Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
36 Recenzí / komentářů
Lucie
16 června, 2016
Mandlová mouka tou kokosovou většinou nahradit jde, ale u tohoto konkrétního receptu jsem to nezkoušela. Většinou platí, že kokosové mouky stačí méně než polovina té mandlové.
Lucka
28 června, 2016
Děkuji, někdy teda vyzkouším! 🙂
Terka
8 května, 2017
Tak tohle se mi nepovedlo vůbec, vznikla mandlovo-skořicová placka 🙂 Ale ta se nakrájela a snědla 😀 Byla výorná.
Alena
9 června, 2017
Těsto se hodně lepilo… Přidala jsem trochu kokosové mouky a bylo to v pořádku. Nakrájet to nešlo tak jsem pekla v celku. Jinak moc dobré 🙂
Lucie
10 června, 2017
Jakou mouku jste použila? Domácí nebo kupovanou? Obsah tuku v ní totiž může výsledek hodně ovlivnit. Ale je pravda, že tohle je trošku piplačka recept. Je nutné těsto nechat dobře vychladit a kolečka krájet nití. Hlavní je, že chutnalo 🙂
atekramz
10 srpna, 2017
Ráno upečené a právě jsem je ochutnala k svačině. Jsou výborné doporučuji ochutnat. S těstem se pracovalo hůř, ale o to dyl jsem jej nechala v lednici tuhnout, aby i jednotlivé plátky šly lehce krájet. Určitě upeču znovu 😉
Lucie
10 srpna, 2017
Máte pravdu, práce s těstem není nejjednodušší. Ale mám radost, že se recept povedl a chutná.
Radka
2 listopadu, 2017
Naprostá bomba, manžel tyto šneky úplně miluje, peču je od minulé soboty už asi po páté. Moc děkuji za recept. R
Lucie
3 listopadu, 2017
To mám velkou radost, že se u vás doma recept setkal s takovým úspěchem 🙂 Děkuji za zprávu
Petra
12 listopadu, 2017
Jsem v Paleu začátečník a tak jsem měla trošku strach,co z tohoto receptu vytvořím, ale musím říct, že se šneci opravdu povedli… Krájení nití – super!!!
Recept opravdu úžasný…:-)
Lucie
13 listopadu, 2017
Mám radost, že se šneci povedly a chutnaly 🙂
Káťa
17 února, 2018
Díky za tyto internetové stránky, Vašimi recepty se inspiruji ve vaření 🙂 Mandlové šnečky jsem zkusila, ale těsto bylo tuhé a hodně se drolilo. Víte, čím by to mohlo být? Díky.
Lucie
18 února, 2018
Mám radost, že vás moje stránky inspirují. To je přesně ten důvod, proč je píšu, takže moc ráda čtu, že plní svůj účel 🙂
Mandloví šneci podle receptu jsou opravdu tužší než klasičtí. Je to spíš sušenka, než nadýchaná buchta. Drolit by se ale neměly. Neměla jste příliš hrubou mouku?
Káťa
19 února, 2018
Použila jsem bio mandlovou mouku z drogerie DM, jinou jsem nesehnala. I tak šnečci sklidily úspěch, jen se po nich zaprášilo. Určitě je budu dělat častěji. Díky.
Lucie
20 února, 2018
Tak to možná opravdu bylo jenom rozdílné očekávání výsledku 🙂 Mám opravdu upřímnou radost, že chutná a že se plánujete k receptu vrátit <3 Já díky.
Verča
8 dubna, 2018
máte prosím někdo nutriční hodnoty? děkujiiii 🙂
Lucie
9 dubna, 2018
Doplněny.
Verča
9 dubna, 2018
Děkuji moc 🙂 jsou opravdu božííííííí 🙂
Lucie
10 dubna, 2018
To mám radost! 🙂
Lucka Z.
13 ledna, 2019
Šlo by to udělat bez datlí? Mám pocit, že by to na mě bylo až moc sladký..
Lucie
14 ledna, 2019
Nezkoušela jsem, takže to nemůžu potvrdit, ale fungovat by to mělo.
Míša
4 února, 2019
Mňam! Výborné. Já i syn jsme je snědli na posezení. Dělala jsem bez datlí, jen jablka, skorici a rozinky. Olizujeme se ještě teď! Super věc! Díky
Lucie
5 února, 2019
Moc díky za komentář a za tip na přípravu bez datlí. Mám velkou radost, že chutnalo <3
Barbora
30 března, 2019
Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik toho přibližně je z téhle dávky? Nápad se mi hrozně líbí, ale přijde mi toho málo, když se tam dává jen 150g jablek? Děkuju za odpověď:)
Lucie
30 března, 2019
Dobrý den, recept je sepsán na 4 porce. Díky použití mandlové mouky je to hodně syté.
Ta jablka to jenom “ovoní”, není to nic ve stylu štrúdlu, kde náplň tvoří základ dezertu. Jsou to spíše sušenky 🙂
Marcela
9 ledna, 2020
Bože, tak to je něco co mě konečně chuťově uspokojilo! Těsto bylo skvělé na zpracování (dala jsem 20g medu), místo datlí jsem použila datlovou pastu, kterou jsem nastrouhala a nechala nasáknout jablky (nevymačkala jsem je) a byla z toho pěkná plňka.
Děkuji za recept. 🙂
Lucka
9 ledna, 2020
To mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Moc děkuju za sdílení tipu na přípravu receptu 🙂
Petra
11 ledna, 2020
chtěla bych se zeptat na tu mandlovou mouku,mám koupenou ve zdravé výživě,ale taky mi připadá jako jemně namleté mandle,můžu ji tedy použít nebo ještě je nějaká jiná?
Lucka
12 ledna, 2020
Jemně namleté mandle jsou v pořádku. Nesmí být jen namleté moc nahrubo, jinak by se s těstem špatně pracovalo. Existuje ještě odtučněná mandlová mouka (prodávají ji například v DM drogerii). Ta je sice extra jemná, ale díky nižšímu obsahu tuku se chová úplně jinak, spíše jako kokosová. Hodně saje a těsto z ní je suché a drolivé.
Doufám, že i přes aktuální nízké hodnocení receptu vám budou šneci po vyzkoušení chutnat 🙂
Jaja
6 dubna, 2020
Chuťové byly moc dobre, i než datli. Jenom těsto vůbec nedrželo pohromadě, rozpadalo se. I při krájení to vůbec neslo. Pravda je, ze jsem nenaslehala vejce, muže to pomoci?
Lucka
6 dubna, 2020
Ve vejcích bych zádrhel neviděla. Ten bude schovaný někde jinde. Bohužel takhle na dálku se to jen špatně odhaduje 🙁
Ono se s těstem nepracuje úplně lehce, je hodně křehké. Ale pokud to nešlo vůbec, problém bych hledala buď u nedostatečného nebo přílišného ztuhnutí, anebo mě napadá, zda jste nepoužila odtučněnou mandlovou mouku. Ta se chová úplně jinak než ta klasická. Je hodně suchá a těsto z ní je pak extrémně drolivé.
Ale mám radost, že jste si i přes všechny nesnáze přece jen pochutnala 🙂
GabriEla
13 dubna, 2020
Šneky sú výborné, cesto som začala používat na všetky možné verzie napr. makové koláče, alebo v slanej verzii ako špenátový quiche atd… 🙂
Lucka
14 dubna, 2020
Moc ráda čtu, že chutná 🙂 Děkuji za sdílení tipů na použití těsta i v jiných receptech.
Eva
18 března, 2021
Chuťově vynikající! Jen jsem použila kešu mouku a to byla asi chyba. Těsto se lepilo tak moc, že jsem si musela namočit ruce, abych ho od sebe oddělila Pečící papír jsem musela posypat kokosovou moukou, aby šlo trochu zarolovat. Pekla jsem vcelku. Šneci ale nestihly ani vystydnout
Lucka
18 března, 2021
Máte pravdu, že kešu mouka lepí hodně. Ale na druhou stranu to muselo být chuťově úžasné ❤️ Musím to taky někdy zkusit. Moc díky za tip!
Lucka
16 června, 2016
Vypadá to úžasně, jen nemám mandlovou mouku, za to mám kokosovou 🙂 Můžu nahradit? případně v jakém poměru. Děkuji 🙂