Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
13 Recenzí / komentářů
Lucie
24 května, 2017
Já moc díky za milou zprávu. Udělala jste mi s ní obrovskou radost. Podobné komentáře mě vždycky podrží v momentech, kdy začínám propadat skepsi zda to, co dělám, má nějaký smysl. Takže moc díky! A pozdravujte manžela 😉
Petra Matysová
13 září, 2017
Místo kapusty jsem použila červené zelí. Kapustu jsem nesehnala. Není to snad proti low carb, nebo? Ale je to dobrota!
Lucie
14 září, 2017
Pokud jste nedoslazovala, tak není.
Petra Matysová
14 září, 2017
Nedoslazovala, ale napadlo mne, že bych příště přistrouhla trochu červené řepy pro špetku přirozené sladkosti.
Petra
3 ledna, 2018
Pamatuji si, když jsem před třemi lety poprvé neúspěšně zkoušela Whole30 a jediný váš blog měl skvělé recepty. V tu dobu to pro mě byl ale malý výběr. Ted máte spoooustu výtečných receptů na webu, kuchařky a ještě ke všemu aplikace! Jste úžasná! Konečně mám spoustu inspirace a tento leden jdu znovu do Whole30 (a tentokrát to nevzdám!).
Tenhle recept byl opravdu dobrůtka. Obyčejně moravského vrabce nedělám, ale tohohle zařadím do receptů i mimo Whole30. Opravdu jsem si pochutnala a dalo mi to další motivaci pokračovat ve zdravém stravování!
Lucie
3 ledna, 2018
Neskutečně mě těší, že vás moje stránky baví a recepty se vám líbí 🙂 Po každé takovéhle zpětné vazbě mám ohromnou motivaci pokračovat. Moc děkuju! Mám radost, že chutnalo <3
Jana
30 března, 2019
Fakt luxusní moravské vrabce nedělám, kapustu jen v polévce a tohle mě fakt překvapilo, ta kapusta je výborná, i malá bouchala, dokonce i seděla celý oběd mám tři Vaše kuchařky a zatím nic, co by nám nechutnalo.. Díky moc za skvělou práci a ať Vas to baví dál
Lucie
30 března, 2019
To mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Kapusta je tak trošku neprávem opomíjená zelenina. Přitom při správné úpravě chutná naprosto úžasně.
Moc děkuju za pochvalu receptů. Ani nevíte, jak moc mě vaše zpráva potěšila <3 Ale jestli vám doma chutná, je to hlavně vaše zásluha – recepty jsou jen inspirace, úspěch je stejně v rukou samotného kuchaře 🙂
Petra
17 listopadu, 2020
Včerejší večeře – skoro bez práce (vrabci v remosce se pečou sami) a pochvaly ze všech stran. Chválila i maminka (80let) zastánkyně tradiční kuchyně.
Lucka
18 listopadu, 2020
Tak ona tohle je vlastně naprostá klasika, není potřeba v receptu nic měnit, aby z toho bylo LC jídlo 🙂
Moc ráda čtu, že doma chutnalo. Úplně cítím tu vůni, která se z remosky linula ❤️
Lusesita
1 listopadu, 2023
Při použití v pomalém hrdni taky podlít? A případně kolik?
Lucka
2 listopadu, 2023
Trošku bych podlila, ale ne moc. Odhadem tak 50-100 ml. Maso během pomalého vaření pustí šťávu.
Sára
24 května, 2017
Další výborný recept!
Moc Vám děkuji, Lucko! Díky jednoduchým receptům od Vás mě vaření konečně začalo bavit (nejvíc nadšený je z toho můj manžel) 🙂