
6 Recenzí / komentářů

Lucie
Červenec 11, 2016
Přesně! Já vím, že bych si skromně neměla chválit recepty, ale tenhle je vážně jeden z nejlepších. Ač tak třeba na první pohled nevypadá 😉 Mám ohromnou radost, že jste ho vyzkoušel a že se povedl 🙂

Miroslav
Červenec 19, 2016
Včera jsem zkusil malou změnu. Místo bůčku jsem dal flank steak. Je to trochu jiné jídlo, ale ujde :-).

Lucie
Červenec 19, 2016
Osobně to hodnotím jako hodně velkou změnu 😉 Flank bych raději připravila jako steak 🙂

Miroslav
Červenec 29, 2016
Většinou flank používám na steak, ale někdy i k pomalému vaření. Narazil jsem na mexickou verzi receptu “La Ropa Vieja” a tam je právě flank nebo skirt.

Lucie
Červenec 29, 2016
Pokud se nepletu, jedná se o trhané hovězí. Tam by to mohlo být super. Díky za tip.

Miroslav
Červenec 11, 2016
Další super recept. Opravdu vynikající. A druhý den ještě lepší…:-)