![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2014/10/2014-10-03-08-38-53-2-1600x850.jpg)
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
26 Recenzí / komentářů
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
8 listopadu, 2016
Dobrý den, projeví, ale nijak zásadně. Sušená bylinka určitě dobře poslouží, ale klidně ji vynechte a naopak malinko přidejte rozmarýn. S ochucením se dá hrát 🙂
Zuzana
24 listopadu, 2016
Lucko děkuji za tento recept na pastiku trochu jsem se toho bala, a nemám v tom brusinky ale i tak je to famozní!!!! Dokonce i moje maminka se olizovala za ušima, úžasné ještě jednou děkuji. Máte k ní i jiné variace?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
25 listopadu, 2016
Zuzko, to jsem moc ráda, že se paštika povedla a chutnala vám 🙂
Variací je nespočet, od různých druhů jater po větší poměr bůčku, včetně různých druhů koření a ochucení. Skvělé jsou třeba mandle, jalovec, troška koňaku, jablka, hrušky… Kombinací je nespočet. Musíte si sama najít tu svojí 🙂
Terka
5 března, 2017
Mňam, slint!! Můsím vyrobit! Díky.
Terka
5 března, 2017
Dokonalost…a hlavně mě přepadává chuť na paštiku 😀 Nebyl by receptík třeba na tlačenku..? 🙂 Pohledám, jestli tu náhodou už není 🙂
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
5 března, 2017
S paštikou se nikdy nedá šlápnout vedle 🙂
Tlačenka tu není, ale mám tu recept sulc. Což je hodně podobné.
Terka
6 března, 2017
Sulc já nerada, je nakyslý 🙂 Ale máš recht, je to podobné 🙂 Dík.
Dagmar
24 března, 2017
Další geniální recept! Jednoduché a vynikající. Zamíchala jsem i kousky mandlí. Naporcovala jsem do skleniček se šroubovacím uzávěrem, ale dlouho určitě nevydrží. Napadá mne – šlo by to zavařit a využít tak na cestách?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
25 března, 2017
Paštiku lze bez úhony zamrazit anebo, jak píšete, i zavařit. Mám radost, že paštika chutná 🙂 Mandle jsou skvělá volba.
Miroslav
16 listopadu, 2017
Výborná
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
18 listopadu, 2017
To moc ráda čtu 🙂
Drahomíra
28 prosince, 2017
Dobrý den Lucko, daly by se použít i hovězí játra? Přeci jen jsou tužší než kuřecí. A s paštikou nemám zatím zkušenosti. Tak ať to nezkazím.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
29 prosince, 2017
Dobrý den, Drahomíro, nejde ani tak o tuhost hovězích jater, jako spíš o jejich výraznou chuť, která mnohým vadí. Můžete ji částečně zmírnit tím, že játra namočíte přes noc do mléka. Držím palce s prvním pokusem o paštiku. Určitě si ji zamilujete a v obchodě už žádnou nikdy nekoupíte.
Ala
28 ledna, 2018
Dobry večer Lucko, kde mohu prosim koupit neslazene sušené brusinky? Popravde jsem ještě zatim nikde neviděla. Moc diky
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
28 ledna, 2018
Dobrý večer, Alo, mám to špatně napsané (upraveno). Má to být neslazené cukrem. Třeba v DM drogerii prodávali (nevím, jestli je mají i pod tou svou novou značkou) brusinky Alnatura slazené jablečnou šťávou.
Tereza
17 září, 2018
Jak dlouho prosim pastika vydrzi v lednici? Vcera jsem ji delala tri sklenice a nevim, jestli je stihneme snist anebo cast rozdat:-))
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
17 září, 2018
Asi tak týden. Lze ji případně i zamrazit.
Božena
4 ledna, 2019
Dělávám si ji často,je opravdu luxusní.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
5 ledna, 2019
To mám velkou radost, že se k receptu vracíte a že chutná 🙂 Díky za komentář.
Irena
22 ledna, 2019
Vynikající
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
22 ledna, 2019
To moc ráda čtu, díky za komentář 🙂
Eva
9 března, 2020
Další z výborných receptů. Jsem moc překvapená vynikající chutí. Ještěže mám na záhonku čerstvé bylinky a moc nemrzlo. Teda Lucko, kam Vy na ty nápady chodíte? Kokosového mléka jsem dala jen o malinko víc. Slidila jsem úspěch. Bylo by možné vyrobit paštiku i z králičích jater?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
10 března, 2020
Moc ráda čtu, že chutnalo 🙂 Králičí játra jsou skvělá volba. Paštika z nich bude výborná ❤️
Leona
2 srpna, 2022
Dobrý den,
myslíte, že lze nahradit kokosové mléko rýžovým? Nebo je problém ve složení?
Děkuji Lea
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
3 srpna, 2022
Dobrý den, Leo, pokud ho jinak běžně používáte, mělo by to fungovat bez problémů, jen přidejte navíc trochu tuku.
Irena
8 listopadu, 2016
Dobrý den, projeví se na chuti hodně vynechání šalvěje? Nebo stačí koupit sušená bylina? Čím byste ji případně nahradila? Moc děkuji 🙂