🎄 Udělejte radost. Zaplacené objednávky do 18.12. doručíme do Vánoc VYBRAT DÁREK
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Celerové placičky se slaninou

Celerové placičky se slaninou

  , , ,   , , ,   , ,

Hodnotit recept
Celerové placičky se slaninou
5.0 4

Celer je surovinou, kterou seženete celoročně. Tak až se přejíte celerových hranolek, pyré nebo celerového salátu, určitě nezapomeňte vyzkoušet placičky.

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 20 minut
  • 15 minut

    20 minut

    35 minut

  • Množství: 4 porce
  • Obtížnost:
  • Autor:

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. 
Napsala jsem kuchařky s 242 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

1 bulva celeru

1 mrkev

1 větší cibule

200 g slaniny (u Whole30 varianty opravdu dobře zkontrolujte složení)

3 vejce

sůl

pepř

sádlo

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 20 minut
  • 15 minut

    20 minut

    35 minut

  • Množství: 4 porce

Postup

Oloupejte celer a mrkev, nastrouhejte je najemno.

Smíchejte s 3 vejci, cibulí a slaninou (oboje nakrájené na malé kostičky).

Směs podle chuti osolte a opepřete. Pomocí lžíce vytvářejte na rozpálené pánvičce se sádlem malé placičky a smažte z obou stran.

Podávejte samotné, nebo jako přílohu k masu.

00:00

Už nikdy vám žádný nový recept neuteče

Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.




12 Recenzí / komentářů

Markéta

Září 6, 2017

jsou výborné, dělala jsem je ke gulášku 🙂 Manžel nemusí celer a ještě si přidal 🙂

Lucie

Září 6, 2017

😀 nejlepší pochvala kuchařky

Radka

Květen 21, 2018

dokonalost, opat! sme celu zmes hodili na dva plechy a nechali zapiect, len tak to fuklo a uz neboli 🙂

Lucie

Květen 21, 2018

To věřím, že se jen zaprášilo. Upečení v troubě je skvělý nápad, díky za něj 🙂

Hanka

Září 4, 2018

Naprosto skvělé 🙂 a opravdu hodně jedlé, možná zapečení v troubě by bylo méně “mastné” ale i tak skvěle chutnají i samotné, díky za recept.

Lucie

Září 5, 2018

Máte pravdu, upečení je lepší volba 🙂 Tohle je hodně starý recept, dnes už bych raději použila na jeho přípravu troubu.
Ale mám radost, že chutnalo <3

Arnika

Duben 3, 2019

Prosím,
jak dlouho a na kolik stupňů pečete?

Lucie

Duben 4, 2019

Upečení v troubě navrhoval někdo z čtenářů výše, já to zatím nezkoušela, takže bohužel neumím přesně poradit. Osobně bych ale zkusila 30-40 minut na 180 stupňů.

Markéta

Červenec 10, 2019

Bylo to výtečné, původně jsem chtěla placky osmažit, ale měla jsem z toho spíš rýži, nedrželo to při sobě, dala jsem upéct na 45min na 185 ° a je to prostě boží, ňam, moc děkuju!

Lucie

Červenec 10, 2019

To mám velkou radost, že chutnalo 🙂 On je to už starší recept, dnes už bych také raději placky pekla. Možná se díky vašemu komentáři vrhnu na úpravu receptu a připravím ho znovu. Moc díky za vyzkoušení receptu a za skvělé hodnocení <3

Anonym

Červenec 31, 2019

Nejhorší recept co jsem kdy viděla. Rozpadá se to jak sracka.

Lucie

Červenec 31, 2019

To mě mrzí, že se placky nepovedly 🙁 V receptu není záměrně použitá žádná mouka, ani brambory, takže směs drží hůře než třeba u bramboráku, ale funguje to.
Pomůže, když se pečou spíše pomalu a obrací, až když se ze spodní strany vytvoří kůrčička. Nebo se dají upéct v troubě (viz komentáře).

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top