11 května, 2016
Hezky jste se inspirovala, pečená zelenina nikdy nezklame 🙂
Moc děkuji za pochvalu stránek. Mám radost, že vás inspirují při vaření.
Bohužel s rebarborou vám neporadím. Sladké příliš nejím a rebarboru jsem zatím v žádném receptu nepoužila.
21 února, 2021
Naprosto fantastická
22 února, 2021
❤️ Díky za komentář. Mám radost, že chutnalo 🙂
18 dubna, 2021
Jedla jsem jí u kamarádky a moc mi chutnala 🙂
18 dubna, 2021
Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️ Děkuji za vložení komentáře 🙂
7 listopadu, 2021
Lucinko, vůbec jsem neměla zkušenost s fenyklem. Ale jelikož mám malou holčičku a v obchodě na mě z regálů vykoukl fenykl, říkala jsem si, co z něj pro ní a sebe udělám. Našla jsem Vaší polévku a udělala jsem nejlíp jak jsem mohla. Je opravdu fantastická, za mě jednička s hvězdičkou. Děkuji za inspiraci. Bára a Eminka
8 listopadu, 2021
Báro a Eminko, dvě věci mi dělají obrovskou radost – když někdo spolu s receptem objeví novou surovinu, kterou dříve přehlížel, a když si pochutná ❤️
Takže moc ráda čtu, že se to povedlo právě u vás a pochutnaly jste si ❤️
Děkuji za vyzkoušení receptu a za milý komentář 🙂
24 června, 2022
Ahoj čekal jsem větší pecku, když tak jsou tak dobré ingredience.zlara dýňová polevka.Bohuzel víckrát uz delat nebudu.
24 června, 2022
Ahoj, to mě mrzí, že se polévka nepovedla a nepochutnal jste si 🙁 Netuším, v čem by mohl být zádrhel. Ale chápu, že žádný recept nechutná úplně všem.
2 července, 2023
Zkoušela jsem poprvé se smetanou, a teď s kokosovým mlékem, s tím kokosovým mlékem je úplně famózní. Opravdu vynikající a kvůli té polévce jsem fenykl zařadila mnohem častěji . Děkuji za recept!
3 července, 2023
Vaše nadšení mi udělalo hezčí den. Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
27 října, 2023
Díky za recept, je to překvapivě dobré.
Nemám moc zkušenost s fenyklem, ale takhle kombinace chutí funguje.
29 října, 2023
Děkuju za milý komentář. Mám radost, že jste si pochutnala ❤️
Fenykl má za syrova hodně výraznou pendrekovou chuť, což hodně lidí odradí (i kdysi mě). Ale po upečení se tahle chuť ztratí a je krásně sladký. Určitě mu dejte šanci i v dalších receptech 🙂
Marie P.
9 května, 2016
Tak jsem si vyhlídla tuhle polévku, že ji dneska zkusím – zároveň můj první pokus s fenyklem. Ale už jsem si nějak zapomněla pohlídat, abych měla i mrkev 🙂 takže jsem se jen lehce inspirovala částí receptu o pečení zeleniny – dala jsem fenykl, cibuli, česnek, zbylý kousek batátu a celer, a upekla s olivovým olejem a čerstvým rozmarýnem a zítra si to dám jako přílohu k masu. Polívku zkusím ze zbylé části fenyklu koncem týdne, až dokoupím mrkev 🙂
PS: musím moc pochválit tyto stránky, pro mě je to úžasná inspirace pro primal/paleo vaření
PS: docela bych uvítala recept na sezónní rebarboru 😉 znám jen tvarohový koláč s drobenkou a to není moc košer 🙂