Zlatule
Moje recenze/komentáře
Pečená segedínská krkovička Recenze publikována dne20.1.2018
Miluji segedín......tohle je mnohem jednodušší a ta dýně 🙂 .....úžasné, děkuji za inspiraci.
Jogurtové pečivo (chléb, bagetky aj.) Recenze publikována dne20.1.2018
Můj první pokus minulý týden - tučný tvaroh a hnědý len.....povedlo se, včera už trojitá dávka a taky z tvarohu a hnědého lnu.....opět super, bulky a bageta, už se těším, až vyzkouším ze zlatého lnu....chutná celé rodině.
Mé oblíbené recepty
Doba přípravy
Pečená segedínská krkovička
Recepty z kategorie: Hlavní jídla, Maso
Stravovací styl: Bez lepku, Bez vajec, Low Carb, Primal
Použité suroviny: cibule, dýně, kysaná smetana, kysané zelí, smetana, vepřové
Stravovací styl: Bez lepku, Bez vajec, Low Carb, Primal
Použité suroviny: cibule, dýně, kysaná smetana, kysané zelí, smetana, vepřové
1 hodina 10 minut