Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů
Lucie
11 července, 2016
Přesně! Já vím, že bych si skromně neměla chválit recepty, ale tenhle je vážně jeden z nejlepších. Ač tak třeba na první pohled nevypadá 😉 Mám ohromnou radost, že jste ho vyzkoušel a že se povedl 🙂
Miroslav
19 července, 2016
Včera jsem zkusil malou změnu. Místo bůčku jsem dal flank steak. Je to trochu jiné jídlo, ale ujde :-).
Lucie
19 července, 2016
Osobně to hodnotím jako hodně velkou změnu 😉 Flank bych raději připravila jako steak 🙂
Miroslav
29 července, 2016
Většinou flank používám na steak, ale někdy i k pomalému vaření. Narazil jsem na mexickou verzi receptu “La Ropa Vieja” a tam je právě flank nebo skirt.
Lucie
29 července, 2016
Pokud se nepletu, jedná se o trhané hovězí. Tam by to mohlo být super. Díky za tip.
Petra
25 června, 2018
Prosim mam otazku.. je mozne nahradit kokosovu vodu niecim inym? Otvorit kokos je celkom pracna zalezitost..nemam na to instrumenty 😀
Lucie
25 června, 2018
Nic jiného bohužel použít nejde. Ale kokosová voda se dá případně i koupit 🙂
Miroslav
11 července, 2016
Další super recept. Opravdu vynikající. A druhý den ještě lepší…:-)