4 dubna, 2016
Dobrý den. Ne, to není nutné. Naopak, na mase žádnou kůrku nechceme, aby šlo dobře trhat.
30 dubna, 2016
to je takové trhané maso po česku, že?
30 dubna, 2016
Proč po česku? Nechápu otázku.
27 května, 2017
No všada jinde se trhané maso griluje i 12 hodin a pak trhá.
16 listopadu, 2017
Výborné. Loupaná plec byla bomba.
18 listopadu, 2017
To věřím! <3
31 prosince, 2017
Chystám už podruhé, tentokrát ve verzi krůtího stehna. Voní to všude a vždy mi to nedá a pokaždé tam přihodím něco navíc, dnes lehce do asijska s kořením pěti vůní a zázvorem navíc <3
31 prosince, 2017
Úplně tu dobrotu cítím! Asijská varianta je super nápad 🙂
22 ledna, 2018
Lucie, děkuji! Bylo to skvělé, dnes s dýňovou kaší. Určitě si to zopakuji !
15 května, 2018
Když mám pomalý hrnec a krůtí maso, dám to všechno do hrnce a nechám to tam na který stupeň jak dlouho? Děkuji 🙂
16 května, 2018
Pokud to jsou krůtí prsa, ty používat spíše nedoporučuji. Tohle maso je hodně suché.
U nastavení doby přípravy hodně záleží na množství, ale odhadem na 1 kg 6-7 h na Low nebo 4-5 na High.
5 října, 2018
Dalo by se to péct v římském hrnci? Nějak nevím, jestli mám dobře těsnící pekáček…. 🙁
6 října, 2018
S římským hrncem nemám osobní zkušenost, takže neumím bohužel přesně poradit. Ale asi by to fungovat mělo.
Jde jen o to, aby se z pekáčku neodpařovala voda 🙂
5 února, 2019
Dobry vecer Lucie, proc nelze tento recept pouzit pro Low Carb? Dekuji
6 února, 2019
Dobrý den, Ivano, chybička se vloudila 🙂 Díky za upozornění, opraveno. Recept určitě lze použít i do LC.
26 února, 2019
Vynorny recept. Nemela jsem rim. kmin-dala jsem obycejny,neměla jsem ani koriandr- nahradila jsem čerstvým zazvorem. Opravdu lahodne. Děkuji!
26 února, 2019
Takhle nahrazené to musela být pochoutka! <3 Jsem ráda, že to chutnalo. 🙂
11 června, 2019
Zrovinka je v troubě. Už se moc těšíme.
11 června, 2019
Odpovídám s časovou prodlevou, tak doufám, že už je s chutí snězeno 🙂
17 května, 2021
Tak vyzkoušeno a olizovali jsme se všichni. Ještě lepší to bylo druhý den. Dělala jsem dvě krůtí stehna v domnění, že zbytek dám do mrazáku. Nezbylo
18 května, 2021
Pravda! Tohle je přesně to jídlo, kterému sluší krátké uležení 🙂
Mám velkou radost, že chutnalo ❤️ Díky za vyzkoušení receptu a za milý komentář
27 srpna, 2021
Zdravím, je to paráda!!! Dělám ho snad už pravidelně v pomalém hrnci, pochutnávám si na čerstvém nebo ho mám rozporcované v mrazáku a používám jako rychlovku s rýží, pohankou, pečivem, těstovinami, na různé placky. Nejlepší na tom je, že celý kus masa a ostatní ingredience dám večer do hrnce a ráno mi probouzí úžasná vůně 😀 a je hotovo.
28 srpna, 2021
Zdravím, Davide 🙂 Naprostý souhlas – pomalý hrnec a trhané maso je nejlepší kombinace. Úplně tu vůni cítím ❤️
8 října, 2021
Pekla jsem v troubě krůtí stehno a dopadlo to úžasně. Přítel si dal s pečenými bramborami, já s dušenou zeleninou a oběma se dělaly boule za ušima. S receptem jsme velmi spokojení, určitě zopáknem, těšíme se na variantu z jiného masa.
9 října, 2021
Moc ráda čtu, že jste si doma pochutnali ❤️ Díky za milý komentář a vyzkoušení receptu 🙂
19 ledna, 2022
Milá Lucie, tisíceré díky za tento peckovní recept! Vůbec by mě nenapadlo, že tak dobré trhané maso lze vyrobit doma v troubě 🙂 Vyzkoušeno již 2x – krůtí stehno a vepřová krkovička, a pokaždé naprosto luxusní záležitost! Navíc pro nás zaměstnané ženy je tohle neuvěřitelně praktická záležitost – uloženo v krabičce v ledničce to vydrží celý pracovní týden, lze přidávat do salátů nebo nejrůznějších směsí a vykouzlit během minuty perfektní jídlo pro celou rodinu 🙂 Ještě jednou moc děkuju a těším se, že zase vyzkouším nějaký váš receptík 😉
20 ledna, 2022
Milá Pavlíno, moc děkuji za milý komentář 🙂 Mám velkou radost, že vám trhané maso chutná a recept přinesl inspiraci na snadné vaření ❤️
Budu se těšit na další společné vaření!
29 ledna, 2022
Dobrý den.
Když kvůli histaminové intoleraci nesním rajčata, mohu protlak vyechat nebo něčím nahradit? 🙂
Děkuji, Petra
30 ledna, 2022
Dobrý den, Petro, protlak vynechte. Pokud vám nepůsobí obtíže papriky, jednu nakrájejte nadrobno nebo nastrouhejte či rozmixujte a můžete ji do směsi přidat místo protlaku. Dodá směsi šťavnatost, barvu a chuť. Ale bude to fungovat i bez 🙂
Alena2
4 dubna, 2016
Dobrý den,
maso se nemusí nejdříve zatáhnout, na pánvičce nebo v pekáčku ? Děkuji