Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
10 Recenzí / komentářů
Lucie
15 února, 2016
Ahoj. Já zase moc díky za pochvalu 😉
Míša
15 února, 2016
Ahoj musím to napsat,tohle zelí je naprostá bomba.
Lucie
15 února, 2016
Naprostý souhlas! Také ho miluju 🙂
Kristýna Zrostlikova
15 května, 2016
„Zelíčko“ je naprosto dokonale
není po nem těžko jako po klasickém červeném zelí.
Lucie
15 května, 2016
Přesně 🙂 Jaj, já něj dostala chuť 😀
Pavla
26 března, 2017
Lahůdka! Od rána přemýšlím, co si dám k pečenému kuřeti (zbytek rodiny má bulgur). Místo kedlubny, kterou nemám, jsem použila vodnici. A protože je neděle, udělala jsem si „vymazlenou verzi“ i s rozinkama. Fakt úžasný, snědla jsem skoro půl kastrolu na posezení 🙂 Děkuju za recept.
Lucie
27 března, 2017
Vodnice je skvělá alternativa, má hodně podobnou chuť jako kedlubna. Přidání rozinek je super nápad. Šly by použít i sušené švestky. Mám radost, že chutnalo.
Jana
22 února, 2019
Dobrý den paní Lucie, chci se zeptat – řepa se nemusí předem povařit ještě před strouháním? Vždy jsem ji totiž předtím ještě povařila a teď nevím, jestli začít hned strouháním ještě za syrova? Jinak zítra bude s bůčkem podle Vašeho receptu, už se moc těším 🙂
Lucie
22 února, 2019
Dobrý den Jano, řepa není třeba předem vařit. Každopádně děkuji moc za vyzkoušení receptu a přeji povedený bůček. 🙂
katerina cerna
15 února, 2016
Ahoj, chtela bych moc a moc podekovat za skvele recepty.