Kristyna Z.

Moje recenze/komentáře
Dušené „zelí“ z řepy a kedlubny Recenze publikována dne15.5.2016

"Zelíčko" je naprosto dokonale
není po nem těžko jako po klasickém červeném zelí.

Mé oblíbené recepty
Doba přípravy
Hodnocení
Pečené brokolicové karbanátky s tatarskou omáčkou

Recepty z kategorie: Hlavní jídla, Maso, Na cesty, Omáčky, dipy, Snacky, Snídaně
Stravovací styl: Bez lepku, Keto, Low Carb, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Whole30
Použité suroviny: brokolice, bylinky, česnek, cibule, hovězí, majonéza, mleté maso, šalotka, vejce, vepřové
40 minut
Minestrone s masovými kuličkami a vaječnými nudlemi

Recepty z kategorie: Hlavní jídla, Maso, Polévky
Stravovací styl: Bez lepku, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Whole30
Použité suroviny: bylinky, česnek, cibule, cuketa, hovězí, mleté maso, mrkev, paprika, petržel, vejce, vepřové
50 minut
Dušené „zelí“ z řepy a kedlubny

Recepty z kategorie: Přílohy
Stravovací styl: Bez lepku, Bez masa, Bez vajec, Low Carb, Paleo / Bez mléčných výrobků, Primal, Vegetariánské, Whole30
Použité suroviny: červená řepa, kedlubna
1 hodina 20 minut