25 listopadu, 2019
To mám radost, že se recept líbí 🙂 Doufám, že si pochutnáte.
25 listopadu, 2019
Paní Lucko smekám,před Vašimi nápady a už se těším až zase vyzkouším,a dokonce to se mnou baští i múj mlsný manžel a to už je opravdu co říct…zasluhou tohoto stravování jsem za rok dala 19 kilo dolů…děkuji
26 listopadu, 2019
To já smekám před vámi! Shodit za rok tolik nechtěných kil je naprosto úžasný výsledek. Jste skvělá ❤️
Když doma chutná, je to vaše zásluha, to vy vaříte 🙂 Ale jestli můžu alespoň trošku přinést inspiraci, mám z toho neskutečnou radost. Děkuju.
13 ledna, 2020
Dobrý den prosím jaké sladidlo používáte vy?
13 ledna, 2020
Můžete, prosim, poradit, v čem melete ořechy a semínka? Vím, ze jsem to v nějakém receptu četl, ale nemůžu to najít…
14 ledna, 2020
Dobrý den, jak kdy a jak kam 🙂 Většinou v malém množství erythritol, med nebo datle.
14 ledna, 2020
Nejčastěji elektrický mlýnek na kávu od firmy Bosch.
19 ledna, 2020
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemohu mrkev dát do těsta syrovou. Nebo jaký je důvod mrkev předpékat ?
Děkuji.
20 ledna, 2020
Dobrý den, záměrem předpečení mrkve je, aby těsto nebylo příliš mokré.
Zkoušela jsem to i bez toho, ale výsledek mě moc neuspokojil. Proto jsem zvolila tuto variantu 🙂
2 února, 2020
Dobrý den, řez je vynikající, video bylo perfektní pomoc. Děkuji za tak skvělé recepty, které s námi sdílíte.
3 února, 2020
Dobrý den, mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Moc děkuju za pochvalu. Ani nevíte, jak ráda čtu, že jsou video recepty užitečné ❤️
4 února, 2020
Dobrý den, zamilovala jsem se, děkuji za recept! 🙂 Místo namletých slunečnicových semínek jsem použila mandlovou mouku, protože nemám mlýnek, a stejně jsou řezy vynikající.
4 února, 2020
Dobrý den, moc děkuji za komentář. Mám velkou radost, že řezy chutnají ❤️
Mandlová mouka je skvělá volba. Poradila jste si výborně ❤️ Já bych ji jinak také zvolila, ale chtěla jsem tímto receptem lidem ukázat, že se dá péct i ze slunečnicových semínek.
16 května, 2020
Nikdy jsem nic mrkvového nezkoušela a docela jsem se bála. Musím uznat, že tohle je neskutečná lahoda, našla jsem nový oblíbený recept (během týdne už peču po 2. protoze to první zmizelo za den Příště budu muset dělat dvojnásobek). Moc děkuji za tak vynikající recept určitě podle Vás zkusím ještě něco dalšího
17 května, 2020
Musím přiznat, že mě vždy ohromně potěší, když někdo překoná svoji počáteční nedůvěru, vyzkouší obávaný recept a nakonec mu chutná ❤️
Takže to já moc děkuji za překonání obav a za milý komentář, který mi udělal radost 🙂
Doufám, že bude chutnat i podle nějakého dalšího receptu ❤️
30 října, 2020
Zdravím, není to moc 340 kcal za 1 ks zákusek mrkvového dezertu když chci zhubnout? Vypadá skvěle zblajzla bych ho do minuty. Děkuji za odpověď příjemný zbytek dne.
30 října, 2020
Zdravím 🙂 To je relativní, záleží na mnoha faktorech, jako je třeba váš nastavený celkový denní příjem, počet jídel za den a jejich kalorická hodnota, vaše fyzická aktivita, četnost dezertů v jídelníčku atd. Takže univerzálně odpovědět nelze 🙂 Ale osobně bych, tak nebo tak, jakékoliv dezerty zařazovala opravdu jen občas.
26 listopadu, 2020
Výborný recept, jenom se mi trochu rozpadá korpus. Chuťově vynikající. Děkuji za recept.
26 listopadu, 2020
To mě moc mrzí, že korpus nevyšel úplně na jedničku. Ale mám velkou radost, že chutnalo ❤️
27 listopadu, 2020
Dobrý den, Lucie,
řezy jsou naprosto famózní, svěží a nadýchané jak peřinka. Trochu jsem se bála těch slunečnicových semínek, jestli jejich chuť nebude rušivá, a vůbec ne, všechno do sebe zapadá. Díky za recept, ráda se u vás budu inspirovat i nadále, nejen ve sladkých receptech 🙂
27 listopadu, 2020
Dobrý den, Markéto,
moc děkuji za vyzkoušení receptu a za milý komentář ❤️
Mám velkou radost, že se řezy povedly, a doufám, že si stejně pochutnáte i na dalších receptech 🙂
29 března, 2021
Testo jsem po vytazeni z plechu nemohla rozriznout na pul, jelikoz bylo moc slaboucke, mela jsem asi vetsi plech, ale stacilo prekrojit na pul a dat dve vrstvy:) krem jsem mela z mekkeho tvarohu, ktery priste zkusim nahradit necim jinym, jelikoz se ani v robotu zcela nerozmichal a zustaly hrudky. Podavala jsem jeste s bobkem tvarohu vedle a bylo to opravdu vynikajici!
29 března, 2021
S tím překrojením jste to udělala naprosto správně 🙂 Je to vidět i ve video postupu, těsto se neřeže po celé délce (jako třeba dortový korpus), ale překrojí a překlopí.
Za měkký tvaroh se omlouvám, má to být tučný tvaroh – ten se rozmíchá bez hrudek. Už jsem to v surovinách opravila. Moc děkuju za upozornění 🙂
Mám velkou radost, že se řezy povedly a chutnaly ❤️ Díky za vyzkoušení receptu a za komentář.
15 května, 2021
Dobrý den Lucie,
náhodně jsem našla na internetu Vaši webovou stránku a po prohlédnutí jsem některé recepty zkusila uvařit. První bylo kuřecí na paprice, následovaly halušky a dnes ke kávě jsem upekla mrkvové řezy, byly úžasně nadýchané, prostě skvělé . S manželem jsme nadšeni, moc nám vše chutnalo, mňam. Určitě budu zkoušet další recepty, děkuji Vám za inspiraci a přeji hezký den.
15 května, 2021
Dobrý den, Věro, mám radost, že jste mě našla a že vás recepty nalákaly k vyzkoušení. A úplně nejvíc mě těší, že jste si doma pochutnali ❤️
Ale jak často píšu – recepty jsou inspirace, výsledek je vždy v rukou konkrétního kuchaře. Takže jestli vše vyzkoušené chutnalo, chvála patří hlavně vám. Vy jste vařila a pekla, vám se jídla povedla ❤️
7 října, 2021
Vyzkoušela jsem, je jednoduchý a výborný.
8 října, 2021
Děkuji za vyzkoušení receptu a za komentář. Mám radost, že vám chutnalo ❤️
24 října, 2021
Dobrý den Lucie,
Chtěla bych se Vás zeptat na názor na čekánkový sirup jako sladidlo. Jestli s ním máte zkušenosti? Mám těhotenskou cukrovku a stravu si hlídám ale chutě se mnou občas mávnout že bych snědla celou cukrárnu a ovocem to nejde zahnat a miluji čokoládu a vše s ní spojené ale ten cukr… Zmíněné sladidlo používám již delší dobu ale spíše nesladím páč nepeču, jde spíše o kávu a čaj a to už jsem si zvykla nesladit vůbec.
Děkuji za Váš případný názor a přeji hezký den
25 října, 2021
Dobrý den, Betty,
osobně s čekankovým sirupem moc zkušenost nemám, takže můžu předat jen info od ostatních.
Někomu vyhovuje, někoho příliš nadýmá a prohání. Po tepelné úpravě se prý také mění obsah fruktózy a glykemický index (ale nezkoumala jsem blíže).
S alternativou cukru si každý musí najít pro sebe tu správnou variantu, u každého je to úplně jiné. Pokud nepečete, tak pár kapek čekankového sirupu je ok, když ho používáte dlouhodobě a nezpůsobuje vám trávicí obtíže. Jen si sežeňte a používejte ten čistý, bez přísad (bývá označovaný jako “pro děti”).
30 listopadu, 2021
Tak toto je opravdu peckadělám stále a stále dokola a chutná všem co už u nás ochutnali,dokonce chutná i těm nejzarytějším odpůrcům zdravé stravy(že je to z mrkve říkám až vždy po prvním soustu)..děkuji za recept a vlastně všechny recepty od Vás..jen tak dál
1 prosince, 2021
Děkuju za super reklamu zdravějšímu mlsání a milý komentář ❤️ Hodně potěšil! Mám velkou radost, že chutná.
6 února, 2022
Tak tentokrát jsem se pustila do sladkého. A musím opět jen chválit. Výborné! Trochu krému mi zbylo tak jsem udělala ještě dezert do pohárku a s posypkou. Těším se na další recepty.
6 února, 2022
Když se daří a chutná, je to hlavně vaše zásluha. Ale mám velkou radost, že jsem mohla přinést inspiraci ❤️
Budu se těšit na viděnou u nějakého nového receptu 🙂
14 února, 2022
TOP rezy
14 února, 2022
Děkuju za komentář! Mám radost, že vám řezy chutnaly ❤️
10 dubna, 2022
Ahoj Lucko,
zkusila jsem tyto řezy a je to luxusní Moc děkuji za tip.
Janča
10 dubna, 2022
Ahoj, Jančo, to mám velkou radost, že se řezy povedly a chutnaly ❤️ Díky za milý komentář 🙂
27 března, 2023
Ahoj Lucko,
tedy řeknu vám, že opravdu luxusní recept. Dnes jsem měla na něco, tak obrovskou chuť a hledala jsem u vás, co jsem ještě neměla. A stálo to za tu práci. Výsledek byl perfektní a moc mi pomohlo vaše video.
A když už si dokonce dal i můj muž, který musí všechno extra sladké, tak to je co říct.
Ať se vám daří!
28 března, 2023
Ahoj, Jitko, mám velkou radost, že jste si doma pochutnali oba i s manželem ❤️
Děkuju za vyzkoušení receptu a za milý komentář 🙂
Mějte se krásně a budu se zase někdy těšit na viděnou u nějakého dalšího receptu.
10 února, 2024
Mám dotaz,chystám se upéct mrkvové řezy,ale po vysušení mrkve mam jen 40 g, zdá se mi to málo.
10 února, 2024
Kolik mrkve jste prosím nastrouhala a dala prosušit do trouby? Péct se dává společně mrkev potřebná jak do těsta, tak i na posypku, tedy dohromady 240 g. Po 20 minutách by jí mělo zůstat cca 160 g. Nesušila jste třeba jen mrkev na posypku? 🙂
Zdenka
25 listopadu, 2019
To vyzerá perfektne, čoskoro upečiem.