7 ledna, 2023
Jeee, to mám radost, že tak chutná! ❤️ Moc děkuju za šíření receptu dál 🙂
Máte pravdu, že tepelnou úpravou se velká část vitamínů ztrácí. Ale přesně jak píšete – tepelně upravené kysané zelí je lahůdka! Vitamíny doženeme mističkou tepelně neupraveného a další kvašenou zeleninou. Já se v poslední době nemůžu dojíst kvašené ředkve s řepou ❤️
13 ledna, 2023
Výborné…do lednice nebylo co schovat…v neděli chci touto lahůdkou pohostit svou milou rodinku…a doporučuji.
13 ledna, 2023
Mám velkou radost, že chutnalo! ❤️ U některých jídel se hůř zjišťuje jejich trvanlivost, protože tak dlouho nevydrží 😀
Děkuji za milý komentář 🙂
17 ledna, 2023
Výborné. Na recept jsem jsem použil domácí zelí a samotného mě překvapilo, jak bylo ve výsledku skvěle dochucené a přitom naprosto jednoduše udělané v jednom pekáči společně s masem. Děkuji za recept
17 ledna, 2023
Já děkuji za milý komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnal ❤️
7 února, 2023
Milá pani Lucko!
Vařila jsem dle tohoto receptu v neděli! Velmi jsme si pochutnali. Opravdu výborné!
Děkuji za všechny recepty a moc zdravim!
9 února, 2023
Milá Aleno, děkuji vám za milý komentář ❤️ Mám velkou radost, že jste si doma pochutnali.
Doufám, že se brzy uvidíme u nějakého jiného receptu a bude vám stejně chutnat 🙂
21 února, 2023
SUPER
22 února, 2023
Děkuju za sice krátký, ale výstižný komentář ❤️ Mám velkou radost, že jste si pochutnal 🙂
2 dubna, 2023
Právě voní z pekáče. Měla jsem dvě stehna, kus hlávkového zelí a moje fermentované s mrkví. Vše smíchané dohromady a navrchu se směje maso. Díky za tip k nedělnímu obědu.
10 dubna, 2023
Jenom čtu váš komentář a pusu plnou slin. Mňam! Úplně cítím, jak to voní ❤️
6 listopadu, 2023
Zrovna dáno do trouby,těším se,kdysi děláno a chutnalo to jako kachna,dám vědět ♥️
8 listopadu, 2023
Doufám, že se kuře na zelí povedlo a pochutnala jste si ❤️
2 prosince, 2023
Proplachovat kyselé zelí je zvěrstvo. Dále číst netřeba.
2 prosince, 2023
Jestli tím máte na mysli, že tak kysané zelí přijde o cenné vitamíny a probiotika, tak ano, máte pravdu. Ale k tomu dojde i tak kvůli tepelné úpravě.
Samozřejmě nejlepší a nejzdravější je jíst kysané zelí tepelně neupravené.
12 prosince, 2023
Výborné…výborné…výborné, už dlouho jsem si tak nopošmákla, budu dělat hooodně často -:)
13 prosince, 2023
Ooooo, tak to mám radost, že jste si takhle krásně pochutnala a udělala hezčí den ❤️ Díky za komentář 🙂
27 prosince, 2023
Výborné jídlo, moc děkuji!!! Ukládám do rodinné kuchařky ❤️
27 prosince, 2023
Já děkuju za vložení komentáře. Mám velkou radost, že jste si doma pochutnali ❤️
28 prosince, 2023
Dobrý večer váš recept a ingredience v něm vypadají moc dobře. Zítra se na něho s chutí vrhám a věřím že bude chutnat tak jako v komentářích.
29 prosince, 2023
Dobrý den, tak to moc držím palce, ať se jídlo povede a pochutnáte si ❤️ I když myslím, že to není potřeba, chutnat bude určitě 🙂
Petra
6 ledna, 2023
Famózní recept. Již několikrát dělaný, dokonce doporučován rodině, která jej také moc chválí. Zbožňuju kysané zelí na spoustu způsobů a hlavně v nějaké teplé verzi (i když tím přichází o vitamíny).