
8 Recenzí / komentářů

Lucie
Červenec 11, 2016
Přesně! Já vím, že bych si skromně neměla chválit recepty, ale tenhle je vážně jeden z nejlepších. Ač tak třeba na první pohled nevypadá 😉 Mám ohromnou radost, že jste ho vyzkoušel a že se povedl 🙂

Miroslav
Červenec 19, 2016
Včera jsem zkusil malou změnu. Místo bůčku jsem dal flank steak. Je to trochu jiné jídlo, ale ujde :-).

Lucie
Červenec 19, 2016
Osobně to hodnotím jako hodně velkou změnu 😉 Flank bych raději připravila jako steak 🙂

Miroslav
Červenec 29, 2016
Většinou flank používám na steak, ale někdy i k pomalému vaření. Narazil jsem na mexickou verzi receptu “La Ropa Vieja” a tam je právě flank nebo skirt.

Lucie
Červenec 29, 2016
Pokud se nepletu, jedná se o trhané hovězí. Tam by to mohlo být super. Díky za tip.

Petra
Červen 25, 2018
Prosim mam otazku.. je mozne nahradit kokosovu vodu niecim inym? Otvorit kokos je celkom pracna zalezitost..nemam na to instrumenty 😀

Lucie
Červen 25, 2018
Nic jiného bohužel použít nejde. Ale kokosová voda se dá případně i koupit 🙂

Miroslav
Červenec 11, 2016
Další super recept. Opravdu vynikající. A druhý den ještě lepší…:-)