15 května, 2017
Uvidíte, že jim v tomhle receptu přijdete na chuť. Sežeňte si ale opravdu ty hnědé (krémové) žampióny.Ty bílé nejsou tak dobré.
3 července, 2017
Vynikající
4 července, 2017
Mám radost, že chutnalo 🙂
4 září, 2017
No neměla jsem panenku, ale za to jsem měla vaše vynikající těstoviny bez mouky. Jejich kombinace s omáčkou se žampiony podle tohoto receptu nemá chybu. Opečená slanina už byla jen pověstnou třešinkou na dortu. Díky za inspiraci.
5 září, 2017
A já díky za vyzkoušení receptu a skvělou obměnu. Mám radost, že chutnalo 🙂
21 září, 2017
Výborný recept, doporučuji všem!!
22 září, 2017
Mám radost, že recept chutná, a moc díky za doporučení 🙂
26 září, 2017
Dobrý den, lze panenku péct i v pomalém hrnci? Děkuji 🙂
27 září, 2017
Dobrý den, za určitých specifických podmínek ano. Ale tenhle recept se PH nehodí.
27 října, 2017
Nahradila jsem žampiony houbami z lesa a taky to bylo vynikající. Díky za recept.
31 října, 2017
To musela být dobrota! Lesní houby jsou nejlepší volba 🙂
3 prosince, 2017
Další skvělý recept. Velmi jednoduchý a chutný. Děkuji za něj 🙂
3 prosince, 2017
To já děkuju – za vyzkoušení receptu a za zprávu 🙂
20 dubna, 2018
Perfektní recept od perfektní kuchařky! ♥
21 dubna, 2018
Moc díky za pochvalu receptu <3 Pochvala ale patří hlavně tomu, kdo vařil 😉
30 dubna, 2018
Výborné, dcera nejí vepřové, udělala jsem z kuřecích prsíček… luxusní jemné jídlo .
30 dubna, 2018
Ano, kuřecí je skvělá volba. Mám radost, že chutnalo 🙂
24 června, 2018
Trochu jsem se bála, abych nevysušila panenku, ale nic takového se nestalo. Neuvěřitelně jednoduché, rychlé a výborné jídlo.
25 června, 2018
Mám velkou radost, že se jídlo povedlo ke spokojenosti. Moc děkuju za komentář 🙂
1 srpna, 2018
Mám vyzkoušené, je to luxusní. Parmazán a smetana výborná kombinace….natož ,kdo miluje houby,mňamka.Děkuji
2 srpna, 2018
Renato, moc děkuji za komentář. Mám radost, že chutná <3
9 srpna, 2018
Tak včera jsem se do toho pustila. V životě jsem panenku nedělala. Překvapilo mě, jak rychlé je to jídlo. A bylo to opravdu výborné….vynikající. Místo žampionů jsem tedy použila směs hříbků 🙂 Díky
10 srpna, 2018
Jakmile člověk zjistí, jak s panenkou pracovat, je to jedno z nejvděčnějších a nejchutnějších mas.
Mám radost, že se recept povedl a chutnalo podle něj. Hříbky jsou fantastická volba, cítím tu vůni a chuť až sem 🙂
3 září, 2018
skvělý recept! děkuji za inspiraci 🙂 jen jsem byla nucena vynechat slaninu, nemohla jsem sehnat kvalitní bez přidaného cukru a jiných ,,mňamek”
4 září, 2018
Máte pravdu, že sehnat kvalitní slaninu dá docela práci. Ale mám radost, že chutnalo i tak 🙂 Díky za komentář.
15 září, 2018
Výborný recept, ta finální chuť, když se všechny suroviny spojily, . Dělala jsem dnes poprvé a určitě ne naposledy . Celá rodinka se oblizovala. jen jsem žampióny podělili napůl s hříbky. Mňamka.Příloha špenátové grusetky s cudlema prohřáté na ghíčku.
16 září, 2018
Takovéto komentáře jsou pro mě tou největší odměnou – když někomu chutná, dělá mi to obrovskou radost. Vím pak, že moje snažení má smysl:-)
Moc děkuji za komentář <3
14 října, 2018
Skvělý recept. Vynikající chuť. Přidala jsem k žampiónům cca 10ks malých kapustiček, které mi zbyly v lednici-chuť kapusty s omáčkou, byla naprosto famózní. Moc děkuji za Vaše skvělé recepty.
15 října, 2018
To mám velkou radost, že chutnalo. Kapustičky musely být výborné, díky za tip 🙂
19 prosince, 2018
Výborné, ale omáčka se mi zdrcla. Čím to mohlo být?
19 prosince, 2018
Mohla být jemně nakyslá smetana, mohl zapůsobit i balzamiko ocet. Občas se to bohužel stane. Pokud to nemělo vliv na chuť a pochutnala jste si, tak to ničemu nevadí.
13 ledna, 2019
Pěkné odpoledne! Skvělý recept! Panenka byla v mrazáku,zásoby smetany dostatečné,Portobelu hrozil co nevidět zánik, Parmazán nahrazen Džugasem -bohatýrem(Kaufland).Jako přílohu jsem zvolila špagetovou dýni co se tu už delší dobu povalovala. Manželovi jsem z dobroty srdce uvařila rýži,abych se vzápětí dozvěděla,že by chtěl taky dýni. No nevděk světem vládne.
13 ledna, 2019
No to je teda nevděk 😀 Každopádně mám velkou radost, že chutnalo. Moc díky za vyzkoušení receptu a za milý komentář <3
10 dubna, 2019
Skvělá záležitost. Rychlá a chutná.
10 dubna, 2019
To mám radost, že chutnalo. Díky za komentář
26 srpna, 2019
Vynikající a rychlé super děkuji za recept
26 srpna, 2019
Já děkuju za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo <3
4 srpna, 2020
Ahoj Luci,
Pravé jsem obedvala tuto panenku a mám pocit ze jsem nic lepšího už dlouho nejedla,fakt super .
Ještě mě napadlo ze si příště k tomu udělám celerove pyré
4 srpna, 2020
Ahoj, Irčo, to mám velkou radost, že chutnalo ❤️ Celerové pyré je super nápad! I když mně by k omáčce asi víc seděl celer pečený. Ale to už je o osobní chuti 🙂
24 února, 2021
Vynikající recept! Neměla jsem parmazán, tak jsem dala goudu, místo ghee normálně na másle a výborné, chutnalo moc všem, prý si recept mám zapamatovat 🙂 děkuji.
24 února, 2021
Já děkuji – za vyzkoušení receptu, milý komentář s pochvalou a také sdílení tipů na případnou obměnu receptu. Mám radost, že jste si pochutnala ❤️
21 března, 2021
Naprosto vynikající recept. Všichni mě chválili. Tak jsem je odkazovala na Vás :-). Opravdu super – děkuji za výborný nápad!
22 března, 2021
Mám opravdu upřímnou radost, že se panenka povedla, chutnala a vy dostala zaslouženou pochvalu. Protože vy jste vařila, vám se jídlo povedlo ❤️
Jsem moc ráda, že jsem přinesla inspiraci, a díky za reklamu 🙂
4 listopadu, 2021
Ve zkratce jsem muž a manželce jsem udělal radost. Výborný recept děkuji.
5 listopadu, 2021
Super zkratka, vaše žena se má! ❤️ Mám velkou radost, že recept inspiroval a chutnalo podle něj 🙂
Terka
15 května, 2017
Tak kvůli tomuhle se snad naučím jíst i ty houby… 🙂