Recept na pastinákové pyré se slaninou a cibulkou » Paleo snadno
Chutné recepty pro zdraví
Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

2014-06-10-13-53-44

Pastinákové pyré se slaninou a cibulkou

2014-06-10-13-53-44

Pastinákové pyré se slaninou a cibulkou

  ,   , , , ,   , ,

Srpen 28, 2014

Hodnotit recept
Pastinákové pyré se slaninou a cibulkou
5.0 1

Tohle jídlo vážně miluju! Spojuje v sobě nasládlost pastináku a slanost slaniny s cibulkou. Na tomhle zdravém jídle až nezdravě „ujíždím“ 🙂

  • Příprava: 10 minut
  • Vaření: 25 minut
  • 10 minut

    25 minut

    35 minut

  • Množství: 2 porce
  • Obtížnost:
  • Autor: Lucie Grusová

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. Napsala jsem kuchařky s 207 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

700 g pastináku

3 velké cibule

200 g slaniny nebo předem upečeného vepřového masa

sádlo

Postup

Oloupejte a nakrájejte pastinák. Kdyby vám náhodou tenhle druh zeleniny nic neříkal, tak doplňuji, že to, co najdete v obchodech, je pastinák, i když je u něj většinou napsáno „petržel“ 🙂

Nakrájený pastinák dejte vařit do změknutí do osolené vody (cca 15-20 minut).

Mezitím si na sádle osmažte kousky slaniny a na proužky nakrájenou slaninu.

Z uvařeného pastináku slijte vodu (můžete si ho ponechat v mrazáku jako výrazný zeleninový vývar do nějakého jiného receptu), osolte ho a rozmixujte dohladka.

Podávejte posypané osmaženou slaninou a cibulkou.

00:00

2 Recenzí / komentářů

12309548_10206444974940754_5883964250429991770_o

maticka90

Červen 17, 2016

Byla jsem milovníkem brambor s cibulí, tohle je zdravější alternativa a hlavně vynikající. Nikdy bych neřekla, že mi tak může chutnat něco, kde je hlavní ingrediencí petržel, ale je to tak 🙂

LG

Lucie

Červen 18, 2016

Jsem na tom hodně podobně 😀

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

Top
Mautic is open source marketing automation