7 září, 2019
To mám radost, že se recept líbí <3 Také miluju houby 🙂
9 září, 2019
Skvelý recept. Chutilo celej rodine, dokonca aj naše jedenapolročné dvojčatá mi z taniera vyjedli hadam aj pol porcie a mnamkali po každom súste, a to oni vela jedál ofrflu. Vlastne doposiaľ všetky Vaše recepty co sme skúsili chutili aj deťom. Ja uz ani hadam nevarim iné jedla ako tie Vaše
9 září, 2019
To mám opravdu upřímnou radost, že chutnalo i dětem a že jsou pro vás moje recepty inspirací <3 Ale ruku na srdce – jestli chutná, je to hlavně vaše zásluha 🙂 To vy vaříte. Poplést se dá i sebelepší recept 😀
10 září, 2019
Dobrý den Lucie,
mám hodně kadeřávku a mangoldu, myslíte, že by šlo zelí vyměnit za tyto dvě zeleniny? Děkuji moc za radu. Jste nejlepší.
10 září, 2019
Dobrý den, Marie,
myslím, že kadeřávek a mangold budou naprosto skvělá volba. Jen bych asi vynechala to promnutí se solí (možná jen to tužší středové žebrování).
Kéž by nejlepší 🙂 Ale moc hezky se to čte, děkuju <3
12 září, 2019
Vynikajici, opravdu jsme si pochutnali. Dekuji
13 září, 2019
To mám vážně velkou radost, že vám chutnalo <3 Moc děkuju za vyzkoušení receptu a za vložení komentáře 🙂
24 září, 2019
Dnes na houbách, zítra vyzkouším :-), ingredience nakoupeny … dám echo ale podle postupu to musíbýt super nevidím tam žádnou past 🙂
24 září, 2019
Houby závidím <3 Já se na ně letos vůbec nedostala. Na echo se budu těšit a moc doufám, že se recept povede a bude chutnat 🙂
25 září, 2019
Ahoj Lucko, tak výsledek je fakt velmi dobrý, použil jsem červené zelí, jinak vše dodrženo dle předpisu a rozhodně mi nevadí, že si to dám i k večeři :D. Dovedu si představit, že by se mohlo dobře prodávat i v restauraci pro “nedieťáky” s čerstvě upečenou bylinkovou bagetkou a určitě by tam místo slaniny mohlo být i mleté maso, klidně 20 až 30 dkg 🙂 S žampiony nebo hlívou se dá dělat celý rok.
26 září, 2019
Ahoj, Petře, to mám velkou radost, že chutnalo a moc díky za tipy na úpravu a podávání jídla. Těch není nikdy dost 🙂
2 října, 2019
Oooo muuuuj bože!! Moje chuťové buňky se zamilovaly ❤️❤️ Děkuji Lucinko!
2 října, 2019
To já děkuju <3 Mám velkou radost, že chutnalo 🙂
16 října, 2019
Opět výborný recept. Na hlávkové zelí občas zapomínám, a tato úprava je skvělá. Chutnalo celé rodině. Eva
16 října, 2019
Evi, to mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Moc děkuju za komentář <3
23 října, 2019
A tak to je zase velká paráda!!! Jednoduché, rychlé, chuťově famózní! Lucko, Vy jste prostě jednička s ********* (jedna hvězdička by byla málo).
Díky za vynikající recept. Těším se, že zase něco vyzkouším o víkendu a určitě dám vědět.
23 října, 2019
Evi, vy jste zlatíčko, moc děkuju <3 Já mám takovou radost, když chutná 🙂
Moc děkuju, že se ke mně na stránky vracíte a zkoušíte nové recepty.
3 února, 2020
Dobrý den, prosím co dát místo hub ? děkuji moc
4 února, 2020
Dobrý den, houby jsou v tomto receptu základní surovinou, takže mě bohužel nenapadá nic, čím by se daly vhodně nahradit. To už bych je spíš zcela vynechala 🙂
17 března, 2020
Zdravím, skvělý recept! Doporučila jsem i rodičům a nemůžou si vynachválit obměnu použití zelí..
18 března, 2020
Zdravím 🙂 Mám radost, že podle receptu chutná i rodičům. Děkuji za komentář ❤️
24 dubna, 2020
Nejvíc nejlepší teplý LC recept!!! Uvařila jsem si tuhle dobrotu poprvé v pondělí, dojídala jsem v úterý k obědu i k večeři a stěží jsem si odebrala do krabičky ještě aspoň malilinko na středu … Dneska už jsem nevydržela a dělala zelí znova … na víkend Sdílím, chválím a moc děkuji ❤️
25 dubna, 2020
Z každého komentáře, kde někdo píše, že vyzkoušel recept a chutnalo mu, mám vždycky obrovskou radost. A z toho vašeho dokonce mega radost! ❤️
Moc děkuji za milou zprávu 🙂
4 srpna, 2020
Ahoj,recept vynikající.Jelikož je období cuket,tak jsem místo hlávkového dala cuketové zelí.Za mě superr!!!Děkuji za super recepty,už jsem potřebovala změnu ve stravování a tohle mi sedí.Díky
4 srpna, 2020
Ahoj, to moc ráda čtu, že chutnalo 🙂 A díky za tip na obměnu receptu s použitím cukety.
4 ledna, 2021
Luxusní recept Objevila jsem ho asi před rokem a půl a od té doby jsem ho vařila mockrát, patří k mým oblíbeným. Teď je zrovna v troubě a nemůžu se dočkat Děkuji, těším se na další inspiraci
P.S. Brie většinou nemám, tak nedávám, je to mňamka i bez.
4 ledna, 2021
Neexistuje větší pochvala pro recept, než když se k němu někdo opakovaně rád vrací ❤️ Moc děkuju.
Vyzkoušejte případně nejnovější recept na dýňové noky s nivovou omáčkou. Poslední porci jsem měla přesolenou, jak jsem si brečela do talíře, že už víc není 😀
https://paleosnadno.cz/recept/dynove-noky-s-nivovou-omackou/
31 března, 2021
Hmm, vyzerá to naozaj lákavo. Len sa obávam toho množstva cibule – čítala som, že cibuľa má vysokú hodnotu sacharidov a ja som na keto diéte. Myslíte, že jedlo bude rovnako chutné bez nej? Ďakujem za odpoveď.
31 března, 2021
Cibule má možná trošku vyšší obsah sacharidů, ale zase jí použijte jen 50 g na porci. Pokud ji vynecháte, celkové množství sacharidů na 1 porci se sníží z 16 g na 12 g, ale nebude to už úplně ono. Nejvíc sacharidů v porci zabírá zelí 🙂
Pokud hledáte recepty s extra nízkým obsahem sacharidů (do 10 g), zkuste nakouknout sem, jestli vás něco neinspiruje https://paleosnadno.cz/stravovaci-styl/keto/
Pro kontrolu obsahu sacharidů u jednotlivých surovin pak prolistujte tuhle tabulku https://paleosnadno.cz/suroviny/
Ať se daří a chutná ❤️
8 července, 2021
Dobry den , musim poslat dalsi pochvalu na tento recept.
Jako spravna ceska miluju zeli a tohle je fakt vyborne.Sice jsem to trosku presolila, protoze jsem zapomnela, ze slanina je slana 🙂 , ale hezky se to rozlezelo. Urcite budu doporucovat . hezky den a dekuji za mnamky 🙂
10 července, 2021
Dobrý den, pochvala vždy potěší, děkuju ❤️ Mám velkou radost, že se zelí povedlo a chutnalo (i přes malou nehodu se solí) 🙂
10 listopadu, 2021
Dobry den, Lucko,
je to fenomenalni, nebe v hube, i bez syra Diky za recept
11 listopadu, 2021
Dobrý den, Milo, děkuju za komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
19 února, 2022
velmi velmi dobré, dokonce u syn a manžel si chodili “tajně” do hrnce pro další nášup. Děkuji za super recept
20 února, 2022
To je chvála vašemu kuchařskému umu! ❤️ Vyvolání Pavlovova reflexu, vylízané talíře a požadované přídavky jsou pro kuchaře vždy ta nejlepší odměna 🙂
22 září, 2022
Luci, děláno již podruhé a je to výborné
23 září, 2022
Šárko, moc ráda čtu, že vám chutná! ❤️ Děkuju za komentář.
13 července, 2023
Dnes jsem si udělala tento recept a je vynikající. Určitě jej budu dělat často
14 července, 2023
Děkuju za milý komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
20 srpna, 2023
Dělala jsem již mnohokrát a předala jsem recept i všem kamarádům. Úspěch to sklízí úplně všude. Děkuji, výborné….
21 srpna, 2023
Martino, děkuju za milý komentář! ❤️ Mám velkou radost, že vám chutná. Díky, že ho s takovým nadšením posíláte i přátelům 🙂
11 prosince, 2023
Můžu místo Brie použít hermelín?
12 prosince, 2023
Pokud to bude typ, který se dobře rozpouští, tak určitě ano 🙂
10 dubna, 2024
Další vyzkoušený recept a zase mňamka. Vaření mě nenaplňuje a proto oceňuji takové rychlé jednoduché recepty. Děkuji
10 dubna, 2024
Mám radost, že se vám recept líbí a že jste si pochutnala ❤️ Díky za komentář 🙂
Pavla
6 září, 2019
Luxusní mňamka 😀 milujeme houby 😀