Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
4 Recenzí / komentářů
Lucie
11 května, 2016
Hezky jste se inspirovala, pečená zelenina nikdy nezklame 🙂
Moc děkuji za pochvalu stránek. Mám radost, že vás inspirují při vaření.
Bohužel s rebarborou vám neporadím. Sladké příliš nejím a rebarboru jsem zatím v žádném receptu nepoužila.
Kateřina
21 února, 2021
Naprosto fantastická
Lucka
22 února, 2021
❤️ Díky za komentář. Mám radost, že chutnalo 🙂
Marie P.
9 května, 2016
Tak jsem si vyhlídla tuhle polévku, že ji dneska zkusím – zároveň můj první pokus s fenyklem. Ale už jsem si nějak zapomněla pohlídat, abych měla i mrkev 🙂 takže jsem se jen lehce inspirovala částí receptu o pečení zeleniny – dala jsem fenykl, cibuli, česnek, zbylý kousek batátu a celer, a upekla s olivovým olejem a čerstvým rozmarýnem a zítra si to dám jako přílohu k masu. Polívku zkusím ze zbylé části fenyklu koncem týdne, až dokoupím mrkev 🙂
PS: musím moc pochválit tyto stránky, pro mě je to úžasná inspirace pro primal/paleo vaření
PS: docela bych uvítala recept na sezónní rebarboru 😉 znám jen tvarohový koláč s drobenkou a to není moc košer 🙂