělé!

Lucie

22 února, 2016

To zní skvěle! Musím vyzkoušet, díky moc.

Jana

16 dubna, 2016

Dobry den prosim jakou mandlovou mouku pouzivate? dala jsem vsechny ingredience, jak jsou v receptu a po priliti 200 ml vody z toho byla tekuta kase a bochanky z toho fakt delat nesly 🙁 Diky za typ

Lucie

16 dubna, 2016

Dobrý den, Jano. Víc než v mandlové mouce bych viděla problém v tom, zda byla voda opravdu vařící a zda jste omylem nevynechala psyllium. To je v receptu hodně důležité, je to právě to lepivé pojítko, které nahrazuje lepek v klasické mouce. Jinak mandlové mouky používám různé a zatím mi to fungovalo se všemi. Jaký druh psyllia jste použila?

Míra

17 dubna, 2016

Dobrý den , dá se použít jiná mouka než ta mandlová? mám jen konopnou, dýňovou ,lněnou a kokosovou.

Lucie

17 dubna, 2016

Dobrý den, do tohoto receptu podle mého ne. Konopnou a dýňovou nepoužívám, s těmi vám neporadím. Lněná je hodně specifická a zde dle mého fungovat nebude. Možná by šla použít kokosová mouka, je ale nutné více než o polovinu snížit množství, protože hodně saje. Nicméně to v tomto receptu nemám vyzkoušené, takže za výsledek neručím.

Jana

24 dubna, 2016

tak to vypada, ze problem byl v psylliu … koupila jsem jine, pred tim jsem mel z DM a to vubec nenabylo … ted mam od apotheke a to musim rict, ze to testo vypada uplne jinak …

Lucie

24 dubna, 2016

Aha, no ono opravdu na psylliu hodně záleží. Já ho kupuji jen v lékárně. Jednou jsem koupila nějaký jiný druh přes internet. Pečivo sice nabylo, ale bylo fialové 😀 Takže už neexperimentuji a zůstávám věrná značkám Dr. Popov a Medicol.

Marta

14 června, 2016

Já sem pekla včera a jsou úžasné. Díky za recept 🙂

Lucie

14 června, 2016

Ráda slyším (čtu ;-), že se povedly a chutnají.

Miroslav

1 července, 2016

Vynikající. Povedlo se hned na první pokus. Uplácal jsem tlustého hada, a ve finále z toho byl pěkný minibochník 🙂

Lucie

2 července, 2016

Super, to ráda čtu 🙂

Eva

21 října, 2017

Pečivo je výborné, chuťově i vzhledem. Posypala jsem mákem a kmínem. Další vyzkoušený recept, který nezklamal.

Lucie

22 října, 2017

To moc ráda čtu, díky za milou zprávu 🙂

Jana Lipinova

11 listopadu, 2017

Skvele.trochu jsem se toho bala podle popisu, ale bylo uplne v pohode.rikala jsem si co udela ta varici voda s bilky. vevnitr jsou takove leskle.dceri to take moc chutna. tesim se az si udelam skvarkovou pomazanku a pochutnam si! diky za recept.a otazka nakonec.proc jen bilky a ne cela vejce?

Lucie

12 listopadu, 2017

Mám radost, že chutná 🙂 Bílky bez žloutků se používají kvůli konzistenci. Žloutky dělají z pečiva spíše buchtu.

Ivona

22 listopadu, 2017

Dnes jsem je vyzkoušela- rychlé, jednoduché a skvělé ! Konečně jsem si vychutnala pečivo s máslem 😀 !!

Lucie

23 listopadu, 2017

To mám radost, že máte radost 🙂 Je super si pochutnat na něčem, co si člověk sám připraví.

Eva

5 ledna, 2018

Těsto, do kterého jsem přidala ještě jednu lžičku sušeného česneku a drceného kmínu, jsem přendala do malé formy na chleba. Je trochu nižší, ale nevadí. Chléb je výborný a chutná opravdu jako chléb. Lucie měla jste pravdu, že žloutky v ostatních chlebech dělají spíše buchtovinu.

Hanka

5 ledna, 2018

Dobrý den,
Nezkoušeli jste někdo péct v pekárně jako chléb?Děkuji

Lucie

6 ledna, 2018

Výsledkem jsou malé housky. Osobně jsem to nezkoušela, ale třeba někdo odpoví.

Lucie

6 ledna, 2018

Super ochucení! Mám radost, že se chleba povedl a chutnal.

Helena

20 ledna, 2018

Dobrý den, můžu místo vinného kamene použít kypřící prášek? Kolik případně toho prášku?

Lucie

20 ledna, 2018

Dobrý den, můžete. Většinou stačí polovina než je uvedeno prášku s vinným kamenem.

Míša

8 února, 2018

Výborný ,výborný, výborný houstičky ,moc děkuju za super recept, použila jsem na hamburgery a bomba.uz si představuji namazanou housticku máslem a tvarůžek

Lucie

9 února, 2018

Super! To mám velkou radost, že se povedly a chutnají. Ta kombinace s máslem a tvarůžky…. hmmmmm, hned bych si dala <3

Šárka

14 února, 2018

Dobrý den Lucko.mate představu o vyživovych hodnotách tohoto pečiva?

Lucie

16 února, 2018

Dobrý den, Šárko, výživové hodnoty jsem doplnila pod recept.

Katka

22 února, 2018

výborné, moc děkuji za tento web

Lucie

22 února, 2018

To já moc děkuju – za vyzkoušení receptu, pochvalu i za milou zprávu 🙂

Lada

12 března, 2018

Dobrý den,
za poslední měsíc jsem pekla bulky asi 4x, dál jsem zkoušela grissiny, mandlové tortily, brownies z červené řepy a na závěr i nepečený kokosový dort.
Pane Bože, všechno je to tak dobré!!!! Teď jdu dělat Vaši skvělou majonézu do pomazánky.
Nemůžu než chválit!
Doufám, že brzy bude ta tištěná kuchařka!!!

Lada

P.S. Pět hvězdiček je málo!

Lucie

13 března, 2018

Dobrý den, Lado, váš nadšený komentář mi vyloženě projasnil den 🙂 Díky moc! Mám velkou radost, že vám tak chutná, že zkoušíte nové a nové recepty. To je ta největší pochvala. Na kuchařce usilovně pracuji. Ještě to nějaký čas zabere. Ale bude! 🙂

Doubravka

17 března, 2018

Skvělá náhražka běžného i bezlepkového pečiva, už jsem pekla 5x, i v různých klombinacích s jinou moukou – nejlepší je původní recept. A vydrží dlouho, řekla bych dokonce, že když se odleží, chuť je ještě lepší.

Lucie

17 března, 2018

Mám radost, že chutná 🙂

Eliška

22 července, 2018

Výborné !! dlouho jsem plánovala , že vyzkouším tento recept a škoda, že jsem nezkusila dříve. Už nepeču nic jiného!! :)krásně křupavé houstičky, ale ve vnitř vláčné.

Lilly Franz

23 července, 2018

Dobrý den, zrovna se chystám na houstičky 🙂 Chtěla jsem se zeptat, když mám doporučeno dodržovat Low carb ze zdravotních důvodů, jsou všechny recepty takto označené vhodné nebo jsou některé pouze na občasné zpestření? Pokud jde třeba o dortíky nebo kaši z mandlí. A další dotaz je: když dám housky do sáčku a zamrazit, jak dlouho je lze nechat v mrazáku a je nutné je po rozmrazení ještě dopékat? Děkuji 🙂

Lucie

23 července, 2018

Eliško, to mám velkou radost, že chutná. Moc díky za vložení komentáře a pochvalu receptu 🙂

Lucie

23 července, 2018

Dobrý den, Lilly. Neznám vaše konkrétní zdravotní omezení, ale všechny recepty, které spadají do sekce dezertů a pečiva, by měly být připravovány jen občas a spíše pro zpestření. Na denním jídelníčku by být neměly.
V mrazáku vám houstičky vydrží pár týdnů až měsíců. Pak je nechte povolit na lince a stačí je krátce rozpéct v troubě rozpálené na 200-220 stupňů.

Lilly Franz

23 července, 2018

Jsem v tom nováček, potřebovala bych specifikovat slovo občas, prosím 😀 Svádí mě to k mlsání, když ty recepty procházím 😀

Lucie

25 července, 2018

To bude u každého jiné 🙂 U někoho jednou týdně, u jiného jednou za měsíc, u nikoho jednou za rok.

Wen

13 září, 2018

Dneska jsem si houstičky upekla s malou obměnou, místo 50g mandlové mouky jsem dala 30g lněné a jsou báječné 🙂

Lucie

13 září, 2018

Mám radost, že chutná a moc díky za sdílení nápadu na obměnu receptu 🙂

Zuzana

23 ledna, 2019

Dobrý den chtěla bych se pustit do receptu a řeším ten vinný kámen. Ten se prodává samostatně nebo je to ta směs kypřícího prášku se škrobem?
Děkuji

Lucie

23 ledna, 2019

Dobrý den, je to ta směs se škrobem. Pokud se chcete vyhnout kukuřičnému škrobu, sežeňte si kypřící prášek s vinným kamenem od Adveni, který obsahuje škrob bramborový.

Terez

1 dubna, 2019

Moc děkuji za skvělý recept na pečivo, je to první recept u kterého se mi pečivo podařilo že vypadá jako na obrázku a navíc je chuťově moc dobré.
Přidávám svou obměnu, pekla jsem už třikrát a místo normálního octa používám vinný a funguje skvěle. Mouku jsem poprvé použila mandlovou, ale mě osobně moc nezachutnala (ve sladkém pečivu mi nevadí tady si na ni nemohu zvyknout) tak jsem vyzkoušela rozemletá slunečnicová semínka a jsem spokojená, jako bonus když peču tak nedělám bochánky ale spíš takové placičky (když je dávám do trouby vypadají jako hamburgery), které se lépe plní na svačinu do školy.
Někdo tady zmiňoval že měl těsto moc tekuté, též se mi to stalo a tak jsem déle míchala a těsto po chvíli zhoustlo (vypozorováno je to psylliem které se “rozpouští” a trochu boptná).

Terez

1 dubna, 2019

Ještě jsem zapomněla dodat, že houstičky peču v horkovzdušné troubě protože jsou více nadýchané a víc “nakynou” , ale je potřeba je hlídat hodina je na pečení moc (většinou stačí tak 30- 45 minut).

Lucie

2 dubna, 2019

Díky za sdílení tipů na přípravu pečiva

Soňa Pietrzykova

21 dubna, 2019

Vyzkoušeno a super! Dokonce jsem to zkusila z tapiokovych perel, mouku jsem nesehnala. Jen to chce dobrý mixér. Je možné, že z mouky to bude vlacnejsi, ale i na téhle mě variantě jsem si pochutnala. K tomu krůtí maso na grilu, kupa zeleniny… Mňam. Grilovací sezóna zahájena .

Lucie

23 dubna, 2019

Nejedná se o nějaké nedopatření? V tomto receptu tapioka použitá není. Ať tak nebo tak, mám radost, že chutnalo 🙂

Soňa Pietrzykova

23 dubna, 2019

Aha, já to dělala z kuchařky a přišlo mi to stejné. Nevšimla jsem si, že jsou tam jiné ingredience. Omlouvám se. Ale tohle bude taky určitě super

Lucie

24 dubna, 2019

Není proč se omlouvat. Já jen aby to nezmátlo ostatní 🙂

Andrea

9 května, 2019

Už jsem zkoušela hodně receptů na LC pečivo, ale tento je, Lucko, ze všech nejlepšíKřupavé, nadýchané, nejsou mokré, no prostě úžasné. Strašně ráda vařím posle Vašich receptů, protože jsou vychytané a je téměř nemožné při dodrženi postupu něco zkazit Lucko, strašně mi chybí bábovka, už jsem zkusila pár receptů, ale jeden horši než druhý. Nemáte v plánu nějakou vymyslet, prosím? Děkuji

Lucie

10 května, 2019

To mám velkou radost, že se pečivo povedlo a chutná 🙂 Děkuji za milý komentář. Je radost číst, že se recepty líbí a že se jejich příprava daří.
Přiznám se, že z bábovky mám tak trošku respekt, ale zkusím nad tím popřemýšlet. Možná by mohlo fungovat těsto z receptu na cuketové makovníky. Jen by to asi chtělo silikonovou formu. Mám trošku obavy z vyklepnutí. https://paleosnadno.cz/recept/cuketove-makovniky/

Jarka

8 července, 2019

vyzkoušela jsem dle receptu, byly vláčné i po 3 dnech a všem chutnaly

Lucie

8 července, 2019

Děkuji za vyzkoušení receptu a za komentář. Mám radost, že chutnalo 🙂 Máte pravdu, že tenhle druh pečiva zůstává dlouho vláčný.

Blanka

21 srpna, 2019

Ten jablečný ocet je tam nutný? Dekuji

Lucie

21 srpna, 2019

Není nutné, aby byl vyloženě jablečný, ale ocet je potřeba přidat pro větší nadýchanost těsta.

Buculinek

14 prosince, 2019

Upečené, chládnou a já se těším 🙂

Lucka

15 prosince, 2019

Tak to moc doufám, že se povedly a chutnaly 🙂

Petra P.

24 srpna, 2020

Zdravím, Lucko.
Tak další z Vašich lákadel vyzkoušeno 🙂
Nevím, čím to mohlo být, ale při pečení téměř nenaběhly, jen se trochu zakulatily. Vše přesně dle receptu (digi váha, vařící voda, vinn kámen, vyhřátá trouba, během pečení jsem neotvírala..). Ale nevadí, určitě zkusím znovu, protože chuťově jsou moc dobré 🙂
Hezké dny. Petra

Lucka

24 srpna, 2020

Zdravím, Petro 🙂
U pečení je to občas alchymie. Možná zkuste příště přidat o malinko víc prášku na pečení.
Ale moc ráda čtu, že chutnalo a že se plánujete k receptu vrátit ❤️

Petra P.

25 srpna, 2020

Dobře, zkusím (snad mi pak nezhořknou) – děkuji za radu 😉

Lucka

26 srpna, 2020

Stačí opravdu jen o malinko 🙂 Ale mně osobně prášek do pečiva s vinným kamenem hořký nepřijde. Na rozdíl od sody, tu cítím hned 🙁

Petra M.

23 ledna, 2023

Dobry den,
podobny problem jako u Petry P.
Osobne mam pocit, ze to je i tim, ze je testo tak hrozne tuhe/suche a po snedeni mi je opravdu tezko, tak na to piji ted hodne vody, abych pripradne nakrmila to psylium v zaludku 😀 (zajedla jsem s jednou bulkou batatove curry, ktere bylo mimochodem uplne vytecne, moc dekuji za recept v Hubnouci kucharce. Dostala jsem pod stromecek a uspesne shazujeme – Jen to bylo na nas uz moc tucne a potrebuji vice vlakniny na podporu traveni a proto ty paleo bulky 🙂 )
Pri rozlomeni neni viditelne suche nebo moc mokre, ale ten pocit po snedeni je tezky. Mozna mam slabsi zaludek a mam otestovat, zda vic vody a kypriciho prasku?
(Asi bych celkove potrebovala lehci low carb jidla – problematika se zlucnikem a cholesterolem je slozita a snazi mse trosku zorientovat. Jake tuky pouzivat, abych nezhorsovala cholesterol a zaroven mohla dale pouzivat Hubnouci kucharku 🙂 )

Lucka

24 ledna, 2023

Dobrý den, to mě mrzí, že se pečivo nepovedlo 🙁 Nepoužila jste na přípravu mandlovou mouku z DM drogerie? Tam totiž ve velké většině případů bývá problém. Chová se úplně jinak, je zbavená tuku, extrémně suchá a savá. Výsledné těsto je hodně suché a tvrdé.
Některým lidem psyllium hodně nesedí. Třeba moje dcera ho pozná okamžitě v každém jídle, i v sebemenším množství, a odmítá ho jíst 🙂 Tak třeba je to i váš případ. Někdy tomu pomůže, pokud se psyllium předem opravdu co nejvíce najemno umele v mlýnku na kávu.
Pokud chcete odlehčit trávení u tučnějších jídel, osobně bych raději volila raději více zeleniny než pečivo (to by mělo být vážně jen občas). Skvělou variantou je i různé druhy kvašené zeleniny. To s trávením dokáže zázraky.
Při výběru tuku dávejte přednost například olivovému nebo avokádovému oleji.

Petra M.

25 ledna, 2023

Ma nekdo prosim zkusenost s moukou od Alika z Lidlu?

Lucka

25 ledna, 2023

Mandlová mouka Alika je v pohodě. Není odtučněná, je z blanšírovaných mandlí, takže má i příjemnou chuť.

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0
Váš košík je prázdný!

Vypadá to, že jste si do košíku ještě žádné zboží nepřidali. Není to škoda?

Podívat se na produtky