Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
28 Recenzí / komentářů
Lucie
16 února, 2016
Jsem ráda, že se recept líbí. Nikdy to nebudou takové ty „mazlavé“ halušky, chybí tam škrob, ale bylo to fakt dobré. Mozná ještě lepší druhý den 😉
Tereza
16 února, 2016
Dnes jsem delala k veceri. Vyborne :).
Lucie
16 února, 2016
Jsem moc ráda, že chutnalo.
Pavla
16 února, 2016
Dnes k obědu celerové „halušky“ s celerovým „špekem“, výborné! Zjistila jsem, že celer není nutné předem vařit (zapomněla jsem na to 🙂
Díky za inspiraci.
Lucie
16 února, 2016
Já díky za zajímavý postřeh. Příště bude příprava jednodušší 😀
Pavla
8 června, 2016
vynikající, dělám často, mohla bych to jíst 2x denně a klidně týden 🙂
Lucie
8 června, 2016
Neexistuje lepší hodnocení, než když chutná 🙂
Jana
25 ledna, 2017
Výborný nápad. Udělala jsem 2 varianty – i z brambor, pro případ, že by celerové někomu nechutnaly, ale zmizely obojí. Toto jídlo mám moc ráda, ale po klasických haluškách s moukou mi bývá těžko. Dnes super lehko! Taky jsem si to trochu ulehčila – strouhala jsem až po krátkém povaření – odpadlo mi vymačkávání.
Lucie
26 ledna, 2017
Mám radost, že halušky chutnaly. Díky moc za sdílení zjednodušení receptu. Každé ulehčení práce je vítané 🙂
Nikola
2 ledna, 2018
Výborné! Lucie diky za to že jsi
Lucie
2 ledna, 2018
🙂 Jsem moc ráda, že někomu můžu dělat radost mými recepty a že mu chutná <3
Daniela
21 května, 2018
Hezky den, ma ten celer mit skoro 3/4 kila? Me se zda 70dk malo… dekuji Daniela
Lucie
21 května, 2018
Dobrý den, Danielo, ano, po oloupání by mělo být přibližně 750 g celeru. Tím označením “malý, velký” atd. se nenechte zmást, to je jen pro orientaci.
pash kudka
18 ledna, 2019
Jak já celer nemusím, tak jsem tohle musela zkusit, protože trapačky miluju. A bylo to výborné:)
Lucie
19 ledna, 2019
Tak to klobouk dolů, že jste recept vyzkoušela i když celer nemáte ráda. Mám velkou radost, že chutnalo <3
Eva
11 února, 2021
Celer jsem nevařila, není vůbec cítit. Měla jsem zelí né kysané, tak dušené k tomu taky dobré. Naprosto luxusní oběd. Budu si ho dělat pravidelně. Děkuji.
Lucka
11 února, 2021
Já děkuju ❤️ Za vyzkoušení receptu a za milý komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnala.
Lucie
18 února, 2021
Dobry den, muze se do toho dat i bryndza?
Jinak Vase recepty jsou naprosto uzasne.
Dekuji za Vas.
Lucie
Lucka
18 února, 2021
Dobrý den, Lucie 🙂 Moc děkuji za pochvalu receptů ❤️
Myslím, že brynza bude fungovat úplně perfektně. Pokud vyzkoušíte, budu ráda, pokud dáte v komentáři i ostatním vědět, zda to s brynzou chutnalo. Moc děkuju ❤️
Ladka
18 února, 2021
Super moc dobré akorát já jsem nastrouhaný celer místo vaření ve vodě dala do misky a na plný výkon jsem dala na 4 min do mikrovlnné trouby. Super recept moc nám chutnalo.
Lucka
18 února, 2021
Díky za zajímavý tip na zjednodušení přípravy. Mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Lucie
25 února, 2021
Dobry vecer, tak jsem zkusila udelat podle Vas celerove halusky s bryndzou a dala jsem do nich i 100ml domaci kesu smetanu (z 30g kesu) a byla to naprosta pecka, skvele jsme si s manzelem pochutnali. Moc dekuji za Vase recepty, jeste se nam nestalo, ze by nam nejaky recept podle Vas nevysel nebo nechutnal, moc dekujeme za Vasi praci. Odvadite kus obrovske prace, protoze takhle varit je, tak trochu alchymie a o to vic to ocenujeme. Vazne smekame pred Vami. Dekujeme a mejte se krásně. Lucie
Lucka
26 února, 2021
Dobrý den, Lucie 🙂 Vy jste zlatá. Takový milý komentář a tolik chvály! Moc děkuju ❤️ Nic mi nedělá větší radost, než když si někdo pochutná a nad dobrým jídlem si trochu prosvětlí den. Takže vám moc děkuju, že se mnou vaříte 🙂
PS: Ta kešu smetana zní úžasně! ❤️
Lucie
26 února, 2021
Dobry den, ja dekuju. Jste vazne inspiraci pro mnoho lidi.
Mejte krasny den.
Lucie
Lucka
26 února, 2021
S takovou pochvalou budu mít krásný den, děkuju ❤️
Monika
17 února, 2022
Dnes mi přišel tento recept do ruky a musím říct ,že je fakt úžasný hned jsem ho vyzkoušela akorát místo uzeného dala šunku je boží děkuji Vám a těším se na dalsi
Lucka
17 února, 2022
Děkuju za komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
Jana
16 února, 2016
Parádní nápad, tohle rozhodně zkusím. Halušky se zelím a uzeným nebo špekem jsem vždycky milovala.