Ke každé objednávce nad 390 Kč získáte dárek zdarma (kalendář, notes nebo ebook) 🛍 Nakupit a vybrat dárek
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Pojďme spolu
strávit rok 2020

Stolní kalendář s 53 recepty
+ ZDARMA kalendář 2019 ve formě PDF

I v roce 2020 chci jíst chutně a zdravě

Používáte stolní kalendář a chcete mít i tento rok ve znamení zdravých a chutných receptů? Připravila jsem pro vás stolní kalendář s 53 novými recepty, díky kterým si zpříjemníte každý týden v roce. Zdarma navíc získáte PDF verzi kalendáře z roku 2019 s dalšími 53 šťavnatými recepty.

Limitované množství

Nepropásněte svou šanci získat stolní kalendář
s bonusem zdarma

Stolní kalendář pro rok 2020 s recepty od Lucie Grusové

Plus zdarma PDF verze kalendáře 2019 s dalšími 53 recepty

230 89 včetně DPHPřidat do košíku

Poštovné v ČR od 69 Kč

Jídlo je v hrnci, tak pojďme na pár otázek a odpovědí

Je možné platit na dobírku?

Bohužel, platba je možná pouze předem. Buď platební kartou nebo bankovním převodem.

Jaké recepty v kalendáři najdu?

Třetina receptů z celkových 53 je zcela nových, zbytek tvoří ty nejlepší z mobilní aplikace. Všechny jsou přirozeně bezlepkové a vyhovují stravovacímu stylu Primal. 50 receptů vyhovuje Low carb (do 30 g sacharidů na porci), 22 odpovídá pravidlům Paleo a 19 Whole30. Inspiraci zde najdou i vegetariáni, protože 21 receptů  je bez masa.

Lze si objednat i více kusů najednou?

Samozřejmě, stačí při objednávce v pokladně navýšit požadovaný počet kusů. Poštovné bude započítáno pouze jednou.

Můžu si nechat zaslat kalendář i do zahraničí?

Kalendář je možné objednat s doručením na adresu v Česku a Slovensku. Při doručení v rámci České republiky činí poštovné 69 Kč (Česká pošta a Zásilkovna) případně 120 Kč kurýrní službou GLS. Při doručení na Slovensko lze využít služeb GLS dopravce za 194 Kč.

Bude kalendář i na další rok?

Uvidíme 🙂 Vše záleží na projeveném zájmu. Receptů je v zásobě víc než dost.

Kdo kalendář připravil?

Jsem Lucie a vaření jídla mě provází od dětství, bavilo mě už jako malou holku. Mé počátky ale nebyly o vaření zdravého jídla. Naopak. Ke kvalitní stravě jsem se musela prokousat hodně špatným jídlem. Následné zdravotní potíže a obezita mě donutily podívat se na potraviny z nového úhlu. Začala jsem se v oblasti stravování vzdělávat. Zjišťovat, jaký dopad na mé tělo mají jednotlivé suroviny, objevila jsem nový svět vaření. Váha začala po mnoha neúspěšných pokusech klesat, zdravotní potíže zmizely. Dnes vím, že strava bez lepku a průmyslově zpracovaných potravin je pro mě správnou cestou. Není podstatné jakou „nálepku“ stravování dáte. Není to dieta, ale důležitá pravidla a doporučení. Podstatné je, jak na mé tělo jídlo působí, jestli mi energii a zdraví dává, nebo bere.

Top
0