🗓 Nový kalendář pro rok 2023 je tu. Pozor, omezený počet kusů! Prolistovat kalendář
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Archiv novinek

z pravidelného newsletteru

CHCI SE DOZVĚDĚT NOVINKY JAKO PRVNÍ

připojit se k 36 000 odběratelů

2022

Zázračné zelí 💚

Další dávka kuchařské inspirace je tady. Tentokrát plná šťavnatého a hlavně na vitamíny bohatého zelí. Uvaříme společně několik skvělých pochoutek z hlávkového zelí a poodhalíme, jak nás výrobci potravin balamutí s popisky na tom kysaném. Ať chceme nebo ne, Vánoce pomalu začínají klepat bušit na dveře. Takovým předčasným dárkem pro mě, ale doufám, že hlavně pro vás, je nová aktualizace aplikace se super funkcemi. Psali jste si o ně, tak jsme na nich zamakali 😊

Odesláno 10.11.2022 na 35 893 odběratelů

Vepřové 🐖 a sůl nad zlato 🧂

Všimli jste si, že za necelé dva měsíce jsou tu Vánoce? Přiznám se, že mě tahle představa trošku vyděsila 😀 Ale než nám to tu začne vonět vanilkou a skořicí, uvařme si společně pár jídel, která jsou do chladnějšího počasí jak dělaná. Nevím, jestli to máte podobně, ale chutě se mi během roku mění. Nejen na zeleninu, ale také na maso. V létě dávám přednost drůbežímu a rybám, v zimě zase hovězímu a vepřovému. A tomu poslednímu jmenovanému bude věnovaný dnešní „vepříkový“ newsletter. Společně se také podíváme na zoubky krystalků soli, protože bez téhle ingredience dobré maso prostě nepřipravíte.

Odesláno 27.10.2022 na 35 780 odběratelů

Zahřejte se 111 polévkami 🍲

Dnes se společně pořádně zahřejeme, protože řeč bude hlavně o polévkách. Z tohoto tématu už se stala taková říjnová tradice. Posílám vám ho ve stejnou dobu každý rok a vždy doplním nějaké nové dobroty. Takže letos už si společně můžeme pochutnat na neuvěřitelných 111 polévkách. Ne, to opravdu není překlep a nezasekla se mi klávesa 😀 Je jich skutečně stojedenáct. Ale dobrých polévek není nikdy dost ❤️ Na konci e-mailu nepřehlédněte tipy na přípravu toho nejlepšího vývaru.

Odesláno 13.10.2022 na 35 647 odběratelů

Mňam! Masové kuličky 10x jinak 👌

Vítám vás u prvního podzimního newsletteru, napěchovaného těmi nejlepšími dobrotami (dnes i s jednou novu, dříve slibovanou surovinou) a zajímavými informacemi. Dnes to bude mít koule a bude to maso! 😀 Nakoukneme společně do skladu s kalendářem 2023 a také do archivu všech dřívějších newsletterů. Na závěr samozřejmě nesmí chybět oblíbený tip. Pokud se se mnou pustíte do přípravy některého ze zaslaných receptů, mohlo by se vám hodit pár rad, jak nakoupit to správné mleté maso.

Odesláno 29.09.2022 na 35 487 odběratelů

Horká novinka – kalendář s 53 recepty JE TU! 📆❤️

Podzim je doslova za dveřmi a s ním i chladnější počasí a plískanice. Proto bude dnešní newsletter pěkně žhnoucí – s tou nejžhavější novinkou, horkým ovocem a rozpáleným olejem 🔥 Konečně je tu KALENDÁŘ 2023 a s ním i zajímavá sleva jen pro vás ❤️ Jako poděkování, že patříte mezi mé pravidelné odběratele a rádi se mnou vaříte. Je ale časově omezená, proto čtěte pozorně! Samozřejmě se dostane i na recepty a na závěr připojím pěkně rozpálené informace o tucích při vaření.

Odesláno 15.09.2022 na 35 389 odběratelů

Lákavá vůně Asie 🥢🍜

Prázdniny skončily a je tu nový školní rok s každodenními starostmi. Aby mezi ně nepatřila otázka, co dobrého zase uvařit, přináším vám, jako vždy, pár tipů na super dobroty. Tentokrát 7 skvělých receptů s vůní Asie, které rozhodně stojí za vyzkoušení 🍜 A abyste je mohli jíst pěkně stylově, hůlkami, trošku si tohle jídelní náčiní blíže představíme 🥢 Věřím, že zjistíte nečekané a objevíte nevídané 🤩

Odesláno 01.09.2022 na 35 279 odběratelů

Okurková sezóna 🥒

Rajčata 🍅 už jsme tu měli, papriky 🌶 také… Tak co chybí? No přece okurky 🥒! Zbývající člen do letní zeleninové „svaté trojice“ 🌞 Okurková sezóna je v plném proudu. A to nejen proto, že právě dozrávají ty nejkřupavější okurčičky. Tohle označení se používá i pro období, kdy se děje minimum mediálně zajímavých událostí. Moje stránky sice mediálně známé nejsou, ale i ony právě prožívají tak trochu „plonkovou sezónu“. Nic vyloženě zásadního se na nich neděje. Řekla jsem si ale, že je to dobrá příležitost shrnout, co za „skryté podklady“ na mých stránkách najdete a může být pro vás, nejen při vaření, užitečné. Schválně nakoukněte. Věřím, že tam objevíte zajímavá překvápka 😍

Odesláno 18.08.2022 na 35 158 odběratelů

Největší pochoutky z rajčat 🍅

Polovina letních prázdnin je za námi a okurková rajčatová sezóna v plném proudu. Doufám, že si užíváte (nebo jste si užili, případně se teprve těšíte) zasloužené dovolené 🏖️ Dnes se s vámi podělím o další dávku receptů, ve kterých tentokrát budou hlavní roli hrát rajská jablíčka 🍅 Přidám malé nakouknutí pod pokličku mojí kuchyně a zároveň vás poprosím o radu a váš názor. Protože se vám minule zajímavosti o paprikách líbily, sepsala jsem nějaké i o rajčatech.

Odesláno 04.08.2022 na 34 999 odběratelů

Paprika jako pochoutka i výchovný prostředek 🌶

Dnes je takové vedro, že si Češi ani nevzali ponožky do sandálů 😃 Léto je v plném proudu, prázdniny skoro v polovině a u mě tak trochu okurková sezóna, co se nějakých zákulisních drbů týká. Ale receptů tu pro vás mám zase pěknou hromadu, včetně pár zajímavostí o jedné oblíbené typické letní zelenině. Protože, nevím jak vám, ale mně, když se řekne „léto“ a „zelenina“, automaticky v hlavě naskočí trojkombo „papriky, okurky, rajčata“. Proto budou dnešní tématem právě ty první jmenované 🫑 a další si necháme na příště 🥒🍅

Odesláno 21.07.2022 na 34 891 odběratelů

Barevné prázdninové grilování 🍖

Léto to rozpálilo plnou silou, lidé si užívají dovolené a teplé večery vyloženě vyzývají ke grilovačkám. Tak než hodíte nějakou tu flákotu masa na gril, nakoukněte, co tu dnes pro vás mám, protože inspirace není nikdy dost. Výběr masa, sýrů či zeleniny na grilování je důležitým krokem k úspěchu. Vše ale můžete posunout ještě o stupeň výš, když k nim na stole přidáte různé saláty, omáčky a dipy. Správná grilovačka prostě musí být barevná! 😍

Odesláno 07.07.2022 na 34 782 odběratelů

Mňam saláty na celé léto 🥗

14 dní se vypařilo jak pára nad hrncem a já tu pro vás mám další šťavnatý newsletter. Tentokrát zaměřený hlavně na saláty. Teplé počasí k jejich přípravě a konzumaci doslova vybízí. Proto si vyberte některý ze zaslaných salátových receptů a nebo si připravte vlastní podle jednoduchého návodu. S touhle boží pomůckou se vám už nikdy nestane, že nebudete vědět, co rychlého a dobrého si v létě připravit k jídlu. Možností je tolik!

Odesláno 23.06.2022 na 34 700 odběratelů

Květák na všechny způsoby

Mám tu pro vás první červnový newsletter. Tentokrát bude plný barevných dobrot, které si můžete připravit z květáku. Možná si řeknete, že je to pěkně nudná surovina. Já si ale myslím, že je to přímo naopak a že se s ním dá v kuchyni vyloženě kouzlit. Tak tedy: Abrakadabra! 👐

Odesláno 09.06.2022 na 34 559 odběratelů

Nejdřív milovaná a pak nenáviděná 🥒

14 dní zase uteklo jako voda a já jsem tu s další pravidelnou náloží receptů. A protože začíná oblíbená (ale po nějaké době i nenáviděná) sezóna cuket 🥒, bude právě tahle zelenina dnes středem pozornosti i v receptech. Emotikon 🥒, který napříč newsletterem používám, je sice ve skutečnosti okurka, ale protože ikonka cukety neexistuje, tak snad mi tento grafický přešlap odpustíte 😇🙏🏻

Odesláno 26.05.2022 na 34 367 odběratelů

Dokonalé přílohy, které si zamilujete

Alespoň podle teplot v posledních dnech to vypadá spíš na léto než na jaro a příroda vyloženě září. Tak ať si pořádně probarvíme i talíře, podíváme se dnes společně hlavně na přílohy. Protože právě ty nejčastěji řešíte při změně stravy. Vybrala jsem pro vás opravdu bohatou a pěkně barevnou dávku inspirace. Stačí vybrat si, na co máte právě chuť.

Odesláno 12.05.2022 na 34 149 odběratelů

Nejoblíbenější dezerty 🍰

Dneska vám to trošku „osladím“ 🎂. Samozřejmě zdravě, protože se nic nemá přehánět. Mám pro vás pořádnou dávku dezertů. Těch nejlepších a nejoblíbenějších podle hodnocení 80 tisíců uživatelů mobilní aplikace ❤️. Týdenní oslava mých narozenin 🎉 je v plném proudu, tak jen připomenu jaké dárky rozdávám. Podíváme se také na poslední aktualizaci aplikace, která proběhla o víkendu.

Odesláno 28.04.2022 na 33 881 odběratelů

Mám pro vás 3 dárky 🎁

Raději dárky dáváte, nebo dostáváte? Já (většinou) to první 🙂 Proto jsem se rozhodla k příležitosti mých narozenin vám nějaké rozdat. Ať to pěkně společně oslavíme, než budu muset od května zdražit, jak už jsem vysvětlovala v minulých newsletterech.

Odesláno 24.04.2022 na 33 826 odběratelů

Velikonoční 🥚 inspirace

Velikonoce jsou doslova za rohem a já tu pro vás mám novou dávku receptů plnou inspirace. A z čeho jiného než hooooodně 🥚🥚🥚🥚🥚 vajec. Nejde sice vyloženě o tradiční velikonoční recepty, ale říkám si, že po Velikonocích budete mít doma vajec víc než dost, tak se vám třeba budou hodit nějaké nápady na jejich zpracování. Zkrátka odpověď na každoroční otázku KAM S NIMI? 😀

Odesláno 14.04.2022 na 33 698 odběratelů

Rychlá varianta večeře, svačiny či snídaně?

Dalších čtrnáct dní je za námi, jaro před námi a já pro vás mám opět pořádnou dávku šťavnatých receptů. Tentokrát ve stavu pomazaném 😅 Minulý týden začalo jaro a počasí to potvrdilo přímo na jedničku s hvězdičkou. Teda alespoň v Čechách. Tady na jihu Španělska je to o dost horší. Lije a lije. Aneb slovy klasika „Chč..e a chč..e“ 🌧️ Ale co už. Hlavně že je tu jaro a začíná být vidět i v nabídce čerstvé zeleniny. V kuchyni tak začne přibývat jarních svěžích pokrmů.

Odesláno 31.03.2022 na 33 491 odběratelů

Což takhle dát si špenát?

Čtrnáct dní zase uteklo jak voda (doslova, ale o tom až níže), tak posílám nový newsletter plný svěžích receptů a také malého nakouknutí do zákulisí PaleoSnadno. Jaro je už klepe na dveře. Proto jsem pro vás tentokrát vybrala recepty, které mi svojí barvou tohle roční období hodně připomínají. Jsou totiž plné špenátu. Myslím, že Pepek námořník by z nich měl radost 💪🏻

Odesláno 17.03.2022 na 33 316 odběratelů

Hoďte starosti na pekáč

Posílám můj pravidelný newsletter o vaření, ale dnes bez mých oblíbených smajlíků. Nemůžu předstírat, že se nic neděje. Že je svět v pořádku. Poslední dny neustále přemýšlím, jak nejvíc v rámci svých možností pomoct. Samozřejmě kromě finanční a materiální podpory, kterou beru tak nějak automaticky. Nakonec, abych se úplně nezbláznila, jsem to vyhodnotila tak, že se budu dál snažit dělat to, co mě baví, nabíjí a co umím nejlépe. Připravovat nové recepty, které vám doufám zpříjemní a snad i trochu rozjasní den a posunou ho zpět malinko k normálu. Snad tím nikoho neurazím.

Odesláno 03.03.2022 na 33 125 odběratelů

Z čeho vařit v zimě? ⛄️🥕

Možná to pro vás nebude žádná novinka, ale jsem velký zastánce sezónního vaření. Myslím, že člověk by měl jíst jinak v létě a jinak v zimě. Často se ale lidi zlobí, že je zelenina v zimě drahá a je jí malý výběr. Zkuste si schválně tipnout, kdy je bohatší nabídka místní zeleniny – ať už čerstvé nebo uskladněné (zkrátka té, která k nám necestovala přes půl světa, nebo nebyla ve skleníku vybuzena k růstu mimo své přirozené období). V lednu a únoru? Nebo naopak v březnu a dubnu? Tipněte si!

Odesláno 17.02.2022 na 32 873 odběratelů

V hlavní roli čokoláda 🍫

Jak se máte v novém měsíci? A jak jste na tom s novoročními předsevzetími? Ať odpovíte jakkoliv, zasloužíte odměnu! Za snahu, za výdrž, nebo že se prostě znáte a žádné jste si nedali 😃 Vše se cení! Proto dnes začneme čokoládou, přivoníme, ochutnáme a prokoušeme se celým čokoládovým newsletterem, abychom skončili zase u čokolády 🍫 Tahle surovina je tak oblíbená, že si zaslouží samostatné téma. Takže si nalaďte chuťové pohárky a jdeme na to!

Odesláno 03.02.2022 na 32 459 odběratelů

75 snídaní, které se neomrzí

Jak jste na tom se snídaněmi? Snídáte, nebo ne? V tomto newsletteru přináším hromadu receptových tipů na první jídlo dne, ze kterých si ale vyberou i ti z vás, kteří snídani vynechávají. A jako vždy se s vámi podělím i o další novinky z mé kuchyně.

Odesláno 20.01.2022 na 32 132 odběratelů

7 věcí, které vám pomůžou se změnou stravy

Když jsem před 7 lety začínala se změnou stravy, hledala jsem na internetu, co by mi pomohlo. Ať už informace, recepty nebo různé pomůcky (kalkulačku, diář aj.). Ale moc toho tehdy nebylo, tak jsem si vše potřebné nakonec vytvořila sama. Třeba hledáte něco podobného, tak se o to s vámi chci dnes podělit.

Odesláno 06.01.2022 na 31 296 odběratelů

2021

32 silvestrovských dobrot a dárek

V posledním letošním newsletteru vám posílám pěknou dávku dobrot na silvestrovský slavnostní stůl, společně s vychytávkami, které vám (doufám) pomůžou s už tak trošku tradičními hubnoucími novoročními předsevzetími. A navíc přidávám dodatečný vánoční dárek, se kterým budou přípravy pohoštění na poslední den v roce úplná hračka.

Odesláno 30.12.2021 na 30 106 odběratelů

Tradičně netradiční 🤶🏻 vánoční inspirace na talíři

V minulém pravidelném newsletteru jsem vás zahrnula vánočními sladkostmi. Dnes u Vánoc ještě zůstaneme. Mám pro vás tipy na slané sváteční recepty a dva hřejivé nápoje, které určitě stojí za ochutnání. Drby ze zákulisí samozřejmě také nesmí chybět. Takže třeba i ten o zbrusu nové aplikaci PaleoSnadno 🙂📱

Odesláno 16.12.2021 na 29 915 odběratelů

Soutěž o Svěží kuchařku

Raději dárky dáváte, nebo dostáváte? Já určitě to první 🙂 Proto bych ráda někomu udělala radost novou Svěží kuchařkou. A vy pak můžete zase někomu dalšímu.
Do půlnoci pondělí 13. 12. 2021 si na mém Facebooku nebo Instagramu můžete snadno zasoutěžit o 2 výtisky Svěží kuchařky.

Odesláno 10.12.2021 na 29 711 odběratelů

Sladké vánoční dobroty

Jsem tu opět s pořádnou dávkou receptů, tentokrát se sladce vánočními 🎄 Protože je mi jasné, že u spousty z vás už to začíná vonět Vánoci a někteří už pečou cukroví, tak přináším pár tipů. Vím, není to klasika. Ale chutnají skvěle, hotovo budete mít za chvilku a stačí je připravit jen pár dní před Štedrým večerem. Anebo klidně hned teď na ochutnávací zkoušku a teprve pak naostro 😀

Odesláno 02.12.2021 na 29 532 odběratelů

Svěží kuchařka je na světě!

Je to tady! Svěží kuchařka je na světě a právě se přesouvá z tiskárny na sklad. Pokud jste si už Svěží kuchařku výhodně předobjednali, můžete se začít pořádně těšit. Knihy se začnou postupně rozesílat v průběhu příštího týdne. Ještě se musí totiž doplnit dárkem🎁, který jsem pro vás připravila, a to nějaký čas zabere. Ale už na tom pracujeme.

Odesláno 25.11.2021 na 29 577 odběratelů

Třináct svěžích receptů a šest červených

Je tu pravidelný čtrnáctidenní newsletter s recepty. Dnes to bude pořádná nálož, ve které ochutnáte 3 + 6 + 10 receptů. První 3 jsou výjimečné, alespoň pro mě osobně. Každý je jiný, ale spojuje je jedna věc, a tou je 📗📖. Dalších 6 je krásně sytě červených. A pro posledních 10 stačí kliknout a stáhnout si je pěkně pohromadě i s těmi 3 prvními.

Odesláno 18.11.2021 na 29 452 odběratelů

Gejzír barev a chutí v každém soustu

Dalších 14 dní uteklo jako voda a já jsem tu opět s pořádnou dávkou receptů. Tentokrát to bude výběr těch nejbarevnějších, nejvoňavějších a chuťově nejintenzivnějších jídel. Protože přesně to je Indie. Navíc se dozvíte, co se děje na pozadí mobilní aplikace PaleoSnadno. A na závěr se podělím o další voňavý filmový tip.

Odesláno 04.11.2021 na 28 692 odběratelů

Bum! Předprodej Svěží kuchařky odstartoval!

Po víc než roce práce a spoustě bezesných nocí je to tady! Odstartoval předprodej Svěží kuchařky a já se o to s vámi prostě musím podělit. Jestli jste na dnešní den, stejně jako já, netrpělivě čekali, neváhejte a skočte si… VÝHODNĚ PŘEDOBJEDNAT SVĚŽÍ KUCHAŘKU

Odesláno 01.11.2021 na 26 322 odběratelů

Talíř horké polévky a žhavá ukázka Svěží kuchařky

Dalších 14 dní uteklo jako voda a já jsem tu opět s pořádnou dávkou receptů. Tentokrát to bude výběr těch nejlepších polévek na zahřátí. Protože na podzim a v zimě nic nepotěší žaludek tak, jako právě pořádná miska horké polévky. Navíc tu pro vás mám úplně nejžhavější drb ze zákulisí a také velké poděkování, že se mnou vaříte. Jako úplně první můžete nakouknout do připravované Svěží kuchařky, jejíž vydání už se pomaličku blíží.

Odesláno 21.10.2021 na 27 467 odběratelů

To je MASO!

Vypadá to, že tepleji už na delší dobu nebude. Proto začneme trávit více času doma a změní se i naše chutě – svěží lehká jídla nahradí ta hřejivá a pořádně výživná, ve kterých bude stále častěji hrát hlavní roli maso.
Mám pro vás další poodhalení chystané kuchařky, což tak trochu „nenápadně“ naznačuji úvodním obrázkem balíčku 📦 Všimli jste si ho?

Odesláno 07.10.2021 na 26 605 odběratelů

Dezert ze zeleniny? No jasně! 🍰

To neusmlouváme, podzim je tady. Nevím jak vy, ale já rozhodně funguju na sluneční pohon, takže podzimní sychravé dny moc ráda nemám. Aby nám nebylo smutno po létě, dala jsem dohromady výběr těch nejlepších dezertů, které zvednou náladu. A budou překvapivě… ze zeleniny! Zní to divně? Nenechte se odradit. Jsou vážně skvělé. Za to dám ruku do podzimního deště 🌧️😀

Odesláno 23.09.2021 na 26 132 odběratelů

Kalendář 2022 s 53 recepty je tu!

Stolní kalendář s 53 recepty pro rok 2022 je konečně tady! A jak jsem slíbila, dávám vám přednostně vědět. Proto bude dnešní newsletter malinko jiný než ty ostatní. Ráda bych vám kalendář trochu blíže představila, protože letos v něm najdete novou vychytávku. A samozřejmě nesmí chybět recept, tak posílám dobrotu z kalendáře na ochutnávku.

Odesláno 09.09.2021 na 25 179 odběratelů

Rostou! Co z nich připravit?

Poslední prázdninový newsletter je tu. Sociální sitě zaplavily plné košíky úlovků z našich lesů. Není divu, jsme národ houbařů. Proto se dnes zaměřím pro inspiraci na recepty, kde hrají hlavní roli právě houby. Také pro vás mám další ochutnávku kalendáře, který už je za dveřmi. A vše zakončíme překvapivě… houbami 😀

Odesláno 26.08.2021 na 24 505 odběratelů

Dýňový nářez

Léto se přehouplo do druhé poloviny a dozrávají další a další suroviny. Je jich tolik, že občas dochází inspirace, co dobrého z nich uvařit. Abyste to měli snazší, zkusím vám zase pomoct s pár tipy. Určitě si vyberete něco dobrého na zub. Já mezitím dokončuji kalendář s recepty na rok 2022 a přichází ta nejtěžší chvíle – zmáčknout Enter a poslat ho do tisku. Držte mi palce!

Odesláno 12.08.2021 na 24 149 odběratelů

Promíchat a servírovat

V posledních dnech je vedro na padnutí. Komu by se chtělo v takovém počasí zdlouhavě vařit? Proto jsem vám dnes připravila dávku dobrot, jejichž přípravou strávíte v kuchyni jen minimum času (no dobře, uznávám, s některými o malinko víc). A také už mám zase dilema, se kterým mi určitě (jako vždy) dobře poradíte 🙂🙏🏻

Odesláno 29.07.2021 na 23 788 odběratelů

Kdo to řekl, kdo to byl?

Kdo řekl, že dorty, muffiny a třeba vafle musí být jen sladké? Na těch ze zeleniny, masa, vajec či sýru si lze pochutnat úplně stejně. Navíc se velmi často hodí jako jídlo zabalené s sebou na cesty, což se právě během prázdnin může hodit. Tak nakoukněte a nechte se inspirovat 🙂

Odesláno 15.07.2021 na 23 587 odběratelů

Pozvánka na barevnou grilovačku

Léto se rozjelo plnou silou a teplé večery vyloženě vyzývají ke grilovačkám. Tak než hodíte nějakou tu flákotu masa či zeleninu na gril, nakoukněte, co tu dnes pro vás mám. Třeba vás něco inspiruje 🙂

Odesláno 01.07.2021 na 23 259 odběratelů

Cucurbita pepo útočí

(Meteorologické) léto udeřilo plnou silou ☀️ Protože je tu čtvrtek a víkend za dveřmi, mám tu pro vás další dávku receptů. Ale nebude to jen o jídle. Budu také moc ráda za vaši reakci na téma, nad kterým už dlouho přemýšlím. Pomůžete? Nakonec se zásobíme dávkou cuketových MEMEček. Protože – kdo je připraven, není zaskočen 😀

Odesláno 17.06.2021 na 22 914 odběratelů

108 receptů pro červen

Léto je už za rohem a množství sezonních surovin, ze kterých můžeme vařit, se nám příjemně rozrůstá. Než se na ně společně podíváme, nakoukněte, co tu pro vás dnes mám. Což takhle dát si špenát tlačenku? A s česnekem, nebo bez?

Odesláno 03.06.2021 na 22 485 odběratelů

Obsahuje přílohy (na talíř)

Když přejdete na nový stravovací styl, ze začátku to možná vypadá, že nic nemůžete. Že už si nikdy nedáte žádnou pořádnou přílohu a že to zkrátka bude nuda na talíři. Já ale doufám, že po tomhle e-mailu bude vaším jediným problémem jakou přílohu zvolit dřív.

Odesláno 20.05.2021 na 21 945 odběratelů

Mažu tě!

Rozhodla jsem se udělat jarní úklid. Nejen doma, ale i v e-mailech. Proto… pokud nechcete dostávat mé newslettery, odhlaste se prosím z databáze jedním kliknutím… Děkuju. A máme promazáno a uklizeno. S vámi ostatními se podíváme, co mazaného tu dnes pro vás mám 😀

Odesláno 06.05.2021 na 22 585 odběratelů

Sladké hříchy

V posledních týdnech jsme spolu vařili pohodově, zabalení do hřejivé deky, pak rychle do půl hodinky od otevření lednice, nebo naopak pěkně pomalu a lenivě, a minule chutně a křupavě, ze sezónních surovin. Dneska si spolu sladce zahřešíme 🙂

Odesláno 21.04.2021 na 21 715 odběratelů

Ředkvičky a medvědi

Máme tu první „pořádný” jarní měsíc, a tak se společně podíváme na sezonní suroviny a tipy co z nich vařit. Připravila jsem pro vás i recept, který právě teď stojí za vyzkoušení.

Odesláno 07.04.2021 na 29 472 odběratelů

Rychle a chutně do 30 minut

Dnes spolu budeme vařit rychle. Protože doba je rychlá. Posílám pár fofr novinek a také tip jak z česneku vymáčknout maximum. Pojďme bleskově proletět dnešním newsletterem.

Odesláno 18.03.2021 na 28 231 odběratelů

Jídla na pohodu

V chladném počasí, do kterého by ani psa nevyhnal, si děláme pohodu hlavně doma. A k ní patří i dobré jídlo. Angličtina pro něj má krásný výraz “comfort food”. Přesné pojmenování v češtině neexistuje, ale nejblíže je tomu asi termín „jídlo na pohodu“.

Odesláno 10.02.2021 na 24 892 odběratelů

Ťuk, ťuk – kdo je na druhé straně?

Věnujete mi prosím 3 minuty svého času? Pomůžete mi posunout stránky a recepty na další úroveň? Upřímně mě zajímá, kdo je na druhé straně. Jaké problémy vás při vaření a výběru jídel trápí. Co vám u mě možná chybí.

Odesláno 30.01.2021 na 23 819 odběratelů

2020

Co mají společného Nový rok, pondělí a zítra?

Hádanka má jasnou odpověď: Spousta lidí začíná hubnout. ZASE. Já vím, není to jednoduché. Sama moc dobře vím, o čem mluvím (píšu). Prvotní velké odhodlání časem pomalu slábne, až se nějak v každodenním shonu ztratí.

Odesláno 31.12.2020 na 18 546 odběratelů

Ježíšku, co letos uvaříš?

Také se už těšíte na Vánoce a začíná to u vás vonět skořicí a vanilkou? Nebo nevíte kam dřív skočit, a to, že Štědrý večer je tu přesně za 14 dní, vás spíš děsí? Klid, to zvládneme. Stejně jako každý rok. Vánoce nejsou o tom, jestli máme napečených 150 druhů cukroví a naleštěná okna. Důležitý je klid a pohoda ve společnosti našich blízkých ❤️️

Odesláno 10.12.2020 na 17 719 odběratelů

Než začnete číst, dejte vařit vodu

Dlouho jsem se neozvala, tak tu pro vás teď mám hromadu novinek. Od nových receptů, až po drobné vychytávky na webu. Uvařte si kávu nebo dobrý čaj, hoďte nohy nahoru a ochutnejte, co jsem pro vás uvařila.

Odesláno 09.11.2020 na 21 142 odběratelů

Polévka na zahřátí? Mám pro vás 55 receptů

Nedávno se mě někdo ptal, jaké je moje nejoblíbenější jídlo. Bez rozmýšlení jsem vyhrkla POLÉVKY ❤️ Šla jsem se pak podívat k sobě na stránky, kolik polévek tam mám a číslo mě mile překvapilo. Protože přichází chladnější období, kdy polévky přijdou vhod, přidala jsem nový recept na dýňový krém a celkový počet zvýšila na 55.

Odesláno 06.10.2020 na 18 654 odběratelů

Nový recept na každý týden v roce

Víte, co je zvláštní? Čekala bych, že si postupně zvyknu, ale ono ne. Při psaní podobných zpráv se mi stále klepou prsty. No aby ne 🙂 Když představujete lidem svoji několikaměsíční práci a moc doufáte, že se jim bude líbit a hlavně… že podle receptů bude chutnat ❤️

Odesláno 08.09.2020 na 15 219 odběratelů

Nová kuchařka jako dárek a novinky z mojí kuchyně

Mám pro vás malý dárek jako poděkování za to, že vaříte podle mých receptů. Připravila jsem novou e-kuchařku s low carb recepty, kterou si teď všichni můžete stáhnout zdarma. A klidně si ji vytisknout na klasický formát A4, je na to nachystaná. Čeká vás 10 skvělých snídaní, 10 voňavých obědů a 10 lahodných večeří. 🥘

Odesláno 20.08.2020 na 14 706 odběratelů

4 letní recepty do teplých dní na oslavy, ke grilu nebo skleničce s přáteli

Léto je v plném proudu, víkend za rohem, a tak tu pro vás mám rovnou 4 nové recepty na prázdninovou sezónu. Jestli se chystáte grilovat nebo jen pozvat domů své přátele na večerní posezení, budou se vám tyhle recepty hodit. Jen se připravte na všetečné otázky, jak jste to připravili a jestli náhodou nemáte recept. Samozřejmě máte 🙂

Odesláno 23.07.2020 na 14 626 odběratelů

Exotika, nebo raději tradičně?

Dnes pro vás mám dva nové recepty a jednu otázku. Pomůžete mi prosím?
Patřím mezi lidi, kteří neumí jíst podle předem naplánovaného jídelníčku. Vždy vařím podle toho, na co mám zrovna chuť. A že mám někdy pěkně mlsný jazyk 😊 Ráda objevuji nové koření, suroviny a jejich kombinace, inspiruji se mnoha zahraničními kuchyněmi.

Odesláno 27.05.2020 na 12 953 odběratelů

Dárky raději dáváte nebo dostáváte? Já rozhodně to první ❤️

Dnes mám pro vás hned 3 novinky. Nebudeme troškařit 😀
Tou první je nový recept na stránkách. Tentokrát opět s video postupem, aby byla jeho příprava co nejjednodušší. Druhou novinkou je výše částky, kterou jsem společně vybrali na sbírku ADRA pro pomoc lidem zasaženým onemocněním COVID-19. A třetí? Mám pro vás připravené dárky!

Odesláno 06.05.2020 na 12 797 odběratelů

Rozmázneme to spolu?

Jak to máte vy? Já osobně miluju stát v kuchyni, vymýšlet nové dobroty, kombinovat různé suroviny a přemýšlet, jak budou společně chutnat. Je to pro mě způsob relaxu a odpočinku, čistím si tak hlavu. Na druhou stranu naprosto chápu, že každý to tak nemá a pro mnoho lidí je každá minuta strávená v kuchyni navíc utrpením. Proto jsem minule na stránky do vyhledávání receptů přidala kategorii Rychlovky (s přípravou do 30 minut) a nyní nově také vznikla kategorie Pomazánky.

Odesláno 27.04.2020 na 19 308 odběratelů

Dobrota z jednoho hrnce, která zahřeje i u srdce

Za hranice se asi nějaký čas nepodíváme. Proč si ale neuvařit něco dobrého, inspirovaného zahraniční kuchyní? Třeba poslední novinku na mých stránkách – andaluské dušené zelí s masovými kuličkami. Tahle dobrota vás zahřeje nejen u srdce. Hodí se skvěle pro chladnější dny a večery, kterých nás před začátkem léta ještě určitě dost čeká.

Odesláno 09.04.2020 na 26 355 odběratelů

Pojďme si pomáhat. Zbývají mi už jen 2 dny

Zbývá mi posledních několik desítek hodin nucené karantény po návratu z rizikového Španělska. 12 dní jsem nevystrčila nos z bytu, a i když jako introvert samotu snáším docela dobře, teď už z toho trošku šílím. Jen představa vynesení odpadků mi připadá jako velké dobrodružství. A co teprve dojít nakoupit! 😀

Odesláno 28.03.2020 na 26 254 odběratelů

Korejština, knihy a dobré jídlo

Události posledních dní nám všem změnily život. To, co jsme brali jako samozřejmost, dnes neplatí. Čelíme něčemu, na co naprostá většina z nás nebyla připravená. Ale nevzdávejme se. My to zvládneme! Pevně tomu věřím ❤️

Odesláno 24.03.2020 na 26 289 odběratelů

Tiskne se už po čtvrté. Díky vám!

Píšu, abych vám moc poděkovala. Jste totiž úžasní! ❤️ Naprosto přesně si vybavuji moment, kdy jsem po sepsání Voňavé kuchařky stála před rozhodnutím, kolik kusů nechat vytisknout. Doufala jsem, že se vám kniha bude líbit a bude podle ní chutnat.

Odesláno 08.03.2020 na 25 339 odběratelů

Bůček – milujete, nebo nenávidíte?

Všimli jste si, že některé potraviny lidi buď milují nebo nenávidí? Nic mezi tím. Třeba takové avokádo, krevety a… bůček 🙂 Když jsem nedávno dělala na svém Instagramu anketu na toto téma, výsledky mě docela překvapily. Necelá třetina lidí odpověděla, že bůček jako NEEE. Já jsem ale přesvědčená, že spousta z nich jen neochutnala ten dobře připravený, kdy se každé sousto rozplývá na jazyku, jak je maso krásně měkoučké ❤️

Odesláno 01.03.2020 na 1 328 odběratelů

0
Váš košík je prázdný!

Vypadá to, že jste si do košíku ještě žádné zboží nepřidali. Není to škoda?

Podívat se na produtky