🖤 BLACK FRIDAY - až 50% SLEVY NA VŠE 🤯! ZOBRAZIT BLACK FRIDAY NABÍDKU

Surovina v receptu: pekany

Počet receptů: 6

Pečený tvaroh s hruškami v perníkovém koření

Také se vám s příchodem podzimu změní chutě? Mně rozhodně! Suroviny, které jsem během léta milovala a měla téměř denně v jídelníčku, se postupně vytrácí a nahrazují je jiné. Podobně se mění i způsob přípravy jídla a také jeho dochucení. Na řadu přichází pečení, dušení, v přihrádce s kořenkami stále častěji sahám po hřejivém koření, jako je badyán, hřebíček, muškátový oříšek, skořice... A tenhle jednoduchý pečený dezert pro podzim a zimu je toho důkazem ❤️ Detail receptu »

Dýňová roláda

Jako malá jsem si v cukrárně nikdy nedávala nic jiného než ořechovou roládu. A to ještě jen jeden druh. Ostatní dorty mě nijak nelákaly. Je tedy pravda, že už je to nějaká doba :-D a nabídka byla výrazně slabší a nudnější než ta současná. Nicméně ochutnat tehdy tuhle dýňovou roládu, měla bych nového jasného favorita ❤️ Detail receptu »

Mrkvové řezy se skořicovým krémem

Kdo by neznal (a nemiloval) mrkvový dort. Kombinace nasládlé mrkve a ořechů je totiž naprosto úžasná a spolu se skořicí dokáže navodit tu nejhezčí podzimní či zimní atmosféru. Pokud se vám ale nechce "činčat" s dortem, připravte tyto jednoduché řezy, které chutnají stejně skvěle ❤️ Detail receptu »

Pečené ořechové tyčinky

Většina kupovaných i domácích tyčinek obsahuje datle, které je nejen výrazně osladí, ale také slouží jako pojivo, aby tyčinky dobře držely pohromadě. Zkuste je ale jednou upéct. I bez datlí budou krásně pevné. Detail receptu »

Švestkový koláč

Tenhle recept byl okamžitý nápad, když jsem na procházce se psem objevila krásné švestky, které tam jen tak ležely ladem a očividně je nikdo nesbíral. No řekněte sami, bylo by přece škoda je tam nechat :-) Ačkoliv tenhle druh ovoce sama moc nejím, koláč mi opravdu hodně chutnal. Vyzkoušejte ho se mnou. Detail receptu »

Vepřová panenka v ořechovo-bylinkové krustě s pečenou zeleninou

Vepřová panenka bývá prubířským kamenem mnoha domácích kuchařů. Nejeden z nich ji totiž peče či restuje příliš dlouho na vysokou teplotu a pak je maso zbytečně vysušené. Detail receptu »

SVĚŽÍ kuchařka

170 svěžích receptů z čerstvé zeleniny a kvalitního masa Krásné velké fotky, díky kterým nová jídla opravdu zkusíte. 704 stran našláplých spoustou receptů a tipů pro vaše vaření, vše vyladěné do poslední bylinky a špetky soli.

Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0