18 dubna, 2016
Dani, to jsem ráda, že ti chutnalo. Chřest je naprosto skvělý, jen je bohužel k dispozici pouze pár týdnů v roce. Škoda, mohla bych ho pořád 🙂
18 dubna, 2016
Skvělý recept! Zkoušela jsem z bílého chřestu a dopadlo to výborně, chválil i muž 🙂 Děkuji za inspiraci!
18 dubna, 2016
Já díky za vyzkoušení receptu. Jsem ráda, že chutnalo
20 května, 2017
Vyborna polevka! Dekuji za recept
21 května, 2017
Já díky za vyzkoušení a pochvalu 🙂
4 května, 2018
Výborná polévka,mnam!
6 května, 2018
Já mám vždycky takovou radost, když někomu chutná. Díky za komentář 🙂
31 května, 2018
Dobrý den,
píšete že jsou to dvě porce. Zeptám se asi hloupě ale jak velké jsou to porce? 🙂 Chceme si k ní udělat ještě hlavní jídlo ( chápejte přijede tchyně 😀 ) Udělala bych dvojou dávku, ale aby to nebylo zbytečně hodně pro 4. Moc děkuji za radu 🙂 a přeji hezký den Guznarová
31 května, 2018
Dobrý den, Moniko, moc ráda bych nějak fundovaně odpověděla 🙂 Ale každému nám stačí jiná velikost porce, takže neumím přesně poradit. Pokud použijete i ta ztracená vejce a šunku, tak jsou to rozhodně 2 porce jako hlavní chod. Osobně bych na 4 porce polévky před samostatným hlavním chodem přidala trošku pórku navíc, místo kešu dala klasickou smetanu a vynechala vejce.
Danwe
18 dubna, 2016
Má první zkušenost s chřestem dopadla na výbornou. Těším se na další recept 😉