Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
16 Recenzí / komentářů
Lucka
15 ledna, 2021
To moc ráda čtu, že se s těstem dobře pracovalo ❤️ Děkuju za vyzkoušení receptu a milý komentář 🙂
Petra
23 ledna, 2021
Moje první roláda v životě a vše šlo snadněji než jsem čekala 🙂 je výborná, jednoduchá, super recept!
Lucka
24 ledna, 2021
To mám velkou radost, že se roláda hned na poprvé povedla a chutnala ❤️ Šikovné ruce! 🙂
Alena
10 února, 2021
S těstem se pracuje dobře, ale zbyl mi krém – použila jsem ho jinde. Roláda je jemná a chutná. Pekla jsem již několikrát a hned byla pryč. 🙂
Lucka
10 února, 2021
Moc děkuji za milý komentář a vysoké hodnocení receptu ❤️ Mám radost, že se roláda daří a že chutná 🙂
Iveta
30 května, 2021
Roláda se mi z toho sice nepodařila, ale na nadýchaný řez s lahodným krémem, prostě mňamka. Netušila bych, že i ze smetanového sýra se dá vykouzlit tak skvělá náplň. Za mě celkově báječná kombinace. Vaše recepty jsou pro mne vskutku velkou inspirací. Děkuji moc 🙂
Lucka
31 května, 2021
Jak to, že se roláda nepovedla? Těsto se trhalo? To mě mrzí 🙁
Ale mám radost, že jste si nakonec pochutnala ❤️
A moc děkuju za pochvalu receptů. Potěšila ❤️
Iveta
31 května, 2021
Myslím si, že vím kde byla chyba. Použila jsem dýni ze zásob z mrazáku, takže byla podle mě plná vody. Jinak byla vláčná a lahodná. Příště si ji udělám znovu 🙂
Lucka
1 června, 2021
To máte pravdu, to asi na konzistenci těsta vliv mělo. Díky moc, že jste dala vědět. Pomůže to dalším.
Beru jako mega pochvalu, že se k receptu hodláte vrátit ❤️ Mám vážně velkou radost, že jste si pochutnala 🙂
marie
7 října, 2021
Dobrý den ,lze použít místo mandlove mouky arašídová mouka . Dekuji
Lucka
7 října, 2021
Dobrý den, neumím s jistotou odpovědět, protože arašídovou mouku nepoužívám. Ale podle odhadu by to fungovat mělo 🙂
Vláďa
14 října, 2021
Dobrý den, hmotnost dýně udáváte před pečením? Díky..
Lucka
14 října, 2021
Dobrý den, ano před pečením. Po upečení by se její hmotnost měla snížit na cca 130-140 g.
Káťa
6 listopadu, 2021
Jak to tady čtu, že se Vám s těstem pracovalo dobře, tak jsem ještě více zoufalá, co jsem asi mohla udělat špatně??? 🙁 Použila jsem tedy kokosový cukr jako sladidlo a jela podle postupu, ale málem jsem při mixování zavařila mixér a musela ho celý rozebrat, vydlabat z něj slepené těsto a uhňásat ho nakonec ručně… nemám do těsta přidat nějakou tekutinu navíc, když používám toliko sypkého sladidla? Sice s přidanými bílky bylo těsto už trochu vláčnější, ale další boj nastal při nandávání na plech, kdy šíleně lepilo a měla jsem chuť vše vyhodit! 🙂 Samozřejmě roláda se mi tudíž nepovedla, těsto bylo přesušené a lámala se mi úplně, ale za to rozdrobený dezertík (dle Vašich rad) je chuťově grandiózní a vzhledově zajímavý! 🙂 Ale přeci jenom bych chtěla, aby se mi povedla jednou i ta krásná roláda !!! 🙂
Lucka
6 listopadu, 2021
To mě moc mrzí, že se těsto nepovedlo 🙁 Takhle na dálku se jen velmi těžko odhaluje, v čem by mohl být zádrhel. Ale už zmínka o téměř zavařeném motoru mixéru mě navádí k jedné otázce – nepoužíváte mandlovou mouku z DM drogerie? Ta má totiž úplně jiné vlastnosti než běžně prodávané mandlové mouky. Ta z DM je odtučněná, proto extrémně saje a chová se spíše jako kokosová, těsta z ní jsou hutná a suchá.
Kokosový cukr v uvedeném množství by na hustotu těsta neměl mít vliv.
Ale mám radost, že jste si nakonec poradila a pochutnala si na poháru ❤️
Zdenka Haškova
15 ledna, 2021
Výborné. Žádné problémy s lamanim upeceneho testy při staceni.