26 února, 2019
Leni, tenhle pocit znám. 😀 Člověk se na to těší tak moc, až to vysněné jídlo chutná lépe v mysli, než na talíři. 🙂 Každopádně děkuji moc za vyzkoušení receptu. 🙂
2 března, 2019
Dobrý den, Luci,
mně tedy chutnalo moc :-)). Dělala jsem přesně podle receptu až na maso, které jsem tedy nejdříve orestovala, aby se zatáhlo, a pak dala do omáčky. Vaše recepty jsou super! Děkuji!
2 března, 2019
Dobrý den, Zuzi, to mám velkou radost, že chutnalo <3 Moc děkuju za pochvalu receptů a vaření podle nich 🙂 Doufám, že bude chutnat i nadále.
9 března, 2019
Dobrý den,s velkou poklonou a nadšením děkuji za báječný recept,je to hotová fantazie chutí, vše se povedlo a chutná fakt skvěle
11 března, 2019
Dobrý den, mnohokrát děkuji za tak krásný komentář! 🙂 Doufám, že recept bude chutnat i na podruhé. 🙂
12 března, 2019
Wow, Lucie! Jeden z nejlepších receptů! I když všechny jsou obrovská inspirace při udržení zdravého a pestrého stravování. Vaše kuchařka je fantastická!
13 března, 2019
Jééé, děkuji za tak krásný komentář! 🙂 Moc si toho vážím! <3
19 března, 2019
Dobrý den, Lucko, nejprve děkuji za Vaše recepty, jste mojí pravidelnou inspirací. Na tento mám naložné maso a budu vařit zítra. Chtěla bych se zeptat, myslíte, že by se dalo toto jídlo zamrazit? Budu ho mít asi větší množství než zvládneme tentokrát sníst 🙂
20 března, 2019
Dobrý den, Radko, to já děkuju 🙂 Pokud se ke mně na stránky vracíte pro inspiraci, je to pro mě ta největší pochvala <3
Jídlo zmrazit půjde, nicméně se trošku bojím konzistence jogurtu v omáčce po rozmrazení, aby nezhrudkovatěl. Na chuť to ale vliv mít nebude. Pokud by se to stalo, mělo by pomoct opětovné rozmixování omáčky dohladka.
23 března, 2019
Mě to zkoušení všech možných vaši receptů vážně baví. Tohle je zase něco úplně jiného 🙂 a opět moc chutnééé a snadné. Určitě stojí za vyzkoušení!
23 března, 2019
Tenhle komentář mi opravdu udělal velkou radost! 🙂 Děkuji moc za vyzkoušení všech mých receptů a doufám, že další budou i nadále chutnat.
7 května, 2019
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli to jste to nezkoušela i z vepřového masa. Děkuji.
7 května, 2019
Dobrý den, nezkoušela, ale vůbec bych se toho nebála. Bude to fungovat skvěle. Jen je potřeba zvolit dobrý kus vepřového, aby bylo měkké.
12 května, 2019
Dobry den, dnes jsem to vařila s kokosovým mlékem a je to vynikající. Doporucuju přidat čerstvý koriandr, s nim je to top. Dekuji za skvělý recept.
12 května, 2019
Dobrý den, mám radost, že chutnalo. Díky za tip 🙂
14 května, 2019
Dělala jsem podle receptu a chuť přesně taková, jakou jsem si ji představovala. Takže za mě TOP!!! (y)
Bylo to opravdu výborné, děkuji 🙂
14 května, 2019
Mám velkou radost, že chutnalo. Moc díky za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂
19 července, 2019
Dobrý den, mám dotaz. Mám rád smetanové omáčky, třeba kuře na paprice. Co jsem koukal tak se všude zahustuje moukou….proč? Co můžu použít místo té mouky, to nestačí hustá smetana? Díky za odpověď.
19 července, 2019
Dobrý den, jen smetanou omáčku moc nezahustíte. Většinou je jí potřeba trošku pomoct. Skvěle fungují třeba právě kešu ořechy (viz tento recept) nebo rozmixovaná zelenina. Konkrétně do kuřete na paprice dávám hodně cibule a chuťově neutrální cukety, které po orestování a povaření rozmixuji dohladka.
23 února, 2021
Dobrý den, musím říct, že tenhle recept je vážně pecka. Už mockrát jsem dělala kuře garam masala. Ne na LC způsob a vždycky to nebylo ono. Dnes jsem vyzkoušela recept podle vás a je to nevydané žraso I můj manžel, který není zastáncem LC stravy si pěkně pomlaskavá. Moc Vám děkuji za recept. Hezký den
25 února, 2021
Dobrý den, moc děkuji za milý komentář. Mám velkou radost, že se jídlo povedlo a chutnalo ❤️
Pro spoustu mužů je jakékoliv označení týkající se diety jako rudý hadr pro býka 😀 Ale ono spoustu LC jídel je vlastně úplně normálních a běžných, takže je škoda jim říkat, že jí něco LC. Zbytečně to pak dopředu odsoudí 🙂
22 září, 2021
Dobrý den, Lucko. Možná hloupý dotaz začátečníka, ale ta konzervovaná rajčata, nestačilo by prostě spařit a oloupat čerstvá rajčata? Je v tom nějaký rozdíl? Sice mě trošku odrazuje použití kešu při lowcarb, ale asi vyzkouším 🙂 Díky a ať se daří.
23 září, 2021
Dobrý den, Vláďo, ale to vůbec není hloupý dotaz. Čerstvá oloupaná rajčata jsou samozřejmě nejlepší. Ale bohužel velkou část roku nejsou k dispozici ta opravdu krásně zralá, proto jsem uvedla jednodušší a kdykoliv dostupnou variantu s konzervovanými rajčaty. V sezóně je ale lepší je nahradit čerstvými.
Kešu vás vůbec nemusí odrazovat 🙂 V jedné porci jich sníte lehce přes 10 g, takže výsledné množství sacharidů je tak nízké, že těch pár oříšků není nutné řešit.
Lenka
25 února, 2019
Tesila jsem se na to vic, nez mi to nakonec chutnalo, ale i tak to je super recept a chutna skvele!