Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
7 Recenzí / komentářů
Lucie
6 října, 2016
Většinou to dělá příliš tučné maso, popřípadě maso rozmrazované. Na tento recept je vhodnější zvolit libovější druhy masa.
Jsem moc ráda, že vám recept i tak chutnal 🙂
petralyskova
7 října, 2016
Kupovala jsem již namletý mix, příště si namelu maso raději doma. Recept výborný, určitě se z něj stane stálice v mém repertoáru ;-).
Karolína
4 října, 2020
Tak to je lahoda! Kam se hrabou sladké buchty dělala jsem dvojitou dávku a stejně to bude během chvíle pryč Jen jsem neměla po ruce mandlovou mouku, tak jsem tam dala sušené droždí a také to vytvořilo křupavou kristu
Lucka
4 října, 2020
Mám velkou radost, že chutná ❤️
Moc díky za komentář a sdílení nápadu s použitím droždí 🙂
Hedvika
7 února, 2021
Také jsem včera dělala a je to vynikající
Lucka
7 února, 2021
Mám velkou radost, že se nákyp povedl a chutnal ❤️ Díky za komentář 🙂
petralyskova
6 října, 2016
Dnes jsem recept zkoušela, místo kapusty jsem použila květák a brokolici a výsledek byl výborný!
Měla bych ale jeden technický dotaz – maso při pečení pustilo hodně šťávy a tuku a v podstatě při pečení plavalo, po upečení jsem musela udělat díru na straně do zeleninové vrstvy a tekutinu slít… Jak se tomuto dá předejít? Nebo je to tak v pořádku? (Květák a brokolici jsem po uvaření a rozmělnění ručně co nejvíce vymačkala.)
Děkuji za odpověď a přeji krásný den 🙂