8 dubna, 2017
Naprosto dokonalé 🙂
8 dubna, 2017
To mám radost, že chutnalo 🙂
21 září, 2019
Dobrý den, ničím nepodlévat?
22 září, 2019
Dobrý den, ne, není potřeba. Při takto nízké teplotě se maso nespálí, naopak všechny suroviny pustí dostatek potřebné vláhy samy.
23 února, 2022
Dobrý deň, ak by som to chcela piecť cez noc, ale dopredu viem, že to budem kontrolovať až po 8 hodinách, dať to piecť na tých 100 stupňov alebo radšej použiť ešte nižšiu teplotu?
24 února, 2022
Dobrý den, můžete třeba na 90 °C, ale myslím, že i těch 100 °C bude ok. Jen nesnižujte připravované množství masa (čím menší, tím kratší čas je potřeba).
Marie
9 května, 2016
To vypadá dobře, v sobotu vyzkouším 🙂