Kristyna Z.
1 Recenze a komentáře
6 Mé oblíbené recepty
Moje recenze/komentáře
Dušené „zelí“ z řepy a kedlubny
Recenze publikována dne15.5.2016
"Zelíčko" je naprosto dokonale
není po nem těžko jako po klasickém červeném zelí.
Mé oblíbené recepty
Doba přípravy
Hodnocení
Pečené brokolicové karbanátky s tatarskou omáčkou
181
Recepty z kategorie:
Hlavní jídla, Maso, Na cesty, Omáčky, dipy, Snacky, Snídaně
Stravovací styl:
Bez lepku, Keto, Low Carb, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Whole30
Použité suroviny:
brokolice, bylinky, česnek, cibule, hovězí, majonéza, mleté maso, šalotka, vejce, vepřové
40 minut
Minestrone s masovými kuličkami a vaječnými nudlemi
43
Recepty z kategorie:
Hlavní jídla, Maso, Polévky
Stravovací styl:
Bez lepku, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Whole30
Použité suroviny:
bylinky, česnek, cibule, cuketa, hovězí, mleté maso, mrkev, paprika, petržel, vejce, vepřové
50 minut
Dušené „zelí“ z řepy a kedlubny
41
Recepty z kategorie:
Přílohy
Stravovací styl:
Bez lepku, Bez masa, Bez vajec, Low Carb, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Vegetariánské, Whole30
Použité suroviny:
červená řepa, kedlubna
1 hodina 20 minut