14 dubna, 2018
Tak doufám, že se vydaří a budou chutnat 🙂
14 dubna, 2018
Dobry den, cim by sa dali nahradit vajicka v tomto super recepte?
14 dubna, 2018
Dobrý den, Lenko, přímo v tomto asi ničím. Ale zkuste tuhle bezvaječnou variantu https://paleosnadno.cz/recept/lnene-krekry/
14 dubna, 2018
Zdravim Lucko a dakujem za rychlu reakciu
14 dubna, 2018
Vypadá to krásně, vyzkouším
14 dubna, 2018
Lucinko, zdravím, toustíky jsou vynikající !
14 dubna, 2018
Tak pak dejte vědět, jak se povedlo a zda chutnalo 🙂
14 dubna, 2018
Evi, díky za vyzkoušení receptu a za komentář. Mám radost, že se tousty povedly a chutnají 🙂
15 dubna, 2018
Lucinko,jsou vynikající. Upekla jsem hned dva plechydíky za recept
15 dubna, 2018
Mílo, to moc ráda čtu 🙂 Mám radost, že chutnají <3
3 května, 2018
Lucko, moc Vás zdravím a ráda poznávám Jsem bez lepku, mléčných, masa, bez chemie, navíc po vyšetření z kapky krve na dietě podle krevních skupin Lze v tomto receptu nahradit pohankovou moukou kokosovou? Předem děkuji za odpověď a přeji, ať se daří a těším se na inspiraci z Vaší kuchyně Martina
3 května, 2018
Martino, vítám vás na stránkách 🙂 Bohužel vás asi zklamu a neporadím, pohankovou mouku nepoužívám.
7 května, 2018
Luci opet paradni recept! Myslite, ze by sly i bez psyllia, abych je mohla dat i nasemu jednoletakovi;-)? Popr. co pridat. Moooc diky!
7 května, 2018
Luci, to bohužel bez psyllia fungovat nebude. On teda podle mě ani len nebude pro malé dítě úplně optimální. Co sezamové krekry, nezkoušela jste? https://paleosnadno.cz/recept/sezamove-krekry/
Tam je sice také len, ale jen troška a lze případně zcela vynechat.
17 května, 2018
Jednoduše geniální…geniálně jednoduché 🙂 čtvrtý recept a opět nadšená..nezbývá než jít do vaší kuchařky naplno! Děkuji…
18 května, 2018
Neděkujte. To já děkuju! Protože číst takovéhle komentáře je nejlepší způsob jak začít den 🙂 Mám velkou radost, že chutná.
29 května, 2018
Luci, Vy jste fakt kouzelnice. Uz pul roku mam doma kokomouku a porad jsem ji neprisla na chut. Ted jsem chtela uz konecne nejake “pecivo” a narazila na tento Vas recept. Jednoduche, rychle a fakt super. Priste je jen udelam tenčí, ty krupave okraje mi chutnaji asi nejvice. Dekuju moc!
29 května, 2018
Kouzelník je ten, komu se recept povede. Takže já to nebudu 🙂 Mám radost, že chutnalo <3
3 června, 2018
Lucko, právě jsem je dopekla a jsou TOP! Chystám se na 4 dny se psem na tábor, kde se budu stravovat sama, tak jsem si upekla sezamové placky a tyto lněné krekery. K tomu nějakou paštiku, maso ve skle, zeleninu a přežiju ty 4 dny. Díky za skvělé recepty.
3 června, 2018
To mám radost, že chutná. Užij si psí tábor. Mám radost, že tam budu tak trošku s tebou 🙂
5 června, 2018
Dobrý den, můžu prosím kokosovou mouku nahradit slunečnicovou?
6 června, 2018
Dobrý den, asi ano, ale nebude to už ono. Kokosová mouka má specifické vlastnosti, které žádná jiná mouka moc nemá. Extrémně saje a těsto je pak i křehčí a sušší.
11 června, 2018
Moc ráda vařím a peču podle Vašich receptů, tento se taky podařil a tousty jsou luxusní!! Jen jsem teda bojovala s nandaváním na plech :))
12 června, 2018
Mám radost, že se ke mně vracíte a že tousty chutnají 🙂 Nejlepší je těsto vypracovat rovnou na plechu. Nikam ho nepřenášet.
12 června, 2018
Dnes peciek 1x, su super 🙂 Vyborne, dakujem moooc!!!
13 června, 2018
To já děkuju! Vždycky mi udělá velkou radost, když někdo věnuje čas tomu, aby mi napsal, že mu chutnalo <3
14 června, 2018
Dobrý večer Lucko,
vaše tousty jsou výborné!!!!!
Jen bych chtěla poprosit o radu jak je uchovávat?
Chci si je udělat do zásoby na dovolenou na Slovensko.
Dekuji Irča
15 června, 2018
Dobrý večer, Irčo,
mám radost, že se tousty povedly a chutnají 🙂
Myslím, že uchované v bavlněné nebo papírové utěrce (ne v igelitu) vydrží naprosto bez problémů několik dní.
17 června, 2018
Dobrý večer,
dělala jsem z tohoto receptu místa placky chleba a taky boží….tpstě mňam…díky díky díky
18 června, 2018
Dobrý den, Martino, moc děkuju za sdílení zkušenosti s obměnou receptu. Mám radost, že chutnalo 🙂
24 června, 2018
Dobry den co je to psillia dekuju
25 června, 2018
Dobrý den, psyllium je osemení jitrocele indického. Je to rozpustná vláknina, která se používá na bezlepkové pečení, kde v těstě částečně nahrazuje chování lepku. Psyllium seženete prakticky v každé lékárně. Ptejte se po sypkém, bez přísad.
1 července, 2018
Lucie, díky tomuhle receptu a mé zbrklosti vznikla sladká verze 🙂 Odvažovala jsem kokos. mouku a věděla, že v útrobách špazu je malý zbyteček, nuž jsem ho vysypala, ochutnala a jevil se mi poněkud sladký. Nechtělo se mi vyhodit lněnou mouku a tak jsem improvizovala. V ingrediencích není kmín a sůl. jinak vše+pár rozinek, trocha mandlových lupínků a místo olivového oleje jsem dala makový olej (ten asi LC ani primal paleo nebude, nevím)+ dalších 30g kokos. mouky.
Druhý pokus je již slaná verze 🙂 Díky moc!
2 července, 2018
Tyhle pokusy jsou super! Občas z toho vylezou vyloženě poklady, ke kterým se člověk pak rád vrací 🙂
Díky za sdílení zajímavé sladké varianty. Ta by mohla být super jako svačinka někam na túry.
16 července, 2018
Dobrý den, právě jsem dopekla a musím Vám složit poklonu, trochu jsem se toho složení bála, přidala jsem certvou bazalku a musím ríct, že je to naprosto úžasné!!!!! Jen bych se chtěla zeptat, jestli mi pordíte, jak uskladnit, aby vydržely co nejdéle, jsem na ně sama 😀 Děkuji moc a přeji krásný den plný sluníčka 🙂
16 července, 2018
Nějak mi uniklo poslání hvězdiček, tak ještě jednou 😀 😀
16 července, 2018
Dobrý den, mám radost, že se tousty povedly a že chutnají 🙂 Bazalka je skvělá volba, krásně pečivo ovoní.
Osobně je nechávám zakryté jen bavlněnou utěrkou nebo zabalené do papírového (ne igelitového) sáčku. Pro delší uskladnění je pak zamrazím a před konzumací nechám povolit a krátce rozpeču prudce v troubě.
A děkuju moc za hodnocení <3 Každá hvězdička potěší 🙂
16 července, 2018
Dobrý den. Jdou dělat i na sladko s přídavkem kakaa a stevie. Potřela jsem si je oriskovou pomazánkou a mandlovým máslem 🙂
17 července, 2018
Vynikající 🙂
18 července, 2018
Dobrý den, super tip, díky moc za sdílení 🙂
18 července, 2018
Mám radost <3
23 července, 2018
Trochu jsem se bála té kokosové mouky, ale je to vážně vynikající. Na výlet jak dělané 🙂
23 července, 2018
Včera jsme dojedli první várku a už se peče další. Výborné a rychlé LC pečivo.
25 července, 2018
Mám radost, že chutnalo 🙂
25 července, 2018
Moc díky za komentář, vždycky mi udělá velkou radost, když někomu chutná 🙂
1 srpna, 2018
Další dobrá pochoutka.
1 srpna, 2018
Za mě asi nejlepší alternativa pečiva. Přidala jsem jen chlebové koření a je to naprosto luxusní nevtíravá chuť a chutná dobře i 3.den po upečení. Lucie, smekám a děkuju za sdílení tohoto receptu. Konečně si mohu vychutnat pečivo s máslem po 7 měsících!
2 srpna, 2018
Mám radost, že chutná, díky za komentář 🙂
2 srpna, 2018
Irmo, moc děkuji za milý komentář <3 Mám velkou radost, že chutná a že vám můj recept zaplnil “díru” v jídelníčku. Jídlo musí být i radost 🙂
14 srpna, 2018
Dobrý den Lucko,
jedu na 14 dní do Thajska a snažím se vzít si něco s sebou, abych tam nemusela jíst stále rýži nebo nudle. Myslíte, že tyto toustíky vydrží? Nezkazí se?
Děkuji Iva
14 srpna, 2018
Dobrý de, Ivo,
vyzkoušené to nemám, ale myslím, že vydrží 🙂
Užijte si dovolenou, Thajsko (nebo spíš Asie obecně) je můj sen. Snad se tam brzy také podívám 🙂
27 srpna, 2018
Dobrý den, dnes jsem vyzkoušela tento recept v rámci znovuzařazování potravin po 180 hodinovém půstu. Jen jsem místo vajec dala 2 lžičky chia semínek s trochou vody. Výsledek byl skvělý. Děkuji.
28 srpna, 2018
Dobrý den, chia semínka jako náhrada vajec je skvělá volba 🙂 Jen nebyla všechna ta semínka nápor na střeva po dlouhém půstu?
29 srpna, 2018
Hezký den tento recept je naprosto famózní! Psylium jsem nahradila chia semínky rozdrcenými na mouku (v kafemlýnku) a vodu dala od oka. Chuťově jsou dokonalé a já si konečně můžu vychutnat pečivo na snídani! Moc děkuji za tento recept. Od teď jedině lněné toasty
30 srpna, 2018
Moc děkuji za komentář, mám velkou radost, že chutná 🙂
6 září, 2018
Jeee to je zraaadlo ❤️
6 září, 2018
😀 Boží komentář <3
15 září, 2018
Můj první pokud o low-carb pečivo, protože manžel měl potřebu něčeho jako pečivo. Jsou vynikající. Dělala jsem rovnou z dvojité dávky a rozhodně budu opakovat. A jsou dost syté. Děkuji za recept.
15 září, 2018
Mám vychytávku. To psylium nejdřív namočit do vody a až pak nalít do smíchaných suchých ingrediencí. Těsto se pak trhá mnohem méně. Jinak s nimi sklízím velké úspěchy, děkuju!
16 září, 2018
Mám radost, že chutnalo <3
Všechno pečivo ze semínek a ořechů je hodně syté a také kaloricky nabité. Člověk by na to měl myslet a pečivo zařazovat jen občas. Ale chápu, že někdy to prostě nejde jinak a člověk kousek nějakého “chleba” prostě potřebuje 🙂
16 září, 2018
Díky za tip 🙂
I když si osobně myslím, že psyllium by mělo být namočené společně se všemi ostatními surovinami, aby se lépe společně propojily.
Ale vaření (a pečení zejména) je taková malá alchymie a často naprosto stejný postup funguje každému úplně jinak.
25 září, 2018
Přidala jsem asi lžíci sezamových semínek, tousty jsou úžasné, skvělé, dokonalé, děkuji za recept
26 září, 2018
Mám velkou radost, že tousty chutnaly 🙂
6 října, 2018
Tak já hlásím, že s pomazánkou mrkev+celer+sýr+majolka snědli úplně všichni a celí se olizovali. Zařazuji do pravidelného repertoáru. Vydržely týden v pohodě. A také už se nemůžu dočkat tištěné kuchařky, dneska jsem předobjednala..
7 října, 2018
To zní skvěle, musela to být super mňamka <3
Děkuji za objednávku kuchařky. Doufám, že i v ní najdete další pochoutky 🙂
16 října, 2018
Dobrý večer, Lucie,
Zkrátka DE-LU-XE !!!!! Manžel je zbodnul s játrovou pastikou a ještě jsem musela schovat, aby měl toustiky na další den .
Děkuji za další bezva nápad !!
Dana
19 října, 2018
Dobrý den, Dani, to mám velkou radost, že doma chutnalo 🙂 S paštikou to musela být dobrota. Až jsem z toho dostala hlad 🙂
25 října, 2018
Toastíky jsou moc dobré, neměla jsem tolik slunečnicových semínek, tak jsem namíchala s dýňovými a povedlo se mi to vyválet do kruhu, takže toasty jsem si nakrájela jako pizzu na trojúhelníky a hned mě napadlo, že příště na to dám nějaké pizza ingredience a nechám ještě chvíli zapéct, jelikož okraje byly úžasně křupavé, tak by z toho mohla být dobrá pizza. 🙂
Dnes jsem si je dala s domácí marmeládou a večer opekla v topinkovači k polévce. Určitě jsem nepekla naposledy! 🙂
26 října, 2018
To zní jako super nápad. Díky za sdílení obměny receptu <3
31 října, 2018
Dobrý den, Lucie.
Rozhodla jsem se pro LC stravu před 2 týdny, hlavním důvodem bylo zhubnout. Říkala jsem si, že to vidím na nějaké období a pak se vracet k původní stravě a začít se více hýbat, jak se dostanu na požadovanou váhu, protože jsem si nedovedla představit se takto stravovat dlouhodobě. Říkala jsem si, že prostě nevydržím dlouhodobé odříkání si pečiva, příloh atd. Ale jak jsem našla Vaše stránky, tak jsem pochopila, že si nemusím nic odříkat! Stačí prostě používat jiné ingredience a jídlo je kolikrát nakonec i chutnější.
Tento recept jsem včera vyzkoušela a naprosto luxusní.
Takže Vám moc chci poděkovat a jdu si objednat Vaše knížky 🙂
A budu se těšit na zkoušení dalších receptů 🙂
31 října, 2018
Dobrý den, Ano, moc děkuji za váš komentář. Udělal mi obrovskou radost <3 Je to totiž přesně jak píšete. Hodně lidí k “jinému” stravování ze začátku přistupuje hodně skepticky a vidí v něm je samá omezení. Pokud mu ale dají šanci, většinou zjistí, že naopak objeví nový a chutný svět skvělých jídel, objeví nové, před tím ignorované suroviny. Mám velkou radost, že vám chutná a že se chcete pustit i do dalších receptů. Doufám, že podobně budete spokojená i s recepty z kuchařky <3
17 listopadu, 2018
Moje oblíbené tousty. Zdaleka nejoblíbenější LC “pečivo”, jaké jsem za půl roku na LC zkoušela. Na chuť lněné krekry, na jídlo lněné tousty, u nás doma prostě vládne len 🙂
17 listopadu, 2018
To mám radost, že chutnají a že recept vybojoval na přední příčky v oblíbenosti <3 Díky za komentář.
27 prosince, 2018
Jediné pečivo, které mi v LC opravdu chutná! Díky…jdu si hned zas udělat 🙂
28 prosince, 2018
To mám radost, že chutná <3 Díky za komentář.
31 prosince, 2018
Výborný recept na toustiky,dělám je často i mým hostům chutnají.
31 prosince, 2018
Mám radost, že tousty chutnají. Díky moc za komentář a pochvalu receptu.
21 ledna, 2019
Dneska jsem pekla a opravdu vynikající !!! Nečekala jsem, že budou tak výborný
Mám těhotenskou cukrovku, takže musím omezit sacharidy… ale tohle určitě nepeču naposledy!
21 ledna, 2019
To mám velkou radost, že se povedly a chutnaly 🙂 Ať se vám dobře daří a prožijete klidné a pohodové těhotenství <3
26 ledna, 2019
Lucko, děkuji za skvělý recept. Přesto, že mi došla ve váze baterie, povedly se skvěle 🙂 a s tataráčkem byly prostě úžasnééé 🙂 Určitě budu péct častěji 🙂
27 ledna, 2019
Jano, to já děkuju. Za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo. Nicméně má to jednu vadu – teď jsem na ten tatarák dostala extrémní chuť 😀
28 února, 2019
Dobrý den milá Lucie,
krekry dělám už poněkolikáté, jsou vynikající. Třeba s avokádovým tatarákem…mnam Moc děkuji za recept. Jedu ve WHOLE30 od ledna, pomalu budu přecházet na LCHF a u Vás jsem se již inspirovala u mnoha receptů…. jen nestíhám psát komentáře při pěti dětech.
Irena
1 března, 2019
Dobrý den, milá Ireno,
mám velkou radost, že tousty chutnají a že se k nim ráda vracíte 🙂 Jen pozor, nevím, jestli nedošlo k mýlce, ale tento recept není vhodný do Whole30. V tomto programu se nesmí péct žádné pečivo, i kdyby bylo z jinak povolených surovin.
Moc děkuji za pochvalu receptů a za Váš čas věnovaný komentáři. Je mi jasné, že s 5 dětmi (klobouk dolů!) ho nemáte nazbyt. Moc si toho vážím. Mějte se krásně a ať se dobře daří <3
9 března, 2019
Skvělý recept, konečně pečivo, do kterého je třeba řádně kousnout, což mi absolutně vyhovuje. Jen mám problém sníst pouze jednu porci, naprostá závislost. Moc děkuji, zařazuji do repertoáru.
11 března, 2019
Mám velkou radost, že tousty tolik zachutnaly. Se závislostí jsme na tom stejně, velký problém aby to vydrželo déle. 😀
11 března, 2019
Nekrupete tam někdo písek v tom psyliu. Já ano nešlo by to namočit to psylium?
11 března, 2019
Hodně lidem psyllium nechutná, cítí ho i po namočení. Zkuste případně změnit značku, nebo ho umlít v mlýnku na kávu hodně najemno.
12 března, 2019
To už jsem zkoušela. Když ho namocim do vody písek sedne jde tam i vidět přeliji do jiné sklenice a dobrý. Jen jsem chtěla vědět jestli ty recepty budou dobré po namočení toho psylia…?
12 března, 2019
To bohužel nemůžu potvrdit, nikdy jsem to nezkoušela. Asi jak u kterého. Tady by to fungovat možná mohlo.
15 března, 2019
NEJLEPŠÍ pečivo co jsem kdy dělala a jedla z takových surovin. D Ě K U J I ! ! !
18 března, 2019
JÁ DĚKUJI za tak krásná slova! 🙂 Doufám, že bude chutnat i nadále.
27 března, 2019
Ježíš, to je tak strašné dobrý, přidala jsem uzeninu papriku a sušený česnek fakt mňam
28 března, 2019
Takovéhle nadšené komentáře čtu obzvlášť ráda <3 Díky za skvělý tip na dochucení.
24 května, 2019
Chutnají skvěle…..máte zkušenost se zamražením v mrazáku???
25 května, 2019
Konkrétně s tímto receptem zkušenost se zamrazením nemám, ale fungovat by to mělo bez problémů.
Děkuji za komentář, mám radost, že tousty chutnají 🙂
19 října, 2019
Výborné, jednoduché, lehké- dělám zásobu a pak dám do mražáku a beru průběžně.
20 října, 2019
Díky za tip se zamrazením. Mám radost, že chutná 🙂
Lu Zedníková
14 dubna, 2018
Vypadá to lákavě, určitě vyzkouším. Někdy mě honí mlsná, budou se hodit.