30 listopadu, 2017
Mám radost, že chutnalo 🙂
8 prosince, 2017
Skvělé. Dala jsem tam žampióny portobello. Nemá to chybu: -)
9 prosince, 2017
Skvělá volba! Mám radost, že chutnalo 🙂
10 prosince, 2017
Skvělý recept! Přidala jsem více smetany a sýra a doma si mysleli, že máme těstoviny se špenátem a houbami ;-).
10 prosince, 2017
Skvělá finta 🙂 Mám radost, že vás recept inspiroval a že doma chutnalo.
5 ledna, 2018
Je to vynikajíííííícííííí!!! moc díky za super večeři
6 ledna, 2018
Mám radost, že chutnalo 🙂 Ale díky nejsou třeba, já tu večeři nevařila 😉
9 ledna, 2018
… ale vymyslela 🙂
10 ledna, 2018
:-*
19 ledna, 2018
Vyzkoušeno. Skvělý recept!
20 ledna, 2018
Díky za vyzkoušení receptu, jeho pochvalu i čas věnovaný komentáři 🙂
25 ledna, 2018
Vyzkoušeno, jedl to i syn! Jen je toho teda mnohem více než na dvě porce. 🙂
25 ledna, 2018
Mám radost, že chutnalo 🙂 Ony se ty porce velmi těžko určují. Někdo jí méně, jiný více.
25 ledna, 2018
Právě jsem dojedla, chutnalo moc a porce jako pro dřevorubce
26 ledna, 2018
To jsem moc ráda, že chutnalo 🙂
17 února, 2018
Dala jsem hlívu a nakonec lahůdkové droždí a je to výborné 🙂 A hezky syté, nesnědla jsem celou porci.
18 února, 2018
Super tip na obměnu, díky za sdílení 🙂 Mám radost, že chutnalo.
19 února, 2018
Mohu se zeptat jakou smetanu můžu použít? Moc děkuji
20 února, 2018
Omlouvám se, nerozumím otázce. Ptáte se na značku? V receptu je uvedena smetana na šlehání, tedy 30% smetana.
24 února, 2018
Dneska jsem vyzkoušela a naprostá pecka! 🙂 Děkuju za recept, to určitě budu mít na talíři častěji. Rychlé, jednoduché a výsledek naprosto nepřekonatelný.
24 února, 2018
Tak to mám velkou radost! Neexistuje větší pochvala receptu, než když se dostane na stálý jídelníček <3
12 března, 2018
Je to dobrota!
12 března, 2018
To mám radost, že chutná 🙂
14 března, 2018
Zkousela jsem vas recept. Jen nevim proc, ale kvetak byl nahorkly. Jinak by to bylo moc dobry.
15 března, 2018
To není chyba receptu, ale aktuálně prodávaných květáků. Není jejich sezóna, proto jsou rychlené, za použití mnoha hnojiv a díky tomu i bohužel občas hořké. Pokud vám ale jinak recept chutnal (z čehož mám upřímnou radost), zkuste se k němu vrátit, až začnou prodávat místní zeleninu. Věřím, že si pochutnáte víc 🙂
29 března, 2018
Tak tohle jídlo miluju, dělám i s brokolicí…..přidávám někdy i pórek nebo papriku.
30 března, 2018
Mám radost, že chutná 🙂
25 dubna, 2018
Dobrý den,
vynikající recepty, zbožňuji Vaše stránky 🙂 Jen jeden dotaz k tomuto pokrmu. Květák byl maliko hořký. Udělala jsem chybu v přípravě, nebo to prostě nebyl dobrý květák? Už se mi to totiž stalo podruhé. Děkuji, vaření zdar! :))
26 dubna, 2018
Dobrý den, Lilianno. Moc děkuju za pochvalu stránek, mám velkou radost, že se recepty líbí a chutnají.
To s tou hořkostí květáku je bohužel problém zeleniny mimo její sezónu. Jakmile je příliš rychle vyhnaná pomocí hnojiv, bývá hořká.
20 července, 2018
Vynikající! Neměla jsem po ruce žampiony, tak jsem dala sušené hřiby, a moc jsem si pochutnala. Určitě budu dělat znovu.
21 července, 2018
Sušené hřiby jsou top náhrada, lepší než žampiony. Mám velkou radost, že chutnalo 🙂
23 července, 2018
Lucko, zbožňuji Vaše recepty, ale tento je TOP. Přidávám ještě špetku kurkumy a děti se můžou utlouct. Jedno z mála jídel, které si i můj muž s chutí přidá. Jste můj guru. Děkuji Vám
25 července, 2018
Tereso, to mám velkou radost, že chutná. A díky moc za pobavení – já a guru 😀 Jen miluju jídlo a moc mě baví to nadšení posílat dál 🙂
28 července, 2018
Skvělý recept 🙂 Přidala jsem kari a gorgonzolu. I manžel se olizoval až za ušima 😀
30 července, 2018
Skvělá volba <3 Mám radost, že chutnalo 🙂
27 srpna, 2018
Skvělý recept. Místo špenátu jsem dal medvědí česnek, který jsem měl ještě v mrazáku a k tomu stroužek česneku navíc, zasypal parmazánem a bylo to výborné!
28 srpna, 2018
To věřím! Medvědí česnek je skvělá volba, díky za sdílení nápadu na obměnu receptu 🙂
14 září, 2018
FAMÓZNÍ
14 září, 2018
To moc ráda čtu 🙂
26 září, 2018
Výborné! 🙂
26 září, 2018
Mám radost, že chutnalo 🙂
22 října, 2018
Luci, tak to je geniální <3 Můj muž řekl, že to patří mezi top jídla, které jsem uvařila 🙂 Díky za recept, určitě jsem tohle jídlo nevařila naposledy
23 října, 2018
Báro, mám mega radost, že doma tak chutnalo <3 Hlavní chvála ale patří vám – to vy jste vařila 🙂 Moc díky za komentář i za sdílení na IG 🙂
27 prosince, 2018
Dobrý den, Lucie,
dnes jsem recept vyzkoušela a je skvělý! Všem nám moc chutnalo, Vy jste vážně čarodějka 😉
Děkuji!
28 prosince, 2018
Dobrý den, Vlasto 🙂 Vy jste vařila, vy jste čarovala <3 Mám velkou radost, že chutnalo. Moc díky za komentář.
9 ledna, 2019
Tak toto bolo naozaj vynikajúce, dokonca môj manžel čo je totálny “mäsožrút” si naložil 2krát 🙂
9 ledna, 2019
To mám radost, že doma chutnalo 🙂 Pochvala ale patří hlavně vám, to vy jste vařila 🙂
16 ledna, 2019
Vynikající….tato kombinace by mně opravdu nenapadla…..opravdu jsem si moc pochutnala a ještě mi zbylo na další den do práce.
Děkuji vám Lucko…..teprve se s vašimi recepty seznamuji a budu v tom pokračovat
16 ledna, 2019
Vyborne jedla to cela rodina
16 ledna, 2019
To mám radost, že chutnalo a že máte chuť vyzkoušet i další recepty. Beru to jako mega pochvalu, moc děkuju 🙂
16 ledna, 2019
Mám radost, že chutnalo celé rodině. Díky za komentář 🙂
30 ledna, 2019
Opravdu výborný recept :-).
30 ledna, 2019
To mám radost, že chutnalo <3 Moc díky za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂
1 března, 2019
Dokonalé jídlo, děkuji 🙂
2 března, 2019
Já moc děkuji za pochvalu. 🙂
4 března, 2019
Výborný recept, trošku jsem musela improvizovat a místo špenátu jsem dala kapustičky a slaninu jsem nahradila chorízem, také moc dobrý. Jsem nadšená Vaší kuchařkou i recepty tady na internetu…
5 března, 2019
Já mám hroznou radost když vy máte radost. 🙂 Děkuji moc za vřelý komentář a doufám, že recepty se budou líbit nadále.
19 března, 2019
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tu náhradu smetany, kolik těch kešu ořechů použít. Moc děkuji
19 března, 2019
Dobrý den, stačí malá hrst, přibližně okolo 30 g. Podmínkou úspěchu je předchozí namočení alespoň na 2 hodiny a pak rozmixování opravdu dohladka.
14 května, 2019
Boží, i muj anti-kvetakovy pritel se oblizuje :-). Zitra jeste otestuju na dvouletakovy.
14 května, 2019
To mám velkou radost, že doma chutnalo <3 Díky za milý komentář.
26 června, 2019
Potřebovala jsem zlikvidovat doma květák, žampiony a slaninu. Váš recept mi přesně pasoval a je moc dobrý, děkuji za inspiraci.
26 června, 2019
To mám velkou radost, že se recept hodil do aktuální potřeby a že chutnalo. Moc díky za komentář 🙂
15 srpna, 2019
Vynikající!
15 srpna, 2019
Díky za vyzkoušení receptu a za komentář. Mám velkou radost, že chutnalo <3
28 srpna, 2019
Nebylo to vůbec špatné! Chutný recept i pro začátečníky s Low Carb 🙂
28 srpna, 2019
To jsem moc ráda, že chutnalo 🙂 Díky za komentář <3
14 června, 2020
Tohle je velká dobrota,i bez špenátu a s parmazánem .
15 června, 2020
Mám radost, že chutnalo 🙂 Díky za komentář ❤️
28 ledna, 2021
Včera jsem uvařila toto jídlo k večeři – a už dneska o něm přítel stihl nabásnit v práci třem lidem, musela jsem posílat odkaz na recept. Tak moc nám to chutnalo! Moc díky za Vaše skvělé nápady <3
28 ledna, 2021
Úspěch jídla je vždy výsledkem šikovnosti toho, kdo vařil. Takže pochvala patří hlavně vám ❤️ Ale mám velkou radost, že jsem mohla přinést inspiraci a že se květák povedl a chutnal 🙂
A moc děkuju za pozitivní reklamu v podobě sídlení odkazu ❤️
15 února, 2021
Uvařeno o víkendu k obědu – chutnalo všem bez výhrady, dokonce i dcera, která příliš nemá ráda houby, si pochutnala ;o) Určitě zařazuji na stálý jídelníček a mnohokrát děkuji za výborný recept i za další inspiraci!
15 února, 2021
Já děkuju za vyzkoušení receptu a za milý komentář. Mám velkou radost, že jste si doma všichni pochutnali ❤️ Zařazení jídla do stálého jídelníčku je pro recept ta největší pochvala.
20 února, 2021
Dnes som si to uvarila a dala ako prílohu k bravčovej panenke. Luxusný obedík… je to výborná kombinácia surovín. Aj ako samostatné jedlo ale aj ako príloha k dobrému mäsku. ďakujeme Lucka
20 února, 2021
Panenka k tomu musela být výborná! Skvělá volba ❤️
Mám velkou radost, že chutnalo. Díky za milý komentář 🙂
21 listopadu, 2021
Nejlepší…
22 listopadu, 2021
To moc ráda čtu 🙂
15 března, 2022
Luci, naprosto dokonalý recept. Uspěla jsem i u mého masožravého přítele, kterému to moc chutnalo. Určitě nevařím naposledy. Diky 🙂
16 března, 2022
Šárko, já děkuju za komentář. Mám radost, že jste si s přítelem pochutnali ❤️
25 dubna, 2022
Tak tohle bylo opravdu výborné! Miluju Váš gratinovaný květák, ale dnes se mi nechtěla rozpalovat trouba a měla jsem i žampiony a od víkendu v lednici ještě natrhaný špenát ze skleníku, takže jsem mohla zkusit i tenhle recept opravdu jsem si moc pochutnala, děkuju 🙂
25 dubna, 2022
Eliško, moc děkuju za milý komentář. Mám velkou radost, že vás recept inspiroval k vyzkoušení a že jste si pochutnala ❤️
Těší mě, když nějaký recept takhle krásně pasuje do aktuálního obsahu lednice a podaří se 🙂
7 srpna, 2022
Lucka, vynikajuci recept. Upravila som si trosku podla svojej chuti – pridala cesnak, malu cili papricku a kurkumu, miesto syra som tentokrat dala zvysok bryndze a famoozne. Urcite odporucam skusit aj variantu s bryndzou tym, ktori ju maju dostupnu
8 srpna, 2022
Super varianta ❤️ Jenom to čtu a sbíhají se mi sliny. Díky za sdílení tipu na obměnu receptu 🙂 Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
Kamila
30 listopadu, 2017
Vyborne. Pridala jsen jeste porek.