Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
3 listopadu, 2016
Objevovat nové druhy zeleniny je tak úžasné. U některých nechápu, že jsem bez nich mohla doteď žít 🙂 Mám velkou radost, že se polévka povedla a chutnala.
Iva
24 srpna, 2020
Dalsi vyborna kremova zeleninova polevka kterou zaradim do sveho jidelnicku
Lucka
25 srpna, 2020
Mám radost, že polévka chutnala a probojovala se do stálého jídelníčku ❤️ Děkuji za komentář.
Iveta Černá
26 listopadu, 2023
Dobrý den Luci,
Tak dnes jsem uvařila a je to naprosto geniální chuť. Přidala jsem k pečení ještě česnek. Nevím, odkud se ta chuť bere, ale polévka je skvěle nakyslá a chutná jako kulajda!! Mňam.
Už jsem podle Vás vařila i hovězí po burgundsku a kuřecí polévku. Opravdu mne Vaše recepty baví, díky za ně.
Ať se daří!
Iveta
Lucka
27 listopadu, 2023
Dobrý den, Ivet, pečený česnek je super doplnění! Skvělý nápad ❤️ Jen ta nakyslá chuť mě překvapila. Je pravda, že tuhle polévku už jsem hodně dlouho nedělala, takže si chuť úplně detailně nevybavuju, ale nakyslá by podle mého být neměla.
Moc děkuju, že se mnou ráda vaříte a že vás recepty baví ❤️
Těším se na další společné kouzlení v kuchyni 🙂
Romana
3 listopadu, 2016
Bohužel jsem zapomněla na kesu, ale polévka je opravdu překvapivě dobrá-neznala jsem totiž ani patizon ani fenykl. Nikdy jsem s nima nevarila. Na popud darovaného patizonu jsem tento recept zkusila a ráda doporučuji.