dagmar.milatova

Dobrý den Lucko, vaše geniální grusetky už jsem dělala mockrát. Vždy jsem však zápasila s tím zkrabaceným pečícím papírem. Včera jsem si vzpomněla na ten trik, kdy se předem papír zmačká, namočí, voda se vymačká a rozprostře se na plech a na takto připravený papír jsem rozetřela těsto. A musím napsat, že to funguje! Papír se již nekrabatil a práce s tím roztíráním je o mnoho příjemnější. A grusetky jako vždy opět vynikající :-)!

Dnes otestováno s výsledkem - vynikající!!! I manžel si pomlaskával a liboval si jak si ti pračlověci dobře jedli :-D. 20 minut na maso stačilo, a protože mrkev byla mladá, tak i v první fázi stačilo 20 min. Prima rychlý a moooc dobrý recept!

Beze slov, ale nikoliv beze zvuků - mlask, mlask, mňam, mňam!
Jednoduché, výborné! Měla jsem obavy, zda maso nebude tuhé, nešlo moc rozklepat na tenko, ale opravdu bylo měkoučké a šťavnaté. Další geniální recept!

Tak tohle nemá chybu, jen se zaprášilo, ani fotku jsem nestihla udělat! Vynikající!!! Dobrota nesmírná!

Další geniální recept! Jednoduché a vynikající. Zamíchala jsem i kousky mandlí. Naporcovala jsem do skleniček se šroubovacím uzávěrem, ale dlouho určitě nevydrží. Napadá mne - šlo by to zavařit a využít tak na cestách?

Supr! Nepotřebuji ani kmín, ani sůl. Jsou vynikající!!!

Vynikající! Zprvu jsem měla trošku nedůvěru k celerovému "knedlíku", ale výsledek předčil očekávání! Velmi chutný! Já jsem nadělala na plech placičky, už jsem to pak nemusela krájet. A k mému údivu si na "knedlících" pochutnal i manžel, kterému jsem pro jistotu ke kachně uvařila téměř klasický bramborový knedlík.

Vynikající! I když jsem neměla čerstvý rozmarýn, ale svůj, z léta nasušený, tak jsem jej podrtila a dala na chvíli povařit a pak polévku rozmixovala.

Lucie, vy jste geniální! Placičky jsem smažila na pánvi na sádle (čtyři malé placičky na jednu pánev), i tak výsledek stál za to! Polévka byla cibulačka a protože po placičkách je žízeň, tak jsem k tomu vylisovala zeleninovou šťávu ze směsi zeleniny (co dům dá). A všichni se olizovali!