2 září, 2017
Žampiónový krém sklidil úspěch, ostatně jako každý recept od Vás, Lucie :-).
2 září, 2017
Vy vaříte, vám patří pochvala 🙂 Ale díky za zprávu. Každá taková vždycky potěší 🙂
11 září, 2017
Dělala jsem 1/3 várku a místo vejce jsem tam lupla rovnou celou šlehačku. Je to dobrota!
11 září, 2017
No aby ne 🙂
26 prosince, 2017
Paní Lucie, skutečně je tam 1 kg žampionů? Mně to přišlo šílené moc, ale syn mi to naštěstí jedl (1,5 roku). Ale bylo to tedy vydatné a hodně husté. Jinak chuťově výborné.
27 prosince, 2017
Ano, skutečně 🙂 Houby jsou skoro samá voda, takže z nich vlastně moc nezbude. 4 porce jsou počítané pro dospělého člověka a jako hlavní chod, takže na polévku, která je součástí celého menu, samozřejmě stačí méně. Ale hlavní je, že chutnalo 🙂 Když to jedlo dítě, je to ta největší pochvala. Děti jsou nejpřísnější kritici, co se jídla týká 😉
4 ledna, 2018
Výborná! 🙂 A neloupat žampiony je příjemný bonus 😀
6 ledna, 2018
Já nikdy žampióny neloupala, ani netuším, kde tohle doporučení vzniklo. Bohatě stačí očistit kloboučky od případné hlíny. Mám radost, že chutnalo 🙂
21 září, 2018
Dobrý den, děkuji za úžasný recept! Mohla bych se zeptat na orientační výživové hodnoty na jednu porci? Děkuji.
21 září, 2018
Dobrý den, mám radost, že se recept líbí a že podle něj chutnalo. Hodnoty berte velmi orientačně, v receptu nemám přesně určenou gramáž jednotlivých surovin. Ale cca je to 270 kcal na porci, 15 g S, 14 g T a 16 g B.
Martina Vé
16 února, 2016
Díky za recept, je výborná. 🙂